Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
sargus έγραψε:Το παιδί μου εμβολιάζεται κανονικά (κ παραπάνω από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μάλιστα) κ η γυναίκα μου είναι παιδίατρος, ΑΛΛΑ

μην πηγαίνετε κ εσείς στο άλλο άκρο. Οι φαρμακευτικές
1. Δεν είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις
2. Όπως κάθε εταιρία που σέβεται τον εαυτό της (δηλ. το κέρδος της) η κάθε φαρμακευτική δεν δίνει δεκάρα για την υγεία μας παρά μόνο για την όποια δημοσιότητα και διαφήμιση.
3. Τα παρελθόντα επιβαρυντικά περιστατικά των φαρμακοβιομηχανιών -σε εμβόλια κ φάρμακα- αποδεικνύουν το 2 και είναι πάρα πολλά ώστε να δικαιολογείται ο παροξυσμός των αντιεμβολιαστών.

Πολύ σοβαρά τα επιχειρήματα :vava: σου δεν αντιλέγω :vava: :vava:
αλλά

α) το ίδιο μπορείς να επικαλεστείς για οποιαδήποτε εταιρεία :roll:
β) το μέσο προσδόκιμο ζωής σήμερα και πριν 100 χρόνια (100 χρόνια, ούτε 3, ούτε 4 αιώνες) έχει αυξηθεί δραματικά... Τουτέστιν τα συν είναι πολλαπλάσια των πλην.-
Άβαταρ μέλους
By JBT
#435006 http://vaccines.e-child.gr/enimerosou-i ... n-aftismo/
Άβαταρ μέλους
By dimik
#435007 Μαζευτήκαμε πολλοί, καιρός να αρχίσει να λειτουργεί ξανά η φυσική επιλογή.
Άβαταρ μέλους
By sargus
red_monster έγραψε:
sargus έγραψε:Το παιδί μου εμβολιάζεται κανονικά (κ παραπάνω από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μάλιστα) κ η γυναίκα μου είναι παιδίατρος, ΑΛΛΑ

2. Όπως κάθε εταιρία που σέβεται τον εαυτό της (δηλ. το κέρδος της) η κάθε φαρμακευτική δεν δίνει δεκάρα για την υγεία μας παρά μόνο για την όποια δημοσιότητα και διαφήμιση.
3. Τα παρελθόντα επιβαρυντικά περιστατικά των φαρμακοβιομηχανιών -σε εμβόλια κ φάρμακα- αποδεικνύουν το 2 και είναι πάρα πολλά ώστε να δικαιολογείται ο παροξυσμός των αντιεμβολιαστών.

αλλά

β) το μέσο προσδόκιμο ζωής σήμερα και πριν 100 χρόνια (100 χρόνια, ούτε 3, ούτε 4 αιώνες) έχει αυξηθεί δραματικά... Τουτέστιν τα συν είναι πολλαπλάσια των πλην.-

Και λοιπόν;
Ποιος διαφωνεί με αυτά που λες;
Που θες να καταλήξεις σε σχέση με αυτό που λέω εγώ και με κουοτάρεις;
Άβαταρ μέλους
By red_monster
sargus έγραψε:
red_monster έγραψε:

αλλά

Και λοιπόν;
Ποιος διαφωνεί με αυτά που λες;
Που θες να καταλήξεις σε σχέση με αυτό που λέω εγώ και με κουοτάρεις;

Θέλω να καταλήξω ότι αν το iq ξεπερνάει το όριο "iq τσουκνίδας" δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για ανάλογους παροξυσμούς :)
Άβαταρ μέλους
By buzak
dimik έγραψε:Μαζευτήκαμε πολλοί, καιρός να αρχίσει να λειτουργεί ξανά η φυσική επιλογή.

Από το πιο πάνω λινκ:
Η απόφαση να μην εμβολιαστεί το παιδί μου επηρεάζει μόνο το παιδί μου.
Τα παιδιά που δεν εμβολιάζονται μπορεί να κολλήσουν κάποια ασθένεια και να τη μεταδώσουν σε μωρά που δεν έχουν προλάβει να εμβολιαστούν, όπως επισης και σε ευπαθή άτομα.

Άρα και πολλοί που δεν αρνήθηκαν το εμβόλιο, θα την πληρώσουν.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
KiloMeater έγραψε:Εχει κανείς εμπειρία με τα γυαλιά της Enchroma για την αχρωματοψία ; ο μικρός εχει απο οτι καταλάβαμε τελικά, και σκέφτομαι να του πάρω
Ειναι όμως ακριβά (300-400€) όποτε θα ήθελα να σιγουρευτώ οτι δουλεύουνε , γιαυτο είμαι στη γύρα και ρωτάω κόσμο.

Τα πήρα, θά μου τα φέρει σε δυο βδομαδες ένας συνάδελφος απο Αμερική .
Αμα δεν κάνουν δουλεια τα δέχονται επιστροφή
Άβαταρ μέλους
By pgs
#436630 Καλημέρα σε όλους το θέμα μου είναι σχετικά με τον πατέρα μου που τις τελευταίες εβδομάδες πηγαίνουμε για εξετάσεις σε ένα νοσοκομείο. Ο γιατρός επιμένει να με δει δεν έχω καταλάβει γιατί δεν λέει αυτό που θέλει στη μητέρα μου. Κάτι του βρήκανε και υποψιάζομαι θα μου ζητήσει φακελάκι μακάρι να πέφτω έξω και να κάνω λάθος. Είναι και γνωστό για τα φακελάκια του το νοσοκομείο βλέπετε. Τι με συμβουλεύετε;
Άβαταρ μέλους
By DAP
#436632 Αφου ειναι για εξετασεις και οχι εισαγωγη στο νοσοκομειο δεν βλεπω το λογο γιατι να θελει φακελακι...Μπορει να ειναι κατι σοβαρο και καλυτερα να το μαθεις πρωτα εσυ και μετα η μητερα σου.....
Άβαταρ μέλους
By pgs
#436633 Κάτι του βρήκανε στις εξετάσεις οπότε θα χρειαστεί εισαγωγή από ότι καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#436636 Δεν πιστευω να ειναι τοσο αναλγητος να αρχισει απο τωρα να ζηταει....Εγω θα πηγαινα και ο θεος βοηθος.....
Άβαταρ μέλους
By pgs
#436638 Καλά εννοείται ότι θα πάω ελπίζω να είναι η φαντασία μου και μόνο σε ευχαριστώ να είσαι καλά!
Άβαταρ μέλους
By 224v
#436639 δημοσιο νοσοκομειο η Ιδιωτικο?? σε καθε περιπτωση πρεπει να πας η τελος παντων πηγαινε και σε αλλο νοσοκομειο αν ειναι ευκολο..
Άβαταρ μέλους
By pgs
#436642 δημόσιο είναι αλλά είναι δύσκολο να πάω σε άλλο γιατί είναι και δυσεύρετη ειδικότητα