Kon5 έγραψε:Το 2ο και 3ο ωραία τα άλλα δεν θα τα φορούσα.
+1
τα μονα που εχουν καλα πουκαμισα με ομορφο γιακά και καλη γραβατα.
Kon5 έγραψε:Το 2ο και 3ο ωραία τα άλλα δεν θα τα φορούσα.
pik. έγραψε:κοντεμα το τζιν θελει.
Kon5 έγραψε:Ρίγα έχεις Νίκο όχι και άλλη imo.Γιατί δεν παίρνεις ένα ωραίο γαλάζιο σκέτο με rex γιακά. Έχει και διάφορα υφάσματα εξαιρετικά. Πρόσφατα πήρα 2 boss τέτοια από αττικα.

EDDIE_147 έγραψε:Νίκο 2ος και 4ος συνδυασμοί γαμώ.
Ειδικά η γραβάτα του 4ου μπροστά.
pik. έγραψε:Kon5 έγραψε:Το 2ο και 3ο ωραία τα άλλα δεν θα τα φορούσα.
+1
τα μονα που εχουν καλα πουκαμισα με ομορφο γιακά και καλη γραβατα.
Pitt έγραψε:PeterPan έγραψε:πολύ βασικό είναι η συντήρηση... ήθελα να πάρω χθες κ μια βούρτσα για nubuk, αλλά νόμιζα πως την είχα. τελικά έχω κάτι σα γομολάστιχα.
Μπράβο σου Πέτρο! Μου αρέσουν τα περιποιημένα παπούτσια και οι νοικοκυρεμένες δουλειές.![]()
Αν βρώ χρόνο θα βγάλω μια φωτογραφία από την "εργαλειοθήκη" που έχω για τα παπούτσια...

Kon5 έγραψε::omg: [/video]

dimviii έγραψε:βουρτσες που χρησιμοποιουσαν οι λουστροι?
Pitt έγραψε:Pitt έγραψε:PeterPan έγραψε:πολύ βασικό είναι η συντήρηση... ήθελα να πάρω χθες κ μια βούρτσα για nubuk, αλλά νόμιζα πως την είχα. τελικά έχω κάτι σα γομολάστιχα.
Μπράβο σου Πέτρο! Μου αρέσουν τα περιποιημένα παπούτσια και οι νοικοκυρεμένες δουλειές.![]()
Αν βρώ χρόνο θα βγάλω μια φωτογραφία από την "εργαλειοθήκη" που έχω για τα παπούτσια...
Τελικά βρήκα χρόνο σήμερα που ήταν και μέρα περιποίησης παπουτσιών...![]()
Κυριολεκτούσα όταν είχα αναφέρει για "εργαλειοθήκη" αφού δεν με βόλεψε κανένα κουτί, παρά μια εργαλειοθήκη Stanley 50".![]()
Κι ένα ενθύμιο που αν και το έχω λιώσει από την χρήση, δεν πρόκειται να το πετάξω. Το έχω σχεδόν 35 χρόνια.
Σε κάποιους ίσως ξυπνήσει αναμνήσεις...![]()
PeterPan έγραψε:Pitt υποκλίνομαι! Πιο τακτικός κ από επαγγελματίας! Νοικοκύρης!![]()
![]()
![]()
Οι τελευταίες είναι από τα άρβυλα?
Pitt έγραψε:PeterPan έγραψε:Pitt υποκλίνομαι! Πιο τακτικός κ από επαγγελματίας! Νοικοκύρης!![]()
![]()
![]()
Οι τελευταίες είναι από τα άρβυλα?
Το βρήκες! Μου τις έδωσαν όταν κατατάχθηκα και τις έχω ακόμη...
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]