Dimitris_P έγραψε:Γεμισα προχθες με 35€ τι να λέμε
Πες ποσα χιλιομετρα πολης κανεις με τα 35€ (και με τι αμάξι φυσικα) και θα δουμε σύγκριση :p
Dimitris_P έγραψε:Γεμισα προχθες με 35€ τι να λέμε
JimClark έγραψε:Λάβαρα Κισσάριο Αμόριο σε 3 λεπτά με μισό ευρό πετρέλαιο
JimClark έγραψε:Γατάκια κάπου εκεί είναι το σίριον της γυναίκας με 4η. Beware![]()
![]()
) είχε 27χαω με 5η...
και 0-100 σε κάπου 20 δευτερόλεπτα (σκέψου πόσο θα έκανε αν δεν είχε τόσο κοντή κλιμάκωση...
). Με 5η πατούσες γκάζι και δεν συνέβαινε και τίποτα το συνταρακτικό...
Μετά από αυτό το golf IV 1.6 100ps ήταν πύραυλος...

JBT έγραψε:Φανταστικές στιγμές είχα περάσει στο φανταρικό μου, μετά πήγα Λαγκαδά και ξενέρωσα

belgarion έγραψε:οδηγικά δεν με χαλάει ιδιαίτερα κάτι πέρα από αυτο το εκνευριστικό που έχουν τα ντίζελ να έχουν την τάση να επιταχύνουν χωρίς γκάζι με ταχύτητα στο κιβώτιο.Ευτυχώς που είναι τόσο οικονομικό
Alxnks έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Γεμισα προχθες με 35€ τι να λέμε
Πες ποσα χιλιομετρα πολης κανεις με τα 35€ (και με τι αμάξι φυσικα) και θα δουμε σύγκριση :p
apav έγραψε:belgarion έγραψε:οδηγικά δεν με χαλάει ιδιαίτερα κάτι πέρα από αυτο το εκνευριστικό που έχουν τα ντίζελ να έχουν την τάση να επιταχύνουν χωρίς γκάζι με ταχύτητα στο κιβώτιο.Ευτυχώς που είναι τόσο οικονομικό
Μήπως το αφήνεις να κρεμάει με μεγαλύτερη σχέση; Πόσο σου έχει κάψει συνολικά για όλα τα χιλιόμετρα που έχεις κάνει;

Deleted User 1 έγραψε:Bitches please...600χλμ με 95€.
belgarion έγραψε:Δεν το αφήνω να κρεμάει με μεγαλύτερη σχέση.Ας πούμε ότι πλησιάζω μια κατηφορική φουρκέτα δευτέρας.Μέχρι τώρα άφηνα το γκάζι και το αυτοκίνητο έκοβε και έπαιρνα την φουρκέτα χωρίς φρένο.Τώρα ενώ αρχικά κόβει ,μόλις πέσουν οι στροφές σου δίνει την αίσθηση επιτάχυνσης,οπότε ή πρέπει να πατήσω παραπάνω φρένο ή συμπλέκτη και να το αφήσω να ρολάρει με νεκρό.Το ίδιο αισθάνομαι μέσα στην πόλη με 30 χλμ/ώρα αν κόψει ο μπροστινός δεν αρκεί να σηκώσω από το γκάζι όπως έκανα με τα βενζινοκίνητα,πρέπει ή να φρενάρω αρκετά κόντρα στην επιθυμία του κινητήρα για επιτάχυνση ή να βάλω νεκρό.Ίσως αυτό που περιγράφω να μην είναι παραπάνω γκάζι αλλά η έλλειψη φρένου από τον κινητήρα που είχα συνηθίσει από τα βενζινοκίνητα.![]()
Σε ότι αφορα το κόστος καυσίμου,δεν έχω στοιχεία από όταν το αγόρασα αλλά από την 01/10/2015 εώς τώρα που τα καταγράφω.Για το διάστημα λοιπόν 01/10/2015-25/02/2015 που γέμισα τελευταία φορά:
8946km ,496,60 λίτρα, με κόστος 526,16 ευρώ .Μέση κατανάλωση 5,158 λίτρα/100χλμ.
Στο ίδιο διάστημα έχω δώσει 430 ευρώ για λάστιχα και 145.96 για δίσκους τακάκια.Χωρίς τέλη κυκλοφορίας
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]