το πρώτο, όντως φαίνεται καλο.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
axel12p έγραψε:Τι λύση έχουμε για την εξολόθρευση μυρμηγκιών; Μια μεγάλη παρέα επισκέφθηκε την κουζίνα μας σήμερα και από ότι φαίνεται ακολουθούν και άλλα!
Giuseppe Busso έγραψε:axel12p έγραψε:Τι λύση έχουμε για την εξολόθρευση μυρμηγκιών; Μια μεγάλη παρέα επισκέφθηκε την κουζίνα μας σήμερα και από ότι φαίνεται ακολουθούν και άλλα!
Ταλκ.
Είναι η πιο καλή δήλωση ότι είναι ανεπιθύμητα.
gakost έγραψε:Έχει και άλλες ερμηνεiες η ιστορiα. Πχ μην αγοράζεις κινεζικο κλιματιστικο αν θελεις να το δουλευεις χρονια ασταματητα. Οτι δινεις περνεις ακομη ακομη κανε σερβις καθε χρονο.
axel12p έγραψε:Τι λύση έχουμε για την εξολόθρευση μυρμηγκιών; Μια μεγάλη παρέα επισκέφθηκε την κουζίνα μας σήμερα και από ότι φαίνεται ακολουθούν και άλλα!
cyberguy έγραψε:axel12p έγραψε:Τι λύση έχουμε για την εξολόθρευση μυρμηγκιών; Μια μεγάλη παρέα επισκέφθηκε την κουζίνα μας σήμερα και από ότι φαίνεται ακολουθούν και άλλα!
παρε καλαμποκι σπορο (αυτον που παιρνουμε για ποπ κορν), τριψτον στο μουλτι και βαλτο σε διαφορα σημεια στο σπιτι. Τα μυρμηγκια το τρώνε αλλα δεν μπορουν να το χωνέψουν οπότε πεθαίνουν απο ασιτία. Μετα απο 1-2 βδομάδες θα έχει πεθάνει ο μεγαλύτερος πληθυσμός της φωλιάς.
upload image
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]