- 06 Δεκ 2022, 17:27
Παντως έχω παράδειγμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ αναψυκτηριου ΠΆΝΩ σε πλατεία (ουσιαστικά ένα περίπτερο) που έχει μισθώσει ιδιώτης εδώ και 30 χρόνια και το οποίο έχει επεκτείνει με πρόχειρες (τσιμεντολιθους, ελενιτ κλπ) και λιγότερο πρόχειρες κατασκευές και το έχει μετατρέψει σε χασαποταβερνα - ψαροταβέρνα - σουβλακερι-ουζερι τα πάντα όλα
Κανονικά σε κατοικημενη και πολυσύχναστη γειτονιά, όχι στο βουνό.
Ο ιδιώτης έχει διάφορες καταδίκες και κάθε φορά που λήγει η μίσθωση εμφανίζεται άλλος μπροστινός και φυσικά πάντα ανανεώνει.
Ο τύπος είναι τόσο ασυδοτος που κάθε καλοκαίρι έβγαζε κανονικά υπαίθρια ψησταριά ΠΆΝΩ στην πλατεία, ανάμεσα στα δέντρα και έψηνε κρέατα με συνέπεια η τσίκνα να φλομωνει 2 οικοδομικά τετράγωνα. Αυτό σταμάτησε μετά από χοντρό τσαμπουκά εκ μέρους μου στον δήμαρχο (γνωστός μου δημοτικός σύμβουλος με παρότρυνε να μην ασχοληθώ γιατί πρόκειται για μαφιόζο και συμβαίνουν ζημιές...), αλλά τα υπόλοιπα έμειναν ως είχαν και θα μείνουν για όσο ταΐζει το μισό δημοτικό συμβούλιο (κυριολεκτικά και μεταφορικά)
Εννοείται ότι πολεοδομίες, αστυνομίες και υγειονομικά δεν ασχολούνται (πιθανολογώ για τους ίδιους λόγους)
Ο δε δήμαρχος μου είπε επί λέξει : αυτά τα έκαναν οι προηγούμενοι, τι θες από μένα (ένα περίεργο πράγμα, συμπληρώνει δεύτερη τετραετία και πριν υπήρξε "στέλεχος" στο δημαρχείο άλλα 20 χρόνια)
Προφανώς τα πάντα είναι αυθαίρετα (μια επιφύλαξη έχω για το αρχικό περίπτερο - αναψυκτήριο, αλλά τα τελευταία... τρία χρόνια περιμένω από τον συμπαραστατη του δημότη να μου χορηγήσει τα σχετικά έγγραφα, όπως έχω αιτηθεί)
ΓΙΔΟΤΟΠΟΣ
She'd kicked me out again without my clothes, so I figured I'd hit the bar, but that's when I started to get an inkling something was afoot...