Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
DAP έγραψε:Περαστικα σου και συντομα πισω στη δουλεια με το καλο.
Απο το μαγαζι Εδειξαν ενδιαφερον ΜΕΤΑ το Ιπποκρατειο μιας και φερουν και αυτοι καποιο μεριδιο ευθυνης.
Ασε τι λες εσυ οτι ησουν αφηρημενος κλπ.ΑΝ ηταν κατι χειροτερο θα ετρεχαν και δεν θα εφταναν....

Ευχαριστώ.

Από την αρχή έδειξαν ενδιαφέρον μωρέ, όλα καλά. Δεν έγινε κάτι επίτηδες, λόγω αμέλειας έγινε.

Βέβαια αυτή η αμέλεια θα μπορούσε να με έχει σκοτώσει, δεν λέω ότι δεν αναγνωρίζω ότι ήταν φάουλ (έπρεπε να έχει λάβει τα μέτρα του), απλά ότι ότι έγινε , έγινε.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Σιδεροκεφαλος Σαξονα!

Το Casio άντεξε πάντως. Εμ βέβαια, made in Japan. Μόνο ένα μπαράκι από το μπρασελέ στραβωσε και θα αλλαχτεί.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#422030 Περαστικά και πάλι καλά να λες! Φαντάζομαι βέβαια και το ύφος του τύπου που θα σε είδε να "χάνεσαι" στο φρεάτιο. :help:

saxon_747 έγραψε:Το Casio άντεξε πάντως. Εμ βέβαια, made in Japan. Μόνο ένα μπαράκι από το μπρασελέ στραβωσε και θα αλλαχτεί.

G shock; :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By mirage
saxon_747 έγραψε:Ευχαριστώ παίδες, μια χαρά είμαι!

Mirage, ανοιχτό είναι , γιατί να κλείσει; Αν έδινα κατάθεση κατά του και έκανα μήνυση θα μπορουσε, αλλά δεν το εκανα. Νταξ, λάθη γινονται, αφού είμαι καλά δε με ενδιαφέρει τπτ άλλο...
Εχμ ΟΚ ειναι πελατης σου και σε καταλαβαινω αλλα η αστυνομια και η επιθεωρηση εργασιας θα επρεπε να τον ειχαν κλεισει μεχρι να φτιαξει τον χωρο εργασιας ετσι ωστε να ειναι ασφαλης για οσους εργάζονται σε αυτον.
Τι αλλο δλδ επρεπε να γινει... Ελπιζω σε 5-10 μερες να το εχει φτιαξει μονιμα και σημερα τουλαχιστον να εχει βαλει σημανση.

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
mirage έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Ευχαριστώ παίδες, μια χαρά είμαι!

Mirage, ανοιχτό είναι , γιατί να κλείσει; Αν έδινα κατάθεση κατά του και έκανα μήνυση θα μπορουσε, αλλά δεν το εκανα. Νταξ, λάθη γινονται, αφού είμαι καλά δε με ενδιαφέρει τπτ άλλο...
Εχμ ΟΚ ειναι πελατης σου και σε καταλαβαινω αλλα η αστυνομια και η επιθεωρηση εργασιας θα επρεπε να τον ειχαν κλεισει μεχρι να φτιαξει τον χωρο εργασιας ετσι ωστε να ειναι ασφαλης για οσους εργάζονται σε αυτον.
Τι αλλο δλδ επρεπε να γινει... Ελπιζω σε 5-10 μερες να το εχει φτιαξει μονιμα και σημερα τουλαχιστον να εχει βαλει σημανση.

< >

Η αστυνομία το μόνο που έκανε ήταν να μου πάρει κατάθεση. Με ρωτησαν φυσικά αν επιθυμώ να κάνω μήνυση κτλ.

Για το θέμα, αρμοδιος είναι ο τεχνικός ασφαλείας που πρέπει να έχει η επιχείρηση και επιθεωρεί το χώρο εργασίας για ανάλογα ζητήματα.

Σημερα με ξανακαλεσε ο πελάτης (προφανώς φοβάται μην τον τρέξω...) και μεταξύ άλλων του εξήγησα πως πρέπει να φτιαχτεί ο χώρος σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται. Έγινε το κακό μια φορά, ας μη ξαναγίνει κτλ. Έδειξε πως θα επιληφθεί άμεσα του θέματος...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#422218 :dizzy: :help: :superman:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#422220 Είσαι πολύ τυχερός, περαστικά.
Ποιος ήταν ο μηχανισμός της κάκωσης; Έπεσες με τα πόδια, με την πλάτη, με τα μούτρα με τα χέρια μπροστά, με τον πωπό, πώς; Κάποιες σοβαρές κακώσεις μπορεί να μην φανούν αμέσως και η αδρεναλίνη καλύπτει πόνους κλπ.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
sknipper έγραψε:Είσαι πολύ τυχερός, περαστικά.
Ποιος ήταν ο μηχανισμός της κάκωσης; Έπεσες με τα πόδια, με την πλάτη, με τα μούτρα με τα χέρια μπροστά, με τον πωπό, πώς; Κάποιες σοβαρές κακώσεις μπορεί να μην φανούν αμέσως και η αδρεναλίνη καλύπτει πόνους κλπ.

Ευχαριστώ, όντως ήμουν πολύ τυχερός . Λογικά (γιατί δε θυμάμαι και πολλά) έπεσα με την αριστερή πλευρά και ελαφρως μπρούμυτα (σαν να πήρα εμβρυακή στάση ενστικτωδώς). Το μεγαλύτερο ζόρι το τράβηξε ο ώμος μου και οι αγκώνες μου. 2 μέρες μετά, ο πόνος είναι ανεκτός χωρίς παυσίπονα στον ώμο και στον μηρό, μπορώ και περπατάω , μπορώ να κάνω όλες τις κινήσεις απλά πονάω λίγο.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#422246 Περαστικά σου, καλή ανάρρωση και πιο προσεκτικός στο μέλλον :)
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Dodger έγραψε:Περαστικά σου, καλή ανάρρωση και πιο προσεκτικός στο μέλλον :)

Ευχαριστώ. Πόσο προσεκτικός όμως μπορώ να είμαι όταν μπαίνω σε ένα...γραφείο;
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#422256 Περαστικά κ από μένα... Κάνα πλευρό θα έβαζα στοίχημα ότι θα είχες σπάσει χαλαρά... Το κομμάτι από το μπρασελέ απορροφήσε όλη την ενέργεια...μήπως έκανες ρολλαρισμα με τη φόρα που περπατούσες, πχ όπως πέφτουν στις πτώσεις σε πολεμικές τέχνες? (αικιντο νομίζω χτυπούν επίτηδες το χέρι κ ρολλαρουν) . Έπιασες Τζόκερ λέμε.... Από πτώση εξ ιδίου ύψους χρειάστηκε μέχρι νοσηλεια σε μονάδα εντατικής

< Note >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#422278 Εδώ ο σαξον πάει με τον συνέταιρό του σε μια εξωτερική δουλειά:
Εικόνα

Εδώ ανεβαίνει να δει αν έχπαθε κάτι η κεραία της τηλ.:
Εικόνα

Εδώ πάει να πάρει κάτι χρωστούμενα:
Εικόνα

Εδώ έχει ξεχάσει το θερμοσίφωνα ανοιχτό:
Εικόνα

Τέλος εδώ εκπαιδεύει τη γάτα του:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#422442 Ο ώμος δουλεύει κανονικά; Το χέρι σηκώνεται ψηλά, μπορείς να ξύσεις το σβέρκο σου και τον πωπό σου; Να χορέψεις YMCA και macarena;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
sknipper έγραψε:Ο ώμος δουλεύει κανονικά; Το χέρι σηκώνεται ψηλά, μπορείς να ξύσεις το σβέρκο σου και τον πωπό σου; Να χορέψεις YMCA και macarena;

Να χορέψω δεν μπορούσα και πριν.
Όλα τα άλλα τα κάνω απλά με λίγο πόνο. Μπορώ ακόμα και να φέρω το χέρι στο σημείο της πλάτης (εκεί που στις γυναίκες κουμπώνει το σουτιέν)