ετσι κανετε παντα;
ετσι κανετε παντα;
Deleted User 1 έγραψε:belgarion έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Είναι λογικό σε ένα γαμωεργασιακό περιβάλλον κάθε μέρα να φέρνουν μωρά και να μαζεύεται όλο το γυναικομάνι ένα γύρω και να γίνεται πιο πολύ φασαρία κι από συναυλία των Slayer???![]()
Τι είναι αυτό το πράγμα ρε πούστη μου!!Deleted User 1 έγραψε:Σ' έμας έρχονται όλες οι μανάδες για θέματα αδειών κτλ και φέρουν και τα μωρά μαζί και γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος. Βαράω κόφτες απ' τα νεύρα τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα!
Έτσι όπως το έγραψε ο Deleted User 1 πάντως μάλλον δεν μιλάει για κάποια που εργάζεται με το παιδί αλλά για κάποιες που είναι σε άδεια και πάνε εκεί για κάποια απορία κλπ
.
Αυτο ακριβως.
Deleted User 1 έγραψε:belgarion έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Σ' έμας έρχονται όλες οι μανάδες για θέματα αδειών κτλ και φέρουν και τα μωρά μαζί και γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος. Βαράω κόφτες απ' τα νεύρα τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα!
Έτσι όπως το έγραψε ο Deleted User 1 πάντως μάλλον δεν μιλάει για κάποια που εργάζεται με το παιδί αλλά για κάποιες που είναι σε άδεια και πάνε εκεί για κάποια απορία κλπ
.
Αυτο ακριβως.
<+
τώρα σήκωσα κεφάλι
funkyreverend έγραψε:Φέρανε και εκεί τα μωρά τους;
QsisVTS έγραψε:μετά έλεγε ότι θα πηδήξει από το παράθυρο και του έλεγα "πήδα ρε αν είσαι άντρας", οι άλλες οι βλαμμένες έτρεχαν γιατί πίστευαν ότι θα πηδήξει..
QsisVTS έγραψε:το θέμα είναι ότι έφαγα μια ολόκληρη μέρα κάνοντας κάτι που δεν έχει νόημα και που δε θα έπρεπε να με απασχολήσει ποτέ, μόνο και μόνο για να φέρω την ισορροπία κάπου που δεν υπάρχει καμία ισορροπία

H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]