Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#181018 Που θα πάει, ετσι όπως έχετε καταντήσει τους υπόλοιπους και γενικότερα όπως έχετε υποβαθμίσει το προϊόν, θα σταματήσει η απευθείας πρόκριση στους ομίλους και εκεί θα φανεί πόσα απίδια βάνει ο σάκος. Θα δούμε ποιοι έχουν επενδυτές και ποιοι απατεώνες (δηλαδή όλοι). Τότε θα γίνει το απαιτούμενο restart και θα ισορροπήσει η κατάσταση. Βέβαια ακόμα κι αυτό είναι επίφοβο γιατί τότε μπορεί να επαναληφθούν σκηνικά πρώτης παράγκας και να μην αλλάξει τίποτα αλλά δεν πειράζει. Όσο ζούμε ελπίζουμε ότι θα ξεβρωμίσει καααποια στιγμή ο τόπος από τους λιμανίσιους και θα αρχίσουμε και πάλι να απολαμβάνουμε τη μπαλίτσα μας.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Deleted User 1 έγραψε:Που θα πάει, ετσι όπως έχετε καταντήσει τους υπόλοιπους και γενικότερα όπως έχετε υποβαθμίσει το προϊόν, θα σταματήσει η απευθείας πρόκριση στους ομίλους και εκεί θα φανεί πόσα απίδια βάνει ο σάκος. Θα δούμε ποιοι έχουν επενδυτές και ποιοι απατεώνες (δηλαδή όλοι). Τότε θα γίνει το απαιτούμενο restart και θα ισορροπήσει η κατάσταση. Βέβαια ακόμα κι αυτό είναι επίφοβο γιατί τότε μπορεί να επαναληφθούν σκηνικά πρώτης παράγκας και να μην αλλάξει τίποτα αλλά δεν πειράζει. Όσο ζούμε ελπίζουμε ότι θα ξεβρωμίσει καααποια στιγμή ο τόπος από τους λιμανίσιους και θα αρχίσουμε και πάλι να απολαμβάνουμε τη μπαλίτσα μας.

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#181024 Αντί να σιχτιρίζετε που ενώ (όντως ) έχετε την καλύτερη ομάδα, κανείς από τους αντιπάλους δεν σας παραδέχεται κάθεστε και πανηγυρίζετε που για να κερδίσετε μία ομάδα που την λένε Βέροια , ο κόρακας ''ξέχασε'' 5-6 κανονισμούς... :metalo:
Η μεγαλύτερη τιμωρία σας όμως (πέρα από την κατακραυγή του κόσμου) είναι το ότι από του χρονου θα παιζετε προκριματικά για το ch.l.. :metalo: (μιας και την 1η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ την εχετε σιγουρη...).
Άβαταρ μέλους
By kovathe
soch έγραψε:@ kovathe
Δες εδώ αν ήταν φωτοβολίδες ή καπνογόνα.
Το κρέας ψάρι ρε πστ μου με το έτσι θέλω...

Εχεις πρόβλημα όρασης έτσι? Σοβαρά το λέω. Κ μ έκανες να κλικαρω και το βοθροσαιτ..
Ξέρεις ποιες είναι οι φωτοβολίδες και ποια τα καπνογόνα και τη διάφορα τους?

Εγω πάντως είμαι υπέρ να διακόπτεται το παιχνιδι ακόμη κ για πλαστικό μπουκαλάκι άδειο.... Αλλους δε βολευει αυτό.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#181040 Κ θα είναι καλό να παίζουμε προκριματικά?
Λολολολολ. Εμείς θα περνάμε ρε κουτα , εσεις παλι γκαμπαλες θα βλέπετε.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
kovathe έγραψε:
soch έγραψε:@ kovathe
Δες εδώ αν ήταν φωτοβολίδες ή καπνογόνα.
Το κρέας ψάρι ρε πστ μου με το έτσι θέλω...

Εχεις πρόβλημα όρασης έτσι? Σοβαρά το λέω. Κ μ έκανες να κλικαρω και το βοθροσαιτ..
Ξέρεις ποιες είναι οι φωτοβολίδες και ποια τα καπνογόνα και τη διάφορα τους?

Εγω πάντως είμαι υπέρ να διακόπτεται το παιχνιδι ακόμη κ για πλαστικό μπουκαλάκι άδειο.... Αλλους δε βολευει αυτό.

Εντάξει μυρωδιάς είσαι, γήπεδο δεν πατάς, ούτε έχεις χρησιμοποιήσει τέτοια πράγματα του διαβόλου.
Αλλά ρε πστ μου εκεί στο βρωμολίμανο οι μαουνιέρηδες δε σας έχουνε μάθει ποιά είναι τα καπνόγονα και ποιες οι φωτοβολίδες? :rtfm:
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 02 Νοέμ 2015, 21:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#181166 Μάλλον βλέπουμε άλλο βίντεο.
Για εξηγα μας ρε μπαρουτοκαπνισμενε ποιες είναι οι φωτοβολίδες κ που τις ειδες...
Οφθαλμίατρο γρήγορα παίδες... Kostis20 ακούει? Έχουμε σοβαρό θέμα...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#181168 Φωτοβολίδες/βεγγαλικά είναι ρε μλκ kovathe... Έλεος δηλαδή!
Το καπνογόνο βγάζει καπνό, όχι φως...
Άβαταρ μέλους
By soch
#181169 Φωτοβολίδα

Εικόνα

Καπνογόνο

Εικόνα

Καταλαβαίνεις πιστεύω ποιο από τα δυο θα κάνει ζημιά σε ποδοσφαιριστή εφόσον πέφτει στον αγωνιστικό χώρο.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#181171 Ρε σεις αν δεν είσαι αστοιχείωτος ΤΕΛΕΙΩΣ δε γίνεται να είσαι γαύρος. Ο ένας δεν ήξερε ότι οι ποδοσφαιριστές φροντίζουν τα νύχια τους, ο άλλος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τις φωτοβολίδες από τα καπνογόνα, του τρίτου του μιλας για μπάλα και σου λέει για χαρτόκουτα.
Το χειρότερο όμως είναι ότι επιμένουν επιβεβαιώνοντας θριαμβευτικά ότι είναι και πολύ περιορισμένου διανοητικού επιπέδου για να το πω περιφραστικά μη φάω edit mod :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#181179 Φωτοβολιδες:
https://youtu.be/y6yk-tNEMXw

Καπνογόνα:
https://youtu.be/deQ-KInYIz8

Στο 2ο βίντεο το λέει κ φωτοβολίδα (λανθασμένα).

Άντε ξεστραβωσου αεξακι.
Βασικά πρέπει να εχεις σοβαρή νοητική στέρηση για να γίνεις οπαδός της κλαψας αλλά δικαιολογεισαι απο τις πολλές φαπες...
Προφανώς κατι κουνηθηκε εκεί μέσα....