EDDIE_147 έγραψε:Όσο ντεμέκ αλάνι είσαι αν φοράς πχ καμπαρτίνα άλλο τόσο είσαι αν φοράς αρβύλες.
Απλά το δεύτερο το έχεις δει να το φοράει ο παππούς σου/πατέρας σου/θείος σου και σου είναι πιο εύπεπτο να το υιοθετήσεις.
EDDIE_147 έγραψε:Όσο ντεμέκ αλάνι είσαι αν φοράς πχ καμπαρτίνα άλλο τόσο είσαι αν φοράς αρβύλες.
Απλά το δεύτερο το έχεις δει να το φοράει ο παππούς σου/πατέρας σου/θείος σου και σου είναι πιο εύπεπτο να το υιοθετήσεις.

Kon5 έγραψε:Αρβύλα για τα γούστα μου = πανκιά , φαντάροι, δρ μάρτινς ---> ντεμέκ αλάνια της εποχής.

EDDIE_147 έγραψε:Κουβέντα να γίνεται kon.
fot το δεύτερο που έβαλες μετράει πολύ.
dimik έγραψε:Αρβυλο με τζινακι και Redneck καρώ πουκάμισο το φαντάζομαι σε βουκολικη εκδρομή στα βουνά, σε οποιοδήποτε κέντρο πόλης θα είναι λίγο περίεργο
< >
dimik έγραψε:Αρβυλο με τζινακι και Redneck καρώ πουκάμισο το φαντάζομαι σε βουκολικη εκδρομή στα βουνά, σε οποιοδήποτε κέντρο πόλης θα είναι λίγο περίεργο
< >
image gratuite à téléchargerdimik έγραψε:Με άρβυλο λέμε όχι με φεραγκάμο
dimik έγραψε:Μα όλα είναι θέμα ντουλάπας στην τελική.
Εγώ πχ που έχω στην ντουλάπα μου σκούρα τζιν και υφασμάτινα παντελόνια, ανοιχτόχρωμα πουκάμισα, διάφορα χρώματα sweaters, κοστούμια και αθλητικά δεν μπορώ ξαφνικά να αγοράσω κάτι που ταιριάζει με t-shirt ή/και ξεβαμμένο τζιν. Εκτός αν την δω πάλι teenager και το γυρίσω τελείως.
Giuseppe Busso έγραψε:dimik έγραψε:Μα όλα είναι θέμα ντουλάπας στην τελική.
Εγώ πχ που έχω στην ντουλάπα μου σκούρα τζιν και υφασμάτινα παντελόνια, ανοιχτόχρωμα πουκάμισα, διάφορα χρώματα sweaters, κοστούμια και αθλητικά δεν μπορώ ξαφνικά να αγοράσω κάτι που ταιριάζει με t-shirt ή/και ξεβαμμένο τζιν. Εκτός αν την δω πάλι teenager και το γυρίσω τελείως.
Επίσης διαφωνώ. Γιατί να μην κάνεις μια αλλαγή;
Σε πληροφορώ από τα 18-25 μου, μάλλον σαν γέρος ντυνόμουν. Τώρα στα almost 32 αισθάνομαι πιο νέος και ανανεωμένος.
Τι έχει το ξεβαμμένο τζιν ή σκισμένο τζιν ή το άρβυλο; Γαμάτα είναι όλα και το κυριότερο είναι ότι βρίσκονται πάντα στη μόδα, είναι διαχρονικά και ας σου φαίνονται μοντέρνα.
Deleted User 1 έγραψε:Η απλά παίρνεις λίγο απ' όλα. Γιατί να έχεις ίδιο χρώμα όλα τα τζιν πχ?
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]