Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
jaxws έγραψε:to steak alive στον κορυδαλλό ήταν πολύ καλό . Έχω να πάω από πριν covid όμως.
Αυτό είδα στο Google ως κάτι πιθανό , θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω.

Και ευχαριστώ για την σοβαρή απάντηση , σπανίζει το είδος .
Άβαταρ μέλους
By Y.V
KiloMeater έγραψε:Και ευχαριστώ για την σοβαρή απάντηση , σπανίζει το είδος .

Ε οταν η ερωτηση ειναι σουσουδιστικη με ελληνοαγγλικα (και μαλιστα λανθασμενα, που σημαινε στοιχηματζηδικο), οι απαντησεις ειναι λογικο να ειναι στοχευμενες επι τουτου.
Κοινως το ζητησε ο οργανισμος σου που λεει κι ο λαος. Τι διαμαρτυρεσαι λοιπον;
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 22 Ιούλ 2022, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#773150 Δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το base grill στο Περιστέρι.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
NickTG έγραψε:Δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το base grill στο Περιστέρι.
Μήπως ξέρεις αν έχει να καθίσεις έξω αυτό ; Από τις φωτό στο Google δεν μπορώ να κρίνω.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#773153 Από την πλευρά που φαίνεται από το δρόμο που έχω περάσει δεν έχει.
Τώρα αν έχει καμιά πίσω αυλή ή αν ανοίγει από πάνω δεν το γνωρίζω.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#773154 Base grill πολύ καλό και είχε και έξω τραπέζια.
Και ξέρει να ψήνει κιόλας.
Αλλά έχω να πάω τουλάχιστον 3-4 χρόνια.
Να πάρετε και στραπατσάδα με πατάτα και αυγά.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#773157 Ε ναι,δεν είναι σοβαρή απάντηση να πας ΑΡΧΟΝΤΟΠΛΟ στον Αστήρ Βουλιαγμένης.

Πήγαινε και Κορυδαλλό στου Θανάση του Μπαμναρα από τα Πλατανούλια Θεσσαλίας, εγώ φταίω που πήγα να σε κάνω άνθρωπο ( ενώ προφανώς ζεις το γκρικ σαμερ με καρπουζ , τυρί, διχάλα και γιαρμα). :roll:

Αυτά να τα βλέπει ο ΗΦ που στέλνει τα warn γονα :s_cry , τί να κάτσω να ασχοληθώ ,το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό . :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By dimviii
NickTG έγραψε:Δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το base grill στο Περιστέρι.

αλλος απο εδω....τον στελνει στο μπουρναζι.να τρωει τη μπριτζολα και να περναει το σαξοραλλο με την γκρουπ Ν εξατμιση.Ελεοοοοςςςςς!!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:

αλλος απο εδω....τον στελνει στο μπουρναζι.να τρωει τη μπριτζολα και να περναει το σαξοραλλο με την γκρουπ Ν εξατμιση.Ελεοοοοςςςςς!!
Γιατί μωρέ κι εσύ;
Μια χαρά είναι η γκρούπ Ν εξάτμιση. Σκάει κιόλας. ,

RMX3363