Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
KWSN-Men έγραψε:Πωπω...

Δε ρώτησα ρε άνθρωπα, όταν μιλάς με άλλους ανθρώπους τους ρωτάς; Έλεος δηλαδή, ΠΟΣΑ ακόμα θα βάλεις στο στόμα μου;

Κοίτα, που τον πνίγει η...αγανάκτηση κιόλας!
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Anonymous Founder έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:Πωπω...

Δε ρώτησα ρε άνθρωπα, όταν μιλάς με άλλους ανθρώπους τους ρωτάς; Έλεος δηλαδή, ΠΟΣΑ ακόμα θα βάλεις στο στόμα μου;

Κοίτα, που τον πνίγει η...αγανάκτηση κιόλας!

Το έχεις τερματίσει.

Αυτό
Γέλασα μαζί με 2 ψυχίατρους όταν τους είπα

Εσύ το έκανες έτσι
Εσύ που ξέρεις ψυχιατρική, γιατί χρειάστηκε να ρωτήσεις δύο ψυχιάτρους για την σημασία του "ιδεοληπτικός".

Αυτά τα 2 λοιπόν έχουν την ίδια σημασία ή εσύ παραφράζεις αυτό που είπα; (όπως συνέχεια κάνεις δηλαδή).

Και συνεχίζεις να κουνάς το δάκτυλο ενώ ποστάρεις μνημεία...
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#251210 ΑΝ παραβαίνω τους κανόνες του forum, μου στέλνεις warn.

Μια ερώτηση μόνον πρώτα. H παράφραση των λεγομένων του άλλου με σκοπό να δείξουμε ότι είμαστε "εξυπνοι" είναι σύμφωνη με τους κανόνες τους forum ή έχουμε περίπτωση Βουλγαράκη;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#251213 Δεν έγινε ποτέ καμία παράφραση των λεγομένων σου.
Το flood με ανούσιες και off-topic δημοσιεύσεις δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του φόρουμ, αν το συνεχίσεις, θα έχεις warn, όπως πολύ σωστά είπες.
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
nass έγραψε:Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι δεν τίθεται καθόλου θέμα δημοκρατίας ?
Ο λαός είχε την ευκαιρία, τον περασμένο Σεπτέμβρη, με όλα τα χαρτιά στο τραπέζι, να διαλέξει μια άλλη πορεία, εκτός ΕΕ/ευρώ, ψηφίζοντας ΧΑ/ΚΚΕ/ΛΑΕ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Δεν το έπραξε, έδωσε στα εν λόγω κόμματα ένα 15% με το ζόρι και αντ' αυτού με συντριπτική πλειοψηφία 85% (μην ακούσω παπαριές για συμμετοχή κτλ., όποιος δεν συμμετέχει δεν δικαιούται δια να ομιλέι) επέλεξε εντός ευρώ/ΕΕ και εφαρμογή του μόλις υπεγραφέντος μνημονίου. Που είχε μέσα το 3.5% πρωτογενές το 2018, τα σχετικά με το ασφαλιστικό κτλ. κτλ.
Αρα που ακριβώς είναι το έλλειμα δημοκρατίας ?

Ναι συμφωνώ ότι το προληπτικά μέτρα που ζητάει το ΔΝΤ είναι μια παπαριά καμαρωτή. Θεωρώ ότι είναι διαπραγματευτικό παιχνίδι και ένδειξη απουσίας εμπιστοσύνης (κάτι στο οποίο το βρώμικο παιχνίδι που παίξαμε εμείς με τις υποκλοπές δε νομίζω να βοήθησε ακριβώς...) Αλλά αφού έτσι και αλλιώς έχουμε βάλει την υπογραφή μας στο 3.5% θα βρεθεί ένας συμβιβασμός

Ομως το ΔΝΤ δεν υποχρεούται να είναι "δημοκρατικό", δανειστής τελευταίας ανάγκης είναι, σαν τράπεζα ένα πράγμα. Ούτε υποχρεούται να έχει ως στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία του ελληνικού λαού, ο στόχος του είναι να πάρει τα λεφτά του (που είναι των χωρών-μελών του) πίσω με τον τόκο τους. Αντίθετα όλοι όσοι έχουν από πίσω τους δημοκρατική νομιμοποίηση (πχ. ο Juncker) διαφωνούν, και ορθώς.

Εν συντομια (και γιατι δεν χρειαζονται πολλα και γιατι την κανω για εξω).

Τα χεις μπλεξει λιγο.
Η αντι-ΕΕ θεση υπαρχει σε διαφορα επιπεδα. Στο επιπεδο αυτων που καβλωνουν με το εθνος-κρατος και θεωρουν οτι οι ευρωπαιοι (ή καποιοι απο αυτους) πανε να φανε το υπεργαματο εθνος τους (και βεβαια η θεση της ΧΑ ειναι «Αν φύγουμε από το ευρώ τώρα θα τους κάνουμε δώρο στους ευρωπαίους δανειστές μας. Η δραχμή είναι εθνικός τελικός στόχος, αλλά όχι τώρα. Η Ελλάδα δεν έχει επιλογή αυτή την στιγμή .Για την Ελλάδα υπάρχει μόνο ευρώ και με σκληρούς όρους ) , στο επιπεδο της ταυτισης της εξοδου απο το ευρω με λαϊκη εξουσια (διαφορετικα οι επιπτωσεις στον λαο θα ειναι ιδιες ισως και χειροτερες απο αυτες των μνημονιων, κυριως ΚΚΕ ) , στο επιπεδο των ευρωσκεπτικιστων ( αντιθετοι με την πορεια που εχει παρει η ευρωπαικη ενοποιηση , δημιουργια μιας ευρωπης των λαων , κυριως Συριζα), στο επιπεδο του ναι μεν εντος ευρω δεν υπαρχει λυση αλλα και το εκτος ευρω δεν ειναι απο μονο του πανακεια [με εθνικο νομισμα το λουρι της ανεξαρτησιας στην ασκηση πολιτικης ειναι πολυ μεγαλυτερο αλλα το πιο σημαντικο ειναι το με ποιες πολιτικες (προς οφελος ποιων) θα τρεξει το προτζεκτ] , καιταλοιπα..
Συνεπως το να προσθετεις ποσοστα ειναι προβληματικο .

Αναμφισβητητα το πολυ μεγαλο ποσοστο αυτων που ψηφισαν, επελεξε ΤΙΝΑ. Ειτε επειδη πολιτικο-ιδεολογικα ταυτιζεται (ή ειναι κοντα) με το νεο-φιλελε δογμα (που ειναι κυριαρχο στην ΕΕ) ειτε επειδη ναι μεν εντος ευρω δεν υπαρχει λυση αλλα και το εκτος ευρω δεν ειναι απο μονο του πανακεια και δεν υπαρχουν ουτε οι πολιτικοι φορεις ουτε οι κοινωνικες συμμαχιες που θα μπορουσαν να κανουν την εξοδο μια θελκτικη εναλλακτικη , ειτε για οποιονδηποτε αλλο λογο.
Αυτο (το υπογραμμισμενο) , ομως δεν εχει καμια σχεση με το πως εχει στηθει το ευρωπαϊκο προτζεκτ της ενοποιησης ?.

Ειναι γνωστο οτι οι χωρες της ευρωζωνης εχουν παραχωρησει στην ΕΚΤ την εκδοση του ευρω. Καποιες κυβερνησεις βρεθηκαν αντμετωπες με μια κριση κρατικων ομολογων την οποια αφησε να υπαρχει η ΕΚΤ . Φανταζομαι θυμασαι οτι το 2012 (ανοιξη ? ) τα επιτοκια των ισπανικων και ιταλικων ομολογων ειχαν φτασει 6,5% - 7% και τα των γαλλικων ειχαν αρχισει να παιρνουν την ανηφορα. Αρκουσε απλα η αναγγελια του ΟΜΤ (η ΕΚΤ θα αγοραζει τα κρατικα ομολογα των χωρων που εχουν προβλημα στη διαθεση των ομολογων τους ) απο τον Ντραγκι για να αρχισουν να πεφτουν τα επιτοκια των γαλλικων , ισπανικων και ιταλικων ομολογων. Απλα αναγγελια , δεν χρειαστηκε να αγορασει ο Ντραγκι ομολογα . Αυτο ,βεβαια , ο Ντραγκι δεν το εκανε μονο επειδη ειναι καλος ανθρωπος αλλα και επειδη οι κυβερνησεις της ιταλιας και της ισπανιας αποδεχτηκαν την εφαρμογη καποιων (σχετικα ηπιων) μετρων.
Ειτε απαλα (Ιταλια) , ειτε ημι-σκληρα (Ισπανια , Πορτογαλια) , ειτε σκληρα (Ελλαδα) , οι ελιτ – κυριως μεσω της ΕΚΤ - επεβαλαν την πολιτικη τους.

Στο ευρωπαϊκο QE ολο το φρεσκο χρημα πηγε στις επιχειρησεις (πριν αρχισουν να τσινανε οι ελιτ των αλλων χωρων που η γερμανικη λιτοτητα πληττει τις αγορες τους) και τα κρατη πηραν τα @@ μου (μη τυχον και χαλαρωσουν λιγο την λιτοτητα).

Ο,τι και αν ψηφισουν οι πολιτες και οποια κυβερνηση και να εκλεγει , οι πολιτικες εντος ευρωζωνης και ΕΕ θα ειναι λιγο ή περισσοτερο φιλελε. Ετσι εχει στηθει το ευρωπαϊκο προτζεκτ.

Ωστε η προσπαθεια για επιβολη νομοθετησης προληπτικων μετρων ειναι απλα διαπραγματευτικο παιχνιδι ? :lol: Διαπραγματευση για ποιο πραγμα ?
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#253054 Thanos Tzimeros
5 hrs · Khalándrion ·
Το πρώτο πράγμα που θα κάναμε αν ήμασταν κυβέρνηση θα ήταν η αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου. Μια αγέλη τεμπελχανάδικα κομματόσκυλα κρατούν εδώ και δεκαετίες υπό ομηρία ολόκληρη τη χώρα. Νόμιμη θα ήταν η απεργία που στρέφεται κατά του εργοδότη για αθέτηση ανειλημμένων υποχρεώσεών του στη σχέση του με τους εργαζόμενους. Κάθε άλλη απεργία - κατά του καπισταλισμού, των μνημονίων, της πυρηνικής απειλής, του βέλιουρα και της μουχρίτσας θα ήταν παράνομη. Και η επίπτωση για συμμετοχή σε παράνομη απεργία θα ήταν άμεση απόλυση χωρίς αποζημίωση και επιπλέον αγωγή κατά των απεργησάντων για την οικονομική ζημία που προκάλεσαν.
Είναι αυτονόητο ότι κάθε προσπάθεια κατάληψης δημόσιου χώρου ή κτηρίου, ή αποκλεισμού δρόμων, σιδηροδρομικών γραμμών, λιμανιών κ.λπ. θα αντιμετωπιζόταν με άμεση σύλληψη των παρανομούντων, αυτόφωρο και καταδίκη χωρίς δικαίωμα εξαγοράς της ποινής.

https://www.facebook.com/thanos.tzimeros?fref=nf

Ούτε ο Παπαδόπουλος δεν το είχε κάνει αυτό! Φασίστας level --> Mussolini!!!
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#253058 Aυτός ο φιλαράκος τώρα, μας το παίζει φιλελεύθερος πολιτικός ενώ κάνει κουρελόχαρτο σε λίγες σειρές κειμένου τα παρακάτω:

-Την διάκριση των εξουσιών. :dizzy:
-Το δικαίωμα στην απεργία. :help:
-Το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι αποδείξεως του εναντίου. :vava:

Μνημόνια μέχρι να κόψει τα νύχια του ο Γούλβεριν. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#253061 Το ότι ο Τζημερος βάζει πολλά στο μπλέντερ δεν αναιρεί ότι οι πραγματικοί φασίστες είναι αυτοί που μέχρι σήμερα "διαμαρτύρονται" εις βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας.
Και δεν αναφέρομαι στην προφανή επίπτωση της απεργίας (πχ ταλαιπωρία ασθενων από απεργία γιατρών που είναι άλλο θέμα) αλλά για άσχετα πράγματα.
Φαντασου τώρα να ερχόντουσαν εργαζόμενοι του μπομπολοκαναλου και να μην σου επέτρεπαν να εργαστεις Δια.
Θα εμπαινες κάθε μέρα μέσα για να κάνει "αγώνα" ο Πρετεντερης.
ΓΑΜΑΤΟ;

+1 στον diplomat
:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#253064 Πρώτα από όλα Eddie πρέπει επιτέλους να μάθουμε τι είναι ο Φασισμός. Φασισμός είναι η ιδεολογία που πρεσβεύει ο Τζήμερος στα κοινωνικά θέματα και ο Μιχαλολιάκος στα εθνικά. Το κλείσιμο των δρόμων κλπ δεν είναι Φασισμός. Είναι στάση. Και όλες οι μεγάλες κοινωνικές αλλαγές έτσι επήλθαν.

Το να λες όμως ότι ο Τζήμερος λέει βλακείες αλλά και οι άλλοι το ίδιο φασίστες είναι, δεν σε τιμάει. Δεν είναι αυτό το επίπεδό σου.

ΥΓ: Εγώ όταν δουλεύω σε μέρα απεργίας νιώθω τύψεις. Πολλές φορές το έχω κλείσει και έχω κατέβει στο συλλαλητήριο πάντως! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#253065 Είναι φασιστική νοοτροπία.
Κάνω ότι μου καβλωνει με την επιβολή δύναμης.
Την οποία έχουν επιδείξει διάφορες κάστες από αγρότες μέχρι φορτηγατζηδες η επαγγελματίες συνδικαλιστές.

Έχε επίσης υπόψη σου ότι ο Τζημερος είναι μία τσιριδα στα σοσιαλ μηδιαζ, κατά τ'αλλα ακίνδυνη.
Το μουνι όμως που κλείνει το δρόμο με το έτσι θέλω και παρεμποδίζει συγκοινωνιες, μεταφορές εμπορευμάτων, εργαζομένων ή ακόμα χειρότερα ασθενών για να παίξει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι είναι φασίστας που δρα υπό την ανοχή του μπουρδελου που λέγεται ΕΛ κράτος.

FYI οι φοιτητές το Νοεμβριο του '73 κλεισαν μία σχολή. Δεν πήγαν να παρεμποδίσουν μεροκαματιάρηδες να δουλέψουν η ασθενοφόρα να μεταφέρουν ασθενείς.
:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
EDDIE_147 έγραψε:Είναι φασιστική νοοτροπία.
Κάνω ότι μου καβλωνει με την επιβολή δύναμης.

Σε αυτό διαφωνώ. O Φασισμός είναι μια συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία. Οποιοσδήποτε καυλώνει με την δύναμη δεν είναι απαραιτήτως Φασίστας.

EDDIE_147 έγραψε:Το μουνι όμως που κλείνει το δρόμο με το έτσι θέλω και παρεμποδίζει συγκοινωνιες, μεταφορές εμπορευμάτων, εργαζομένων ή ακόμα χειρότερα ασθενών για να παίξει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι είναι φασίστας που δρα υπό την ανοχή του μπουρδελου που λέγεται ΕΛ κράτος.

Για τους ασθενείς δεν νομίζω να διαφωνήσει κανείς και σε αυτήν την περίπτωση μέχρι και η επέμβαση του Στρατού δικαιολογείται! Έχω όμως δει με τα μάτια μου να ανοίγουν δρόμοι για να περάσει ασθενοφόρο, οπότε δεν ξέρω που το είδες αυτό. Κατά τα άλλα προφανώς και οι απεργίες και οι αγώνες γενικότερα περιλαμβάνουν κλείσιμο δρόμων κλπ. Είδες τι έγινε στην Γαλλία πριν 10 μέρες; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#253080 Οι παρακάτω τυχαιες περιπτωσεις κλεινουν δρόμους ή/και κτιρια ή αμεσα/έμμεσα εμποδιζουν αλλους να εργαστουν:

- Οι "αγωνιζομαι για καλυτερο ελαχιστο ωρομισθιο στους deliverαδες" πορεια με μηχανακια
- Οι παλαιοι πια, "εξω οι βάσεις του θανάτου"
- Οι επισης παλαιοι "φιλοι της Παλαιστινης"
- Οι φιλοζωϊκες οργανωσεις
- Οι αγροτες
- Οι "κατω τα χερια απο το σαντουϊτς των ΔΕΗτζηδων" (με bonus διακοπες ρευματος καλοκαιριάτικα)

Ολοι αυτοι αγωνιζονται για κατι. Αρα ειμαστε ενταξει, δεν τρεχει τιποτα αν παραλυσει η Αθηνα μια μερα, τους δινουμε το ιδιο δικιο? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:FYI οι φοιτητές το Νοεμβριο του '73 κλεισαν μία σχολή. Δεν πήγαν να παρεμποδίσουν μεροκαματιάρηδες να δουλέψουν η ασθενοφόρα να μεταφέρουν ασθενείς.
:iconcool:

Δε νομίζω Τάκη.
Εμπόδισαν άλλους φοιτητές να σπουδάσουν, εμπόδιζαν καθηγητές να δουλέψουν(διδασκαλία και έρευνα), άκουσον άκουσον για δικαιώματα τύπου ΨΩΜΙ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ουδεμία σχέση με το Πανεπιστήμιο. :rtfm:
Άσε που έκαναν φασαρία με τις ντουντούκες και δεν μπορούσαν να κοιμηθούν τα μαστόρια που γύριζαν από τη δουλειά κατάκοποι από τον μόχθο της ημέρας. Eπίσης δεν είχαν άδεια για τον ραδιοσταθμό και προκαλούσαν οικονομική ζημία στον Golden Phoenix Radio.
Ήτοι, κατά το ψυχοφασιστάκι οι φοιτητές ήταν παράνομα αιδοιόπανα.