- 10 Απρ 2016, 10:29
KiloMeater έγραψε:
Το γιατί νομίζω το εξηγησανε παραπάνω καλά.
Ναι και είναι γεγονός πως α) δεν το είχα σκεφτεί και τόσο καλά και β) είχα στο νου μου καταστάσεις όπως έναν φίλο του πατέρα μου που από τα 18 του μένει Los Angeles (και λόγω στρατιωτικού έκανε 20+χρόνια να ξανάρθει και πλέον έρχεται 1-2 φορές το χρόνο) και ψήφισε στις τελευταίες εκλογές. Τι επαφή έχει αυτός ο άνθρωπος με την Ελληνική πραγματικότητα;;;;

Εξαιρετικός άνθρωπος σε όλα του και χαίρομαι πολύ τόσο να τον συναντώ, όσο και να μιλάω μαζί του, αλλά δεν έχει επαφή με την Ελλάδα ουσιαστικά... Βέβαια, εδώ ψηφίζουν άλλοι που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα γενικώς, απλά επειδή έτυχε και γεννήθηκαν και μένουν εδώ, οπότε δεν το συνεχίζω...
KiloMeater έγραψε:Όμως θέλω να σταθώ στην απορία σου. Βλέπω το ίδιο επιχείρημα πολύ συχνά σε σχόλια αναγνωστών σε εφημερίδες (ελληνικές ναι, διαβάζουμε και τέτοιες από τα εξωτερικά) στο Facebook & fora. Πέραν του ότι μου κάνει εντύπωση πως μπορεί κάποιος που είναι ενεργός στα "ιντερνετς" να θεωρεί ότι σήμερα έχουμε έλλειψη ενημέρωσης για ότι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα που με ξεπερνάει,
Νομίζω πως συμφωνούμε πως αλλιώς είναι να ζεις μία κατάσταση από μέσα και αλλιώς να τη διαβάζεις από ένα site, forum, κτλ...

Αλλιώς να λες "οκ, τι έγινε ένα 50ρικο παραπάνω το μήνα φόρος" και αλλιώς κάθε μήνα να το σκας στον Τσακαλωτό...
KiloMeater έγραψε: αναρωτιέμαι τι μπορεί να προκαλεί αυτή την αντίρρηση,
το ότι "ξένος πόνος παραμύθι"

ή κάτι παρόμοιο (αστειεύομαι προφανώς! για τη συντριπτική πλειοψηφία

)
KiloMeater έγραψε: τι φοβάστε δηλαδή ότι θα νοθευτεί η λαϊκή Σοφία του ελληνικού εκλογικού σώματος; Τι χειρότερο μπορεί να γίνει , δεν εχει αποδείξει περίτρανα ο ελληνικός λαός ότι ψηφίζει στα μ@λ@κας every chance given;
KiloMeater έγραψε:Ποσό χειρότερες μπορεί να γίνει;
Μην το λες... μην το λες...
KiloMeater έγραψε: Δώσε μου ένα παράδειγμα ενός υποθετικού αποτελέσματος που να δείχνει ποσό κακό μπορεί να κάνει η συμμετοχή ψηφοφόρων από το εξωτερικό.
Σε αυτό απάντησε ο kyr80.

ΟΚ, αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν σημαντικά επιχειρήματα για το να ψηφίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού και τα δέχομαι και καταλήγω ότι μάλλον είμαι υπέρ αυτού, αλλά υπάρχουν και πολύ σημαντικά επιχειρήματα από την άλλη μεριά.
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>