Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#538704 :lol:

Σκέφτομαι να περάσω από δορυφορική (nova) σε vodafone TV. Έχει κανείς; Λειτουργεί καλά; Για χρήση με την 24άρα σύνδεση με τη vodafone, που μέχρι στιγμής λειτουργεί καλά (Upload: 1023 Kbps, Download: 21964 Kbps).
Άβαταρ μέλους
By Serf
#539317 Είναι ορισμένου ή αορίστου χρόνου; Γιατί το άρθρο κάνει διάκριση μεταξύ των δύο.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Scotch έγραψε:

Σκέφτομαι να περάσω από δορυφορική (nova) σε vodafone TV. Έχει κανείς; Λειτουργεί καλά; Για χρήση με την 24άρα σύνδεση με τη vodafone, που μέχρι στιγμής λειτουργεί καλά (Upload: 1023 Kbps, Download: 21964 Kbps).
Την έχω εγώ. Σε μένα καμιά φορά κολλάει και συνέρχεται με ένα restart.
Αλλά γενικά έχω χάλια γραμμή, στα μισά από εσένα βρίσκομαι.
Εγώ πάντως δεδομένου του κόστους, είμαι ευχαριστημένος, αρνούμαι να πληρώσω τρελά ποσά για τηλεόραση.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Anonymous Founder έγραψε:Την έχω εγώ. Σε μένα καμιά φορά κολλάει και συνέρχεται με ένα restart.
Εγώ πάντως δεδομένου του κόστους, είμαι ευχαριστημένος, αρνούμαι να πληρώσω τρελά ποσά για τηλεόραση.

Από ποιότητα εικόνας είναι ΟΚ; Είναι HD;
Ένα restart μια στις τόσες δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς, και με τη nova (δορυφορική) συμβαίνει αρκετά συχνά να θέλει επανεκκίνηση. Επιπλέον, όταν βρέχει (ή και όταν ετοιμάζεται να βρέξει), πολλές φορές χάνεται τελείως το σήμα...
Από κόστος πού βρίσκεσαι; Εγώ έχω μία "προσφορά" στα 36 ευρώ για 24mbps, 5 ώρες κινητά, απεριόριστα σταθερά και full tv. Δεν μου ακούγεται άσχημα να διακόψω τη nova που θέλει για όλα αυτά 48 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
By bebes
Scotch έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Την έχω εγώ. Σε μένα καμιά φορά κολλάει και συνέρχεται με ένα restart.

Από ποιότητα εικόνας είναι ΟΚ; Είναι HD;
Ένα restart μια στις τόσες δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς, και με τη nova (δορυφορική) συμβαίνει αρκετά συχνά να θέλει επανεκκίνηση. Επιπλέον, όταν βρέχει (ή και όταν ετοιμάζεται να βρέξει), πολλές φορές χάνεται τελείως το σήμα...
Από κόστος πού βρίσκεσαι; Εγώ έχω μία "προσφορά" στα 36 ευρώ για 24mbps, 5 ώρες κινητά, απεριόριστα σταθερά και full tv. Δεν μου ακούγεται άσχημα να διακόψω τη nova που θέλει για όλα αυτά 48 ευρώ.

οταν λες "full" τι εννοείς; με τα αθλητικα της Νοβα;
Το Vodafone tv δεν εχει ταινιες, μονο τα βασικα ντοκιμαντερίστικα (και μαλιστα 2 ειναι με εξτρα συνδρομη).

Εχω το βασικο (χωρις σπορ) + τα τηλεφωνα που αναφερεις στα 27,5€
Δεν ειμαι ευχαριστημενος, αλλα ουσιαστικα μου το χρεωνουν <5€, οποτε το κραταω να βλεπω κανα ντοκυμαντερ που και που (η μικρη "ψοφάει" τα παιδικά.
Για ενα διαστημα ειχα προβλημα με τον αποκοδικοποιητη, δεν εβλεπα με τιποτα. Εκαναν αναβαθμιση οι κεφάλες και δεν ενημέρωσαν, πηρα μερικά τηλεφωνα και εφτιαξε.

Τωρα θα παω να ζητησω τον καινουριο αποκωδικοποιητή που εχει επιπλέον δυνατότητες (σαν wind vision)

Να ξέρεις οτι τον αποκωδικοποιητή πρέπει να τον συνδεσεις με ethernet δεν πιανει ασύρματα (τουλαχιστον αυτός που ειχαν μέχρι τωρα)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#539716 Έχει και ταινίες, όπως και σειρές. Τις επιλέγεις on demand στο video club.
Άλλαξε κάτι σε αυτό πρόσφατα και δεν το πήρα χαμπάρι;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#539722 @ bebes: Ναι, τα πάντα περιλαμβάνει. Ταινίες, σειρές, σπορ (nova), κλπ. Βλέπε εδώ.
Εγώ κάτι σαν το δικό σου ήθελα, αλλά είπαν ότι έχει καταργηθεί και πως τώρα δίνουν μόνο το full πακέτο σαν προσφορά. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By bebes
Anonymous Founder έγραψε:Έχει και ταινίες, όπως και σειρές. Τις επιλέγεις on demand στο video club.
Άλλαξε κάτι σε αυτό πρόσφατα και δεν το πήρα χαμπάρι;

Εννοώ οτι δεν εχει κανάλια με ταινίες όπως το Nova cinema και το CosmoteTV
Μόνο το Fox εχει.
Το video club υπάρχει, αλλά δεν το μετραω γιατι είναι με εξτρα πληρωμή.

Πριν μερικά χρόνια είχα το τότε holTV. Θυμάμαι οτι είχε πολύ περισσότερες ταινίες δωρεάν στο video club, τωρα ειναι λιγες και παλιές
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#539832 Έχει δωρεάν, αλλά είναι παλιότερες. Θα βρεις πάντως αξιόλογες δωρεάν ταινίες, παλιότερα σίγουρα αυτό ίσχυε, τώρα δεν ξέρω, έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bujinkan έγραψε:Ο φαδερ έχει.σπίτι τηλέφωνο ιντερνέτ και κόσμοτε τιβί
Επίσης έχουμε 3 κινητά μαζί πακέτο φαμιλυ
Το σταθερό με ιντερνέτ και τιβί πάει με τις εκπτώσεις 65 το μήνα εκ των οποίων τα 27 είναι.το.τιβί
Έληξε το συμβόλαιο και πήγε ο φαδερ μα.κόψει το τιβί
Τον πήραν την επόμενη μέρα και του λενε σας κατεβάζουμε το τιβί από 27 στα 16 και Επίσης σας προσθέτουμε ακόμα 1 gb στα τηλ δλδ από 4 ππ6 είχε το πακέτο πάμε στα 5 και Επίσης αλλά 5 ευρώ μείον στο πάγιο του φαμιλυ
Τελικά συμφώνησε
Χαχα απίθανοι εκεί στον ΟΤΕ
Ενώ τον πήρανε βλέπε παραπάνω ποστ και του κάνανε.την.έκπτωση για να.τον κρατήσουν εντέλει.σήμερα.κόψανε.το.τιβί
Άβαταρ μέλους
By bebes
funkyreverend έγραψε:Bebes, τι διαφορά έχει το vodafone TV από το wind vision;

Δεν έβαλα Wind vision αλλα απο το λιγο που είδα, ο αποκωδικοποιητης της wind ειναι σαν tv box.
Συνδέεται ασύρματα και κανει την παλια τηλεόραση "smart"

Εχει και Netflix

Aπο προγράμματα δε θυμαμαι τι ειχε ακριβώ, δεν εχει το βιντεο κλαμπ της Βόντα (για όποιον ενδιαφέρεται)