Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#63884 Από το να κοιτάς το γρασίδι να μεγαλώνει, καλύτερο.

Βέβαια στο γρασίδι, όλο και καμιά γάτα θα σκάσει, θα κυνηγήσει καμιά μύγα, μπορεί να παίξει τσαμπουκάς με έγκαυλο γάτο. Οπότε δεν ξέρω. Ίσως έρχονται στα ίσια, με ελαφρύ προβάδισμα γρασιδιού μακροπρόθεσμα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#63888 Ξεκίνησα και την 6η σειρά του The League εκεί ακριβώς που τελείωσαν οι προηγούμενες 5: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By elteo
mjacob έγραψε:Από το να κοιτάς το γρασίδι να μεγαλώνει, καλύτερο.

Βέβαια στο γρασίδι, όλο και καμιά γάτα θα σκάσει, θα κυνηγήσει καμιά μύγα, μπορεί να παίξει τσαμπουκάς με έγκαυλο γάτο. Οπότε δεν ξέρω. Ίσως έρχονται στα ίσια, με ελαφρύ προβάδισμα γρασιδιού μακροπρόθεσμα.

Παραστατικός, κατάλαβα. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#63997 Και λίγα είπε ο mjacob, κάποιοι έλεγαν ότι μετά στρώνει αλλά δεν το δοκίμασα.
Είναι να κλαις πάντως που συνεχίστηκε για 2η σεζόν και κόπηκαν άλλες.

Εις άλλα νέα, είδα το The Wire, πολύ δυνατή η πρώτη σεζόν με τις άλλες να εμφανίζουν μια ελαφρά πτωτική πορεία, παρόλα αυτά την κρατάνε στο ύψος της.
Σχετικά πρόσφατα βγήκε remastered οπότε για την ηλικία της έχει καλή ποιότητα εικόνας στα βίντεοκλαμπ :shifty:

Αστείες στιγμές: Έχει φάση που στη δεύτερη(;) σεζόν έχει Έλληνες "κακούς" και ακούς τραγικά Ελληνικά, Καζαντζίδη στο ραδιόφωνο κ.ο.κ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#64531 Ειδα το 37 days. Μεγάλες προσδοκίες, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το επίπεδο του δραματοποιημένου ντοκιμοντέρ. Και καλά είχε 2 αφηγητές (άγγλο και γερμανό) αλλά ήταν τόσο αδύναμοι χαρακτήρες που απορώ γιατί τους έβαλαν. Και με άλλες 15 ιστορικές προσωπικότητες αντε να δώσεις δυνατότητα σε κάποιον να "φτιάξει" το χαρακτήρα που έπαιζε. Άσε που ο Παλπατάιν έχει δεθεί τόσο πολύ με τον μεγάλο ρόλο της καρριέρας του, που σε κάποια υπουργικά συμβούλια περίμενα να απαντήσει "I find your lack of faith, disturbing" (το ξέρω ότι το λέει ο Νταρθ).

Όχι πως δεν είναι κάτι ευχάριστο για τις σχεδόν 3 ώρες που κρατάει και δε βοηθάει στην κατανόηση της έκρηξης του παράλογου Α'ΠΠ, αλλά έχετε και αυτά στο μυαλό σας πριν το δείτε.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Geo f1 έγραψε:Εγω λεω να ξαναρχισω το Λοστ
1μιση σεζον εχω δει.. :s_yes

.... ΟΧΙ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#64590 Σιγουρα ρε συ Wagn?? Ειχα δει μεχρι μια καταπακτη που ειχαν βρει και καναν κατι βαρδιες!!!!

Και μεχρι τοτε ηταν πολυ καλο!!!!
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Geo f1 έγραψε:Σιγουρα ρε συ Wagn?? Ειχα δει μεχρι μια καταπακτη που ειχαν βρει και καναν κατι βαρδιες!!!!

Κοιτα... σε γενικες γραμμες ηταν καλο.
ωραιο καστ, ωραιο σεναριο, ωραια γυρισμενο.... ΑΛΛΑ....
Πολλα ναρκωτικα οι τυποι που το εγραφαν και δεν λεει να ξεκινησεις κ εσυ...
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:Σιγουρα ρε συ Wagn?? Ειχα δει μεχρι μια καταπακτη που ειχαν βρει και καναν κατι βαρδιες!!!!

Να το δεις αν σου έχει μείνει απωθημένο.Φοβάμαι όμως ότι θα χτυπάς το κεφάλι σου με το τελευταίο επεισόδιο.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
elteo έγραψε:Aπόψεις για το Sleepy Hollow? http://www.imdb.com/title/tt2647544/

2 φίλοι που το βλέπουν έχουν πορωθεί και μου το πρότειναν.

Το βλέπω εγώ. Κλαίν μάιν φάση. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά δεν είναι και κουραστικό. Βλέπεται.
Είναι φάση supernatural.
Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες σειρές να ασχοληθείς αλλά αν έχεις ξεμείνει βλέπεται άνετα.