Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kacey έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:
kacey έγραψε:κατσε να στο κανω ταληρακια:

εσυ σχολιασες το αν το παρκαρισμα σε θεσεις αναπηρων, εστω κ σε αυτες τις συγκεκριμενες θεσεις αναπηρων, μπορει να δικαιολογηθει για λογους ασφαλειας. Το κριτηριο της δικαιολογησης ηταν αυτο που σχολιασες, κ το ονομασες μουρουτιαδα. Εκτος απο το οτι εισαι λαθος, το οτι στο συγκεκριμενο σκηνικο δεν εγινε για αυτο το λογο (πραγμα που φαινεται απο το οτι παρκαραν με τη μουρη μεσα), ειναι κατι που σημειωσα εγω κ που ουδεποτε σκεφτηκες.

Σχολίασα για ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θέσεις αναπήρων όπως και για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιστατικό. Τι ακριβώς μου κάνεις ταληράκια δηλαδή;
Το ΓΕΝΙΚΩΣ να το καταλάβω. Αλλά σχολιάζαμε για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιστατικό. Το ΓΕΝΙΚΩΣ εσύ το έβαλες στην κουβέντα, όχι εγώ ή κάποιος άλλος. Όλοι πιο πριν σχολιάζαμε ΕΙΔΙΚΩΣ για την συμπεριφορά των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ στις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θέσεις.
Νομίζω πως είναι σαφέστατο.

ωραια λοιπον: στο συγκεκριμενο περιστατικο με τις συγκεκριμενες θεσεις κ τους συγκεκριμενους ασφαλιτες, μια χαρα ορθο ειναι οτι δικαιολογειται το παρκαρισμα στις αναπηρικες για λογους ασφαλειας. Το οτι δεν εξυπηρετηθηκε τελικα αυτος ο σκοπος κ πιθανοτατα δεν το σκεφτηκαν αυτοι που παρκαραν εκει, πραγμα που φαινεται επειδη τα παρκαραν με τη μουρη μεσα, ειναι κατι που προσεξα εγω κ αποκλειεται να σκεφτηκες εσυ οταν εγραφες το κραξιμο σου παραπανω.

ενταξει τωρα?

Την μούρη μέσα ή έξω την έβαλες εσύ και όχι εγώ στην κουβέντα. Για εμένα, είναι απλά απαράδεκτοι και δεν θα έπρεπε ΠΟΤΕ να παρκάρουν εκεί, σε οποιαδήποτε διάταξη.
Το κράξιμο για εμένα ισχύει λοιπόν και τους έχει κράξει εκτός από εμένα όλος ο ντουνιάς και η φωτογραφία έγινε viral.
Εξακολουθείς να περνάς τον εαυτό σου πολύ πιο.. έξυπνο, Κύριος οίδε βέβαια γιατί.
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:
bibendum έγραψε:
g8777 έγραψε:Θα χε πλακα να τσιμπησει ο ΗταΦι. :lol:

Ελα μωρε με το τσολι την Περιστερα.

Η γυναίκα του Καίσαρα οφείλει να είναι και να φαίνεται τίμια κύριοι. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι. Τι διάβολο δεν καταλαβαίνετε;
viewtopic.php?p=208438#p208438

Η γνωστή ιστορία: με οποιαδήποτε ευκαιρία μπορώ να τα κάνω μπ :lipsealed: υρδέλο, θα "δολώσω" με μια εξωφρενική θέση και θα περιμένω κάποιος να τσιμπήσει.
Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης καλώς έχουν συνοδεία, η γυναίκα του πρώτου, κακώς όμως! Αυτή δεν κινδυνεύει. :lol:
Και το παρκάρισμα στην θέση αναπήρων δικαιολογείται για λόγους ασφαλείας! Ούτε ο Μουρούτης δεν θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο!
:s_wacko

Μιλάμε για ποίημα! :s_roses :inlove: :inlove:

Drei λαλούν, und zwei χορεύουν.

Τα πράγματα ειναι απλα:

Η συζητηση ΔΕΝ αφορα το αν εχουν φρουρα ή όχι, (το οποιο ηταν το θεμα συζητησης στο ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ, μη επικαιρο λινκ που παραθεσες),
ΑΛΛΑ,
αφορα το γεγονος οτι παρκαραν σε θεσες αναπηρων και ΜΟΝΟ.&_

Τωρα, αμα θες να μπλεξεις ασχετες παλαιοτερες κουβέντες στην τωρινη και νομιζεις οτι προσθετουν ποντους, δικαιωμα σου, μπορεις να quotαρεις μεχρι και τα σχολια μου για τη μιζα του drifter, αλλα μην περιμενεις απαντηση απο τουδε και στο εξης. Η δε αναφορα σου σε "τιμιοτητα" οπως ειναι προφανες απο το λινκ, αποτελει ιδέα "τρίτου" με την οποια συμφωνω.

Zorz έγραψε:Και το να φαίνεται τίμια μεταφράζεται σε "κάτσε σπίτι να πλύνεις κάνα πιάτο μωρή". Όχι που προκαλεί το τσόλι με το να πετάει με turboprop στη Κοζάνη για να διδάξει. :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Ουδεποτε ειπωθηκε αυτο ή κατι με το ιδιο νοημα, και φυσικα ουτε κατα διάνοια με τους χαρακτηρισμους "τσόλι". Μπορεις και καλυτερα, ή τουλαχιστον έτσι νομιζα μεχρι προσφατα. Επίσης, περσινα ξυνα σταφύλια.

Anonymous Founder έγραψε:Το κράξιμο για εμένα ισχύει λοιπόν και τους έχει κράξει εκτός από εμένα όλος ο ντουνιάς και η φωτογραφία έγινε viral.

Ε, και που τους εχει κραξει "ολος ο ντουνιας"? Τι επιχειρημα ειναι τουτο? Ισοδυναμο του "φατε σκατα, ενα δισεκατομμυριο μυγες αποκλειεται να κανουν λαθος"... Argumentum ad populum... πιο επιστημονικα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#242118 Δεν περίμενα τίποτε λιγότερο από το με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω.
Εύγε, δεν με απογοητεύεις ούτε αυτή τη φορά.
Άβαταρ μέλους
By Adriver
bibendum έγραψε:Θαρρω οτι το ΔΝΤ λεει η πολλα μετρα η κουρεμα χρεους. .....

Κάπου η Velkulescu μιλάει για "3.5 versus the 1.5" και στη συνέχεια ο Thomsen λέει: "There is no way that the member states are going to accept to lower the target for the program."
Αυτό μοιάζει σαν επιλογή του ΔΝΤ να κατέβει το πρωτογενές πλεόνασμα αλλά με ελάφρυνση χρέους.

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο της Μ. Ξαφά σήμερα, που αν μη τι άλλο πρέπει να καταλαβαίνει σαν ειδικός το θέμα.

Θεωρίες συνωμοσίας για εσωτερική κατανάλωση
ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ*

Η στάση της κυβέρνησης προς το ΔΝΤ εκθέτει τη χώρα και βάζει σε κίνδυνο την επιτυχή έκβαση της αξιολόγησης, διότι βασίζεται σε παρανόηση ή σε εσκεμμένη διαστρέβλωση του περιεχομένου της συζήτησης που διέρρευσε μέσω Wikileaks. Στη συζήτηση αυτή το ΔΝΤ επιχειρηματολογεί υπέρ της Ελλάδας, λέγοντας ότι θέλει να μειώσει τους δημοσιονομικούς στόχους του προγράμματος, τους οποίους θεωρεί υπερβολικά φιλόδοξους και να ζητήσει από τους Ευρωπαίους σημαντική ελάφρυνση χρέους.
...........................
Το ερώτημα είναι γιατί η κυβέρνηση επέλεξε να υπερθεματίσει και να παρερμηνεύσει τον διάλογο μεταξύ των στελεχών του ΔΝΤ. Μία πιθανή εξήγηση είναι ότι η κυβέρνηση δεν κατάλαβε το περιεχόμενο της συζήτησης. Μία άλλη εξήγηση είναι ότι εσκεμμένα διαστρέβλωσε το περιεχόμενό της και δραματοποίησε τη διαρροή σε μία προσπάθεια είτε να ξεφορτωθεί το «σκληρό» ΔΝΤ από το πρόγραμμα (πράγμα που έχει ξαναπροσπαθήσει χωρίς επιτυχία), είτε να συσπειρώσει την κοινοβουλευτική της ομάδα εν όψει της ψήφισης δυσάρεστων μέτρων, είτε για να αποδράσει από τα δύσκολα προκαλώντας εκλογές.
...................
Τελικά η διαρροή και οι επιστολές που αντηλλάγησαν μεταξύ κ. Τσίπρα και κ. Λαγκάρντ ενισχύουν τη διαπραγματευτική θέση του ΔΝΤ τόσο με την Ελλάδα όσο και με τους Ευρωπαίους, προσφέροντάς του την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχθεί μέτρα «Μίκυ Μάους» για να κλείσει η αξιολόγηση και ότι δεν θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα χωρίς σημαντική ελάφρυνση χρέους. Το αποτέλεσμα των χειρισμών της κυβέρνησης πιθανώς θα είναι αυξημένη πίεση στην Ελλάδα να αποδεχθεί επιπλέον μέτρα ώστε να μην υποχρεωθούν οι Ευρωπαίοι να κάνουν μεγάλες υποχωρήσεις στο θέμα του χρέους, όπως ζητεί το ΔΝΤ για να παραμείνει στο πρόγραμμα. Τα επικοινωνιακά παιχνίδια για εσωτερική κατανάλωση μπορεί τελικά να έχουν μεγάλο κόστος.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Anonymous Founder έγραψε:Την μούρη μέσα ή έξω την έβαλες εσύ και όχι εγώ στην κουβέντα. Για εμένα, είναι απλά απαράδεκτοι και δεν θα έπρεπε ΠΟΤΕ να παρκάρουν εκεί, σε οποιαδήποτε διάταξη.
Το κράξιμο για εμένα ισχύει λοιπόν και τους έχει κράξει εκτός από εμένα όλος ο ντουνιάς και η φωτογραφία έγινε viral.
Εξακολουθείς να περνάς τον εαυτό σου πολύ πιο.. έξυπνο, Κύριος οίδε βέβαια γιατί.
:s_biggrin

Α ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ. ή μαλλον δεν εισαι λαθος να τους κραζεις, αλλα εισαι λαθος να θεωρεις αστεια τη δικαιολογια της ασφαλειας του συνοδευομενου προσωπου (=ευκολη διαφυγη, αρα παρκαρουμε οσο πιο κοντα γινεται). γιατι ισχυει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#242132 Όχι σε θέση αναπήρου. Ας το αφήσουν πάνω στην πλατεία ή ας διπλοπαρκάρουν ή ας το βάλουν οπουδήποτε αλλού. Αλλά όχι εκεί.
Η ασφάλεια του επίσημου προσώπου δεν δικαιολογεί το συγκεκριμένο παρκάρισμα, εναλλακτικές υπάρχουν πολλές.
Άβαταρ μέλους
By vice246
bibendum έγραψε:Θαρρω οτι το ΔΝΤ λεει η πολλα μετρα η κουρεμα χρεους. Το κουρεμα χρεους μαλλον ξερουν οτι δεν προκειτε να υπαρξει αν τα μετρα δεν εχουν καρπους οποτε προτιμανε την γραμμη της Ευρωπης. Λιγοτερα μετρα --> κλεισιμο αξιολογησης συντομα --> δειχνουμε οτι παμε καλα --> πιθανο κουρεμα χρεους αλα Νταισελμπλουμ/Σοιμπλε (πρωτα εργα και μετα κουρεμα)

Επειδη "… στο τέλος κερδίζουν πάντα οι γερμανοί " και έξτρα μετρα θα πάρουμε… και το ΔΝΤ θα παραμείνει… και θέμα βιωσιμότητας του χρέους δεν θα τεθεί…. και όταν θα παίρνει πόδι ο Αλεξης απ το μαξίμου κάποιος στο Βερολινο θα πίνει μπυρες αφού θα έχει κερδίσει το στοίχημα του ενός €…

Ηδη Σταθακης και Αλεξης το θέμα της διευθέτησης του χρέους αμεσα… .το έκαναν γαργάρα…
ο πρώτος είπε το ποίημα του Σοιμπλε.. "μεχρι το 2022 το χρέος είναι βιώσιμο… "
ο δεύτερος το αντάρτικο… "δεν εκβιαζόμαστε για την διευθέτηση του χρέους… ".
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#242155 Καλα ο Αλεξης δεν θα ναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που θα παρει ποδι απο το Μαξιμου και θα κερδιζουν οι αλλοι στοιχηματα.
Άβαταρ μέλους
By pik.
Συνειδητοποίησα βλέποντας διάφορες αντιδράσεις στα πιο πρόσφατα κυβερνητικά καραγκιοζιλίκα, με Φαμπρ και ΔΝΤ, ότι η δυσκολία κάποιων ψηφοφόρων του Σύριζα να συνειδητοποήσουν τι έκαναν, αλλά και αρκετών μη-ψηφοφόρων του Σύριζα–στους δεύτερους βάζω και τον εαυτό μου–να αποδεχθούν τι πραγματικά είναι ο πρωθυπουργός και το κόμμα που κυβερνούν, μου θυμίζει λίγο την κατάσταση το καλοκαίρι του 2002, με την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη.

Η αντίδραση των περισσοτέρων ήταν τότε «μα δεν είναι δυνατόν, δε μπορεί να είναι αυτοί, θα είναι κι άλλοι παραπάνω, αρχηγοί, εγκέφαλοι». Ήταν η φυσική ανθρώπινη αντίδραση, όταν βλέπεις κάτι σκοτεινό, μαύρο και επικίνδυνο, να προσπαθείς να βρεις ως νόημά του κάτι αντίστοιχα σκοτεινό, μαύρο και επικίνδυνο–και, κυρίως, μεγάλο. Αλλά τελικά αυτοί ήταν οι τρομοκράτες, όχι άλλοι: αυτοί οι ταλαίπωροι, οι μικρονοϊκοί, οι ελάχιστοι.

Το κακό που έκαναν στα θύματά τους ήταν τεράστιο, αλλά οι αυτουργοί ήταν ασήμαντοι, ανθρωπάκια. Ετσι και τώρα, με τον Σύριζα: το μεγαλύτερο πρόβλημα όσων τους ψήφισαν και διατηρούν ακόμη κάποια σχέση με την πραγματικότητα είναι να αποδεχθούν ότι το κόμμα που κυβερνά είναι ένα τσίρκο, μια παιδική χαρά χωρίς παιδάκια (και χωρίς χαρά), ότι τα στελέχη του, όσο ψηλά, είναι ένα μάτσο ελάχιστοι, ανόητοι, άσχετοι, ολίγιστοι, ανθρωπάκια χωρίς γνώση, χωρίς ικανότητα, χωρίς κύρος (αλλά με περίσσεια θράσους) κι ότι στην κορυφή τους είναι ένας μεταπολιτευτικός βουτυρομπεμπές των καταλήψεων, ένας νάρκισσος του δεκαπενταμελούς με μεγαλομανιακές φαντασιώσεις κοινοτάρχη που δεν έχει βγει απ το χωριό του, αγράμματος, αστοιχείωτος κι ανίκανος να συλλάβει την πραγματικότητα.

Το κακό που έκαναν και κάνουν είναι τεράστιο, ίσως και ανεπανόρθωτο. Αλλά οι αυτουργοί είναι αυτοί. Και τους ψηφοφόρους τους τούς ξεγέλασαν αυτοί, ακριβώς αυτοί, όχι άλλοι: οι ελάχιστοι, οι άσχετοι, οι ολίγιστοι, τα ανθρωπάκια.

το εγραψε ο Αποστολος Δοξιαδης.
Αυτο συμβαινει,ή μαλλον και αυτο.
Άβαταρ μέλους
By vice246
#242204 Τον Φλαμπουραρη δεν βλέπω κι ανησυχώ….
Αυτός που έχει στο βλέμα του και την ομιλια του την ιδιότητα της βαλεριανας…. για να μη πω του μπαφου…
Σε χαλαρώνει… σε αποφορτίζει… σε μαλακώνει… σε καλμάρει…
Άβαταρ μέλους
By Adriver
#242208 Ένα άρθρο για το wikileak του Στάθη, από τους ελάχιστους αριστερούς αρθρογράφους με δικό του συγκροτημένο πολιτικό λόγο που δεν μοιάζει αναμάσημα καμιάς κομματικής προπαγάνδας:

http://iskra.gr/index.php?option=com_co ... Itemid=198
SOS ΤΖΑΚ ΚΑΛΕΙ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ

Οταν ο κ. Τόμσεν λέει δημοσίως όσα λέει επίσης δημοσίως η κυρία Δρακουλέσκου είναι ρεπορτάζ. Οταν τα λένε μεταξύ τους είναι συνωμοσία.
..................
Το πράγμα είναι απλό: ή θα γίνει η συμφωνία τώρα, πριν από το Πάσχα, υπό το κράτος του φόβου που προκαλεί η... συνωμοσία του ΔΝΤ εναντίον μας, ή θα γίνει στις αρχές του καλοκαιριού υπό τη δαμόκλειο σπάθη ενός ενδεχόμενου πιστωτικού γεγονότος. Και στις δύο περιπτώσεις αυτό που μετράει είναι η συμφωνία. Είτε αυτή κλειστεί, με τυράκι την έναρξη της συζήτησης για τη διευθέτηση του χρέους του Αγίου Τρύφωνος, είτε όχι, η
ουσία είναι ότι η Ενωση συμφωνία χωρίς το ΔΝΤ δεν κλείνει! Τα υπόλοιπα είναι non paper και διαρροές, υποκλοπές και ψευτιές, λεονταρισμοί και πυροτεχνήματα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε (με τους Γερμανούς) και ο Καραγκιόζης, Κλουζώ.
........................
Ομως, οφείλω να ομολογήσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπατίκωσε τα κόλπα του συστήματος, που εμάχετο σε χρόνο dt. Λόγου χάριν παραιτείται ο κ. Φαμπρ για να μην παραιτηθεί ο κ. Μπαλτάς. Πεθαίνει κόσμος και κοσμάκης στα νοσοκομεία και στον κ. Πολάκη φταίνε τα δημοσιεύματα του Τύπου. Παράγει φτωχούς με το καντάρι το Τρύφων της Τρόικας, αλλά αναλαμβάνει την περίθαλψη του 10% από αυτούς η κυρία Φωτίου. (Εδώ πρέπει να παραδεχθούμε την ευαισθησία της Αριστεράς που γονάτισε, εν σχέσει με την ανάλγητη Δεξιά. Οσους η Δεξιά έκαμε φτωχούς, η Αριστερά τους θεωρεί πλούσιους και τους φορολογεί αναλόγως. Και έτσι τους αναπτερώνει το ηθικό, ότι κάτι έκαμαν κι αυτοί στη ζωή τους).

Ο κ. Τσίπρας (καλώς τον κ. Κουβέλη) έχει κατορθώσει κάτι που θα θαύμαζε και ο Μακιαβέλι: επιδιώκει να κλειστεί μια συμφωνία άρπα φέρτα υπό το καθεστώς του τρόμου να κλειστεί αυτή η συμφωνία αργότερα.

Αρπα βούτα ή άρπα φέρτα; Αυτό είναι το δίλημμα που πρέπει να λύσουμε στο άρπα κόλλα...
*Δημοσιεύθηκε στο e-nikos.gr την Τρίτη 5 Απριλίου 2016
Άβαταρ μέλους
By pik.
vice246 έγραψε:Τον Φλαμπουραρη δεν βλέπω κι ανησυχώ….
Αυτός που έχει στο βλέμα του και την ομιλια του την ιδιότητα της βαλεριανας…. για να μη πω του μπαφου…
Σε χαλαρώνει… σε αποφορτίζει… σε μαλακώνει… σε καλμάρει…

γεμιζει την πισινα με νερο,ετσι και αλλιως τσαμπα ειναι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
trident1971 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Το κράξιμο για εμένα ισχύει λοιπόν και τους έχει κράξει εκτός από εμένα όλος ο ντουνιάς και η φωτογραφία έγινε viral.

Ε, και που τους εχει κραξει "ολος ο ντουνιας"? Τι επιχειρημα ειναι τουτο? Ισοδυναμο του "φατε σκατα, ενα δισεκατομμυριο μυγες αποκλειεται να κανουν λαθος"... Argumentum ad populum... πιο επιστημονικα :rtfm:

Argumentum ad populum είναι κάτι διαφορετικό. Καλά πάμε όμως, στην αρχή όχι μόνο το αγνοούσες αλλά το χρησιμοποιούσες και κατά κόρον, τώρα το γνωρίζεις και προσπαθείς να το ανιχνεύσεις κιόλας.

Στην προκειμένη φάση Argumentum ad populum θα είχαμε ΕΑΝ κάποιος έκανε τη συνεπαγωγή Εφόσον τους κράζουν όλοι (και με μόνο αυτό σαν επιχείρημα) => έχουν δίκιο. Εδώ όμως ο HF είπε ότι υπάρχει γενική κατακραυγή και προφανώς και η γενική κατακραυγή ελέγχεται από το πλήθος των αντιδράσεων. Μπορεί όλος ο ντουνιάς να έχει άδικο προφανώς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει γενική κατακραυγή. Και ο καθένας που κράζει έχει πολύ συγκεκριμένα επιχειρήματα ΑΣΧΕΤΑ με το ότι εμείς που κράζουμε είμαστε πολλοί.

Κοντά είσαι πάντως.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#242368 Εικόνα

για μενα αυτο ειναι η τρολια.
τι μας λεει ο μπομπος εδω;

πηγαινατε μια χαρα και παραλιγο να μας ξεφευγατε το 2014 ,αλλά μολις ειπε ο Σαμαρας διπλα απο την Μερκελ οτι θα διωξει το ΔΝΤ καλα τα καταφερατε εσεις σαν ηλιθιος λαος που ειστε και εμεις τρεναροντας τα παντα για να ερθει ο Τσιπρας και να σας φερει το 3ο το μακρυτερο και τωρα και το 4ο σιγα σιγα αφου τα εχει κανει χειροτερα για εσας,καλυτερα για εμας που σας θελουμε πελατες .

μας κοροιδευουν που πεσαμε στην παγιδα τους σαν λαος να βγαλουμε τον βουτυρομπεμπε.
μια χαρα.