Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#241624 Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γιανι μιλάει για τρόικα και όχι για κουαρτέτο®.
Αποποιείται έτσι απλά το πολιτικό του κεφάλαιο;
Πετάει στα σκουπίδια 5 μήνες ΑΓΩΝΑ και κοπιαστικής διαπραγμάτευσης;

Αδυνατώ να πιστέψω ότι την επιστολή αυτή την έχει γράψει όντως ο Γιανι.

edit, mod (flamebait)
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#241631 η οσμη στην ατμοσφαιρα ειναι Ιουλιος 2015...βριζουμε και μετα θα υπογραψουμε στα 4 την ταφοπλακα των μετρων ασφαλιστικου φορολογικου κλπ.

Οσον αφορα την επιστολη Βαρουφακη,δεν ντρεπεται;
Δεν επρεπε ο λαος να τα ξερει ολα αυτα;
Δεν επρεπε να ξεραμε οτι ειχαν ηδη αποφασισει capital controls?

απο την αλλη η επιστολη μαλλον γλυψιμο ειναι προς τον Τσιπρα....
τι εγινε θελει να επανελθει;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
τι εγινε θελει να επανελθει;

ΑΝ είναι δικιά του (είπα πιο πάνω γιατί αμφιβάλω) τότε την έστειλε γιατί αρνήθηκαν να τον βγάλουν στις εκπομπές τους Σεφερλής και Πάνια.

Ξέρεις τι είναι να ζεις τόσους μήνες ΧΩΡΙΣ κάμερα, ΧΩΡΙΣ πρωτοσέλιδο;
:s_empathy
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#241649 Η επιστολή του Γιανι είναι φάση back to the future.

Αν είναι ανάλγητο το ΔΝΤ γιατί υπέγραψες χαρτί μαζί τους και γιατί συνομιλείς μαζί τους;
Αν η Ελλάδα έχει πάρει τα μέτρα που πρέπει τότε δεν χρειάζεται κανένα Γουίκιληξ για να ξεμπροστιάσει το ΔΝΤ.

Βασικά το μόνο "κεφάλαιο" που προκύπτει από το Γουίκιληξ είναι ότι αν η Ελλάδα πρέπει να πάρει ένα Νόμπελ αυτό είναι κατηγορία "κουτοπονηριά-αφέλεια".
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#241655 Διαβάζεις όλο το κείμενο ή μόνο λέξεις-κλειδιά που σου κάνουν εντύπωση;
Διότι αν κατάλαβες ότι το νόημα του κειμένου είναι ότι το ΔΝΤ είναι ανάλγητο, σίγουρα δεν είναι αυτό.
Αντίθετα το άνωθεν πόνημα του Βαρουφάκη έχει (αν θυμάμαι καλά) την ίδια βάση με το liberal που πόσταρες χθες, κοινώς "Μην χρησιμοποιήσεις τη διαρροή για να διώξεις το ΔΝΤ" με τη διαφορά ότι ο Βαρουφάκης δε γλύφει το ΔΝΤ.
Άβαταρ μέλους
By pik.
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα γιατί μου φαίνονται λογικά αυτά που λέει ο Βαρουφάκης; Είμαι βαρουφίτσα μάλλον ε; :lol:

αυτα που λεει ο Βαρουφακης Α ειναι απολυτα σωστα αλλα ο Βαρουφακης Β που ηταν ο υπουργος μας 6 μηνες άλλα εκανε.

Ούτε αυτος ηταν συνεπης με τους λογους του,ειχε και εχει διπολικη συμπεριφορα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Red Garland έγραψε:Διαβάζεις όλο το κείμενο ή μόνο λέξεις-κλειδιά που σου κάνουν εντύπωση;
Διότι αν κατάλαβες ότι το νόημα του κειμένου είναι ότι το ΔΝΤ είναι ανάλγητο, σίγουρα δεν είναι αυτό.
Αντίθετα το άνωθεν πόνημα του Βαρουφάκη έχει (αν θυμάμαι καλά) την ίδια βάση με το liberal που πόσταρες χθες, κοινώς "Μην χρησιμοποιήσεις τη διαρροή για να διώξεις το ΔΝΤ" με τη διαφορά ότι ο Βαρουφάκης δε γλύφει το ΔΝΤ.

Τα περί αναλγησίας τα λέει αρκετές φορές.
Να τις αφαιρέσω όλες γιατί έτσι;

Βασικά αναφέρεται σε "κεφάλαιο" που προκύπτει από το Γουίκιληξ.
Το μόνο κεφάλαιο που προκύπτει από αυτή την ιστορία είναι αυτό που ανέφερα παραπάνω.

Μετά το μουσικό διάλειμμα στο οποίο ακούσαμε το νεότερο hit της Μαλάμως, θα σας πρότεινα να επικεντρωθείτε στις επιστολές Τσίπρα-Λαγκάρντ και να νιώσετε αβίαστα τον σχετικό πόνο.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#241669 Αυτό λέω, ότι δεν κοιτάς το τι λέει και που καταλήγει αλλά αντιδράς σε λέξεις κλειδιά.
Η δε σύγκριση με τα χθεσινά του λιβεραλ, δείχνει ότι σε ενοχλεί πιο πολύ η υπογραφή παρά το τι γράφεται, στη μεν είναι και γαμώ τις απόψεις στη δε back to the future.
Δεν πειράζει, την επόμενη φορά.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#241673 Το liberal έλεγε ότι η αποκάλυψη του Γουίκιληξ:
- δεν μας διδάσκει κάτι καινούριο (λολ)
- αποκαλύπτει πράγματα που συμφέρουν κατά βάθος την Ελλάδα (θρι-λολ)

Οπότε ποια η ομοιότητα με το hit της Μαλάμως που σπεύδει να προειδοποιήσει τον πεφωτισμένο ηγέτη της Αριστεράς να "μην το αφήσει να πάει χαμένο";

ΥΓ: Τελικά είναι όντως γνήσιο κείμενο Γιανι;
Πώς είναι δυνατόν να μιλάει η τρόικα και όχι για κουαρτέτο;
Δεν τη σκότωσε την τρόικα;
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#241683 Και τα δύο κείμενα λένε ότι είναι |λογοκρισία| να βγει το ΔΝΤ από τη μέση, εντάξει πέρα από την παραμύθα του λίμπεραλ ότι ο Τσίπρας το πάει για εκλογές για να φύγει νύχτα μόνος του. (ασχολίαστη pipe).

Αυτό που δίνει η συνομιλία (και το οποίο κάνει μουρούτικη γαργάρα το liberal) είναι ότι το ΔΝΤ περιμένει πιστωτικό γεγονός με κάποια πιθανότητα. Αυτό που λέει ο Γιάνης είναι ότι η αποκάλυψη βγάζει την ευθύνη κάτι τέτοιου από τις πλάτες του Τσίπρα.

Καλά μην έχει κανείς αυταπάτες ότι ιδρώνει κανενός το αυτί.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα γιατί μου φαίνονται λογικά αυτά που λέει ο Βαρουφάκης; Είμαι βαρουφίτσα μάλλον ε; :lol:

Οταν ειχε μια Χ εξουσια στο χερι του δε συμπεριφερθηκε λογικα για να μας βοηθησει,τωρα ας το βουλωσει κ ας εστιασει στο νεο του προτζεκτ που πουλαει αρκετα στην Ευρωπη.Εμας αρκετα μας βοηθησε :inlove:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#241695 το λογικό μπορεί να το πει ο καθένας ακόμα και πίσω από ένα πληκτρολόγιο σε ένα τυχάρπαστο φόρουμ (καλά όχι πάντα βέβαια)

το ζητούμενο είναι να μπορεί να το εφαρμόσει και όταν θα του δοθεί κάποια εξουσία..

εδώ βλέπουμε ανθρώπους να ξεχνούν στο σπίτι τους τις συνειδήσεις σε πολύ πιο απλά πράγματα από τη διακυβέρνηση μιας χώρας ώστε να εξυπηρετήσουν μικροσυμφέροντα

λόγω της φύσης μας και μόνο είναι δύσκολο να βοηθηθούμε επί της ουσίας, η μόνη λύση για κάθε κράτος είναι να έχει την απαραίτητη ισχύ ώστε να πιέζει καταστάσεις, αλλά εμείς εκτός από το ότι δεν είχαμε ποτέ και καμιά σοβαρή ισχύ, έχουμε εκχωρήσει και ότι μας είχε απομείνει και έχουμε γίνει αποικία περασμένων αιώνων
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 04 Απρ 2016, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
socratesn έγραψε:

Οταν ειχε μια Χ εξουσια στο χερι του δε συμπεριφερθηκε λογικα για να μας βοηθησει,τωρα ας το βουλωσει κ ας εστιασει στο νεο του προτζεκτ που πουλαει αρκετα στην Ευρωπη.Εμας αρκετα μας βοηθησε :inlove:

Καλά, σωστότατο κι αυτό! :lol:
Αρκετά μας... έσωσε κι αυτός, δεν θέλουμε άλλο! :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
QsisVTS έγραψε:έχουμε εκχωρήσει και ότι μας είχε απομείνει και έχουμε γίνει αποικία περασμένων αιώνων

Όταν κάνεις λοβιτούρες όπως η παρακάτω

viewtopic.php?f=9&t=1202&start=60#p211278

για να μην το δει κανένας ανάλγητος Τόμσεν και σου πει edit, mod

δεν είσαι αποικία αλλά τσίρκο καθυστερημένων.

:s_roses