@Γιώργης
..αν κ ήθελε κ άσπρη κάλτσα να συμπληρωθεί το σετάκι!
Kon5 έγραψε:Busse δεν ειναι της ασθητικής μου κ γενικα οτιδήποτε σε prada δεν μου αρέσει ιδίως τα γυαλια ηλίου πολυ καγκουρικα.
@Γιώργης![]()
![]()
![]()
![]()
..αν κ ήθελε κ άσπρη κάλτσα να συμπληρωθεί το σετάκι!
PeterPan έγραψε:Ευχαριστώ.
Δε μου αρέσουν τόσο πολύ τα δερμάτινα κορδόνια που έχουν πάνω, ίσως τα αλλάξω με κάποια που βρήκα στο μαγαζί...
< >
PeterPan έγραψε:τα παπούτσια τα έβαλες πάνω σε υπολογιστή?
Kon5 έγραψε:Busse δεν ειναι της ασθητικής μου κ γενικα οτιδήποτε σε prada δεν μου αρέσει ιδίως τα γυαλια ηλίου πολυ καγκουρικα.

ευχαριστώ 
κ μάλιστα ένα ζευγάρι ήταν μπότες που max κόστισαν 300€ (από outlet πάλι). Αλλά για τα παπούτσια μου έδωσα 180-220€ περίπου όσο θυμάμαι... 
edmond έγραψε:Τα παραπάνω μποτάκια τα μπανίζω τουλάχιστον 1 χρόνο, έχω όμως κάποιες αμφιβολίες για το πόσο καθαρό και...αγρατσούνιστο θα παραμείνει το -ευαίσθητο στο μάτι- λευκό κάτω μέρος στον καιρό.
Είναι πολύ ωραία όμως και τα γενέθλια πλησιάζουν...![]()
Καλοφόρετα πάντως.
rocsta έγραψε:edmond έγραψε:Τα παραπάνω μποτάκια τα μπανίζω τουλάχιστον 1 χρόνο, έχω όμως κάποιες αμφιβολίες για το πόσο καθαρό και...αγρατσούνιστο θα παραμείνει το -ευαίσθητο στο μάτι- λευκό κάτω μέρος στον καιρό.
Είναι πολύ ωραία όμως και τα γενέθλια πλησιάζουν...![]()
Καλοφόρετα πάντως.
Τα είχα πάρει 120 όταν ειχαν πρωτοβγει πέρσι τον Οκτώβρη, τα έχω φορέσει αρκετά. Η σόλα δεν καταλαβαίνει τίποτα, είναι πεντακάθαρη μετά το καθάρισμα. Το πρόβλημα είναι το ζαρωμα τους στις μύτες. Επίσης έχουν φάει αρκετό νερό βροχής τα δικά μου, αλλά αφού καθαριστούν βγάζουν ένα ωραίο χρωματακι (όχι καινουργιλα φυσικά, αλλά όχι και για πέταμα). Θα βάλω φωτό μόλις μπορέσω.
sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
) πρέπει να καθαρίζει. τα είχε πάρει ο αδερφός μου σε μπλε πριν 2 χρόνια αλλά ήταν κατάτι πιο ψηλά. μολονότι δε φημίζεται για τη συντήρηση στα υποδήματα, είναι καθαρά ακόμη...
Τι ώρα κλείνουν τα μαγαζιά σήμερα?
Deleted User 1 έγραψε:Θέλω κι εγώ αυτό το σύστημα που τους κρατάει το σχήμα!
Deleted User 1 έγραψε:Μερακλής ο Peterpan. Θέλω κι εγώ αυτό το σύστημα που τους κρατάει το σχήμα!
Πάντως το συγκεκριμένο Timberland δεν θα έχει τόσο θέμα με τη βρωμιά, όσο με τις ζάρες. Είναι μαλακό το δέρμα του. Όπως και να χει είναι ωραίο. Του περνάς και λίγο κεράκι από πάνω για την αδιαβροχοποίηση και καθάρισες. Για τον καθαρισμό της σόλας --> πλυντήριο ftw!![]()
Πάω Ερυθραία να το πάρω. Να πα να γαμηθεί! Δε χάλασα μία χθες βράδυ και με τρώει τώρα!Τι ώρα κλείνουν τα μαγαζιά σήμερα?
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]