- 16 Φεβ 2016, 17:35
Καλα ναι, εννοειται οτι τετοια μαγαζακια συμπεριφερονται με το γραμμα του νομου.
Βεβαια ο νομος δεν αναφερει κατι για ψυχολογικο πολεμο του στυλ "επρεπε να σε απολυσουμε ακριβως με το περας του 18μηνου, οχι να το αφησουμε μια εβδομαδα στην οποια ξαναεμεινες εγκυος, θα το εχω βαρος στην συνειδηση μου που δεν σε απελυσα"
Ουτε προβλεπει κυρωσεις επειδη τα ποσοστα λογω πωλησεων τα παιρνει μονο το πουλεν της σαπιας

ενω ο ογκος πωλησεων ειναι 50-50, ουτε προβλεπει κατι επειδη η ΙΔΙΑ ακριβως τακτικη εφαρμοζεται σε οποια υπαλληλο τολμησει να τεκνοποιησει και να λειψει κανα χρονο, ουτε επειδη "παλιωσε" και δικαιουται παραπανω μισθο. Ουτε φυσικα αναφερει κατι ο νομος οταν σε απολυουν λογω χαμηλων επιδοσεων οταν τον προηγουμενο μηνα πηρες πανελλαδικο επαινο ως πωλητρια.
Ουτε αναφερει κατι ο νομος επειδη ξερεις οτι εισαι για απολυση την Παρασκευη αλλα στο ανακοινωνουν Κυριακη πρωι "χιλια συγγνωμη βρε συ, το ξεχασα". Και φυσικα δεν αναφερει κατι ο νομος οταν πρεπει να να της εξηγησεις οτι "το περιμεναμε βρε συ,ειναι γνωστη τακτικη, δεν σημαινει κατι για σενα"

και αυτη να μην σταματαει το κλαμα. ("Μου αξιζει αυτο μετα απο 16 χρονια στη δουλεια;"
Οχι, δεν τα προβλεπει ολα αυτα ο νομος. Οπως δεν προβλεπει τις ευχες μου προς την σαπια και το μπουρδελακι της Hellenica.