Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#898581 Και τώρα είναι στα 620 στο φθηνότερο skroutzoμάγαζο...

Στη δική μου (55άρα Panasonic 10ετίας) πέθαναν ξαφνικά όλες οι HDMI, οπότε μάλλον κι εγώ ψάχνω για αντικαταστάτη. Θα πήγαινα και σε μεγαλύτερη από 55 (ή και 65). Απόσταση θέασης γύρω στα 3 μέτρα. Αν έχουμε κάποια πρόταση....
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
manoliossss έγραψε:Λοιπόν πάμε σε tcl 55" mini led στα 499€ στο κωτσο ή σε lg nanocell 55" στα 479€;

Τα χαρακτηριστικά λένε tcl χωρίς σκέψη
Η αξιοπιστία; Το brand name παίζει ρόλο;
Νομίζω miniled>nanocell και είναι πολύ τίμια η TCL. Link μοντέλου να δω αν χωράει;
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
Dimitris_P έγραψε:
manoliossss έγραψε:Λοιπόν πάμε σε tcl 55" mini led στα 499€ στο κωτσο ή σε lg nanocell 55" στα 479€;

Τα χαρακτηριστικά λένε tcl χωρίς σκέψη
Η αξιοπιστία; Το brand name παίζει ρόλο;
Νομίζω miniled>nanocell και είναι πολύ τίμια η TCL. Link μοντέλου να δω αν χωράει;

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/ ... -tcl-55c6k

Αυτή εδώ είναι.πηγα την πήρα εγώ.πρωτη εντύπωση σε σχέση με την jvc 5 ετιας που είχα ,είναι η μέρα με τη νύχτα! Αύριο θα ασχοληθώ και με ρυθμίσεις στα χρώματα κλπ
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:Αυτή εδώ πάσχει κάπου;

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/ ... -tcl-98c7k

Στην τιμη :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Scotch
PaNick67 έγραψε:Στην τιμη :s_crazy

+ Ότι πρέπει να αλλάξω έπιπλο ή να την κρεμάσω στον τοίχο :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:
PaNick67 έγραψε:Στην τιμη :s_crazy

+ Ότι πρέπει να αλλάξω έπιπλο ή να την κρεμάσω στον τοίχο :s_crazy

Τοσο μεγαλη τηλεοραση κρεμασε την καλυτερα. Ειναι κριμα απο εναν σεισμουλη να την κλαις
Άβαταρ μέλους
By glf
otso έγραψε:Ρε παιδια οι 3D τι γινανε ; τις εχετε ;

Έχω εγώ. Αλλά δε βλέπω 3D ταινίες :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#898613 Η προηγούμενή μου TV Samsung ήταν 3D. Είχα δει αποσπάσπατα από 2-3 ταινίες 3D. Avatar, μια συναυλία (Metallica ή Evanescence δεν θυμάμαι) και ένα ντοκιμαντέρ ανθρώπινης αναπαραγωγής :ninja:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Αν πέσει καμιά τίμια LED smart tv στην αντίληψή σας σε καλή τιμή τώρα βλακ friday πείτε γιατί κοιτάω για τους γονείς.
- Μέχρι 50-55" (για να χωρέσει σε συγκεκριμένο σημείο)
- LED είναι οκ, δεν υπάρχουν απαιτήσεις OLED κλπ.
- Σημαντικό: να μπορεί ο ένας να ακούει με ακουστικά bluetooth και ο άλλος αν θέλει από το ηχείο της τηλεόρασης.
Προτιμώ LG μιας κι έχω κι εγώ και είμαι γνώριμος με το webos. Εγώ έχω OLED όμως

Απο οσο το εψαξα, αυτο δεν γινεται. Το οποιο μου κανει μεγαλη εντυπωση γιατι εχω μια 32ρα Phillips του 2007 μοντελο που αν συνδεσεις ενσυρματα ακουστικα πρεπει να χαμηλωσεις την ενταση των ηχειων γιατι παιζει κι απο εκει ( για τα ακουστικα εχει αλλη ρυθμιση εντασης ).
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#898615 Αν και δεν το έχω δοκιμάσει στην LG μου, λέει ότι το κάνει, έχω δει την επιλογή (ηχεία + ακουστικά νομίζω). Τώρα αν η φωνή ρυθμίζεται μαζί ή ξεχωριστά θα πρέπει να το δω
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Scotch έγραψε:Αυτή εδώ πάσχει κάπου;

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/ ... -tcl-98c7k

Τα σπαει ...την εχω σε 75αρα εδω και 4 μηνες ...απλα δεν υπαρχει ...παρτην με κλειστα ματια