Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#351605 Σε 42 το έχετε;

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#351614 100 ζευγάρια Nike (αφόρετα τα 73) και κοστούμι από berto lucci.

Ποπολάρος -->
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Chris έγραψε:εχοντας μελετησει πολυ Στεφαν εδω μεσα, ειμαι σιγουρος πως τα περναει στη σειρα με υγρο μαντηλακι-οδοντοβουρτσα-μπατονετα πριν τα βαλει εκει

Εισαι μεγαλος και μετρας! :iconcool:

Το παπουτσι βγαινει εκτος σπιτιου και φυσικα δεν παταει μαρμαρο, παρκε, χαλι ενω πρωτου μπει ντουλαπα εχει στεγνο καθαρισμα ή ενιοτε και υγρο, κυριως μετα απο ξενυχτι. Ο λογος που μπανουν μεσα αυτα τα παπουτσια ειναι γιατι οι παπουτσοθηκες ειναι στην εισοδο και παλιοτερα εχω κλαψει κατι Prada και κατι Nike απο καποιον μπουκαδορο. Τα αθλητικα εξακολουθουν και μενουν εξω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:100 ζευγάρια Nike (αφόρετα τα 73) και κοστούμι από berto lucci.

Ποπολάρος -->
Εικόνα

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#351742 :lol: :lol:
Ελα μωρε. Τιμιο κουστουμακι ηταν
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:27 μέτρησα τώρα και είναι και 2-3 για σιδέρωμα κι άλλα 2 που έδωσα στον πατέρα μου πριν κάνα μήνα. :lol:

H μόνη λύση είναι μεγαλύτερη ντουλάπα θαρρώ και είναι στα άμεσα σχέδια γιατί ίδιο πρόβλημα έχω και στα διπλανά ράφια που έχουν τιγκάρει με φούτερ, τζιν και πουλόβερ. Γενικά χρειάζεται ανακαίνιση η φάση με καμιά συρόμενη πόρτα κτλ.

walk in closet για να προσθεσεις και αλλα. με τοσα πουκαμισα απορω γιατι τα φορες 2 μερες συνεχομενες αφου μπορεις να φορας άλλο κάθε μερα για ένα μηνα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#351823 Πήρα εκεί ένα ζευγάρι μποτάκια, όσο πιο χαμηλά γινόταν. Φωτό όταν τα φορέσω
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
GTS έγραψε:walk in closet για να προσθεσεις και αλλα. με τοσα πουκαμισα απορω γιατι τα φορες 2 μερες συνεχομενες αφου μπορεις να φορας άλλο κάθε μερα για ένα μηνα.

Ανακάλεσε αμέσως! :x

Άκου δύο μέρες συνεχόμενα! Δύο φορές προτού ξαναπλυθούν και αυτό μόνο χειμώνα για λόγους συντήρησης του ρούχου. :rtfm: Ενίοτε ξανασιδερώνονται στο ενδιάμεσο κι ας φοριούνται κάτω από ζακέτα/πουλόβερ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#351836 Σωστος ο Σονορ τυμπανος...Εκτος απροοπτου αυτό κανω και γω. Αλλα εγω δεν εχω τοσα πουκαμισα!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
GTS έγραψε:2 μερες randomly?

Ε βέβαια. Λες να φοράω σερί 2 μέρες ίδια ρούχα?
Άβαταρ μέλους
By Kon5
maverick έγραψε:Ξέρει κανείς πού μπορούμε να βρούμε Meindl Boots στη Θεσσαλονίκη;
Π.χ.
http://www.meindl.de/model-filter/?product_cat=mountaineering-hiking-en&pa_filter-anwendungsgebiet=bc-en%2Cb-en%2Cab-en&pa_filter-geschlecht=men&lang=en

http://www.petridi.gr/store/index.asp?p ... &show=grid
Άβαταρ μέλους
By gianik
#352066 Μετα απο ψαξιμο 2 ημερων σε καλες μαρκες (Tommy, Navy Green, κ.λ.π) τελικα σημερα κατεληξα σε ενα ταπεινο funky buddha των 89€.
Πολυ δυσκολη η αγορα των μπουφαν σε περιοδο εκπτωσεων..το μεγαλυτερο νουμερο που βρισκεις κανει μονο αν ησουν στρουμφακι..
.https://www.funky-buddha.com/mobile/Product/24517-MPOYFAN-PADDED
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
edmond έγραψε:
JimClark έγραψε:κ τα wolf skin δεν ειναι κ τόσο δυσεύρετα...

Ελλάδα που;

Intersport