Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
thednick έγραψε:Η λυση δόθηκε εντελώς τυχαία στην ΔΕΘ, οπου σε ενα περίπτερο είχαν ενα σωληνάριο που ελεγε οτι διώχνει τις κατσαρίδες. Η πωλήτρια μου λέει "Θα λύσετε μόνιμα το πρόβλημα μας, πάρτε μας τηλέφωνο να μας πείτε μετά απο 15 μέρες τι έγινε". Δεν την πίστεψα (ήταν και ακριβούτσικο 15-20Ε), αλλά το αγόρασα. Λοιπόν, εβαλα μερικές σταγόνες από την κρέμα που είχε το σωληνάριο σε καμια 10αρια κρυφά σημεία στην κουζίνα (το 1/10 της ποσότητας του σωληναρίου) και απο τότε, 10 χρονια μετά, ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ. Πραγματικά την ευγνωμονώ.

Αυτά τα gel είναι θαυμάσια, αλλά κάνουν δουλειά όταν ήδη έχουν μπεί οι κατσαρίδες στο σπίτι, κάνουν αποικία και αρχίσουν να σουλατσάρουν στα ντουλάπια.
Έως τώρα αυτό που συζητούσαμε ήταν η εξόντωση όσων έρχονταν από έξω και πρίν αυτές κάνουν αποικία στο σπίτι. Για την περίπτωση που ανέφερες, είχα γράψει τα ίδια πριν λίγες μέρες:

Pitt έγραψε:Αν δεν τις εξοντώσεις τώρα και κάνουν αποικία στο σπίτι, τότε θέλεις άλλο φάρμακο. Προς το παρόν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα.

Pitt έγραψε:Απ΄ότι κατάλαβα ο Δημήτρης δεν έχει μεγάλο πρόβλημα με κατσαρίδες. ΟΚ, μεγάλες κατσαρίδες βρίσκει, αλλά από κάπου μπαίνουν.
Δέν έχουν κάνει αποικία για να συγκατοικήσουν μαζί του... ακόμη. :lol:

Για τις περιπτώσεις αυτές, το καλύτερο φάρμακο είναι το Maxforce Gel της Bayer. Πριν από μερικά χρόνια όταν τελείωσε την πρώτη του σχολή ο μεγάλος μου, φέραμε τα πράγματά του εδώ. Μετά από λίγο καιρό, άρχισα να βλέπω κατσαρίδες στο σπίτι (κάτι μικρές ξανθές με φτερά). Δεν είχα ξαναδεί ποτέ τέτοιες. Εξοντώθηκαν μέχρι τελευταίας με το Maxforce.

Σημειωτέον ότι ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΆΤΑΙ η χρήση οποιουδήποτε εντομοκτόνου κοντά στα μέρη όπου έχει γίνει χρήση του gel. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Geo f1 έγραψε:Δυσκολο τασκ σημερα.
Αλλαγη βρυσης στην κουζινα με μια καινουρια που πηραμε χθες απο το Λιροι.

Εγω ηθελα τετοια αλλα τεθηκε βετο

ανασα δεν παιρνει ο πεθερος. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt

Παιχνιδάκι η αλλαγή. Δεν πιστεύω να θέλεις καμιά βοήθεια. Απλά πράγματα είναι...
...για την κουτσούνα και τον πεθερό. :lol:
Άβαταρ μέλους
By nEK
Pitt έγραψε:

Παιχνιδάκι η αλλαγή. Δεν πιστεύω να θέλεις καμιά βοήθεια. Απλά πράγματα είναι...
...για την κουτσούνα και τον πεθερό. :lol:

Μην παιρνεις και ορκο...
Αν ειναι στραβες οι υποδοχες και βγει η παλια,μαντε να βαλεις τη νεα και να ΜΗ σταζει...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
nEK έγραψε:Μην παιρνεις και ορκο...
Αν ειναι στραβες οι υποδοχες και βγει η παλια,μαντε να βαλεις τη νεα και να ΜΗ σταζει...

Ξέρει η κουτσούνα, ξέρει. Θα έχει και τον geo να κρατάει τον φακό, παιχνιδάκι σου λέω... :s_wink
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#275147 Ειδα λιγο προβληματισμο στον πεθερο που την κοιταζε παντως χθες.
Η τωρινη σταζει και εχει διαρροη.
Θα κανω οτι μπορω να βοηθησω οσο μπορω.
Δεν εχουμε και καλο φως στην κουζινα γμτ. Ακομα να αλλαξω τη λαμπα.
Πφφ ωρες ωρες τα εχω με τον εαυτο μου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Geo f1 έγραψε:Πφφ ωρες ωρες τα εχω με τον εαυτο μου

μην εισαι τοσο αυστηρος με τον εαυτο σου. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Geo f1 έγραψε:Ειδα λιγο προβληματισμο στον πεθερο που την κοιταζε παντως χθες.

Geo, με όλο το θάρρος, σίγουρα κοίταζε την βρύση και όχι εσένα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Pitt έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Ειδα λιγο προβληματισμο στον πεθερο που την κοιταζε παντως χθες.

Geo, με όλο το θάρρος, σίγουρα κοίταζε την βρύση και όχι εσένα; :hmmm:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
saxon_747 έγραψε:
Στα δικά μου τώρα: το απόγευμα βρήκα σφηκοφολια σε ένα συρτάρι πλαστικης συρταριερας που έχω σε εξωτερικό χώρο. Μετέφερα όλο το έπιπλο καμμιά 10αρια μέτρα μακριά από το σπίτι, άνοιξα το συρτάρι, ψεκασα με εντομοκτονο εμποριου και οι περισσότερες ψοφησαν. Είναι όμως 2-3 που περιφερονται εκεί που ήταν η συρταριερα. Να κάνω κάτι, η θα φύγουν μόλις καταλάβουν ότι η φωλιά δεν υπάρχει?

...>.

Σήμερα βρήκα (και εξοντωσα) άλλες 16 σφηκες που στεκονταν στον τοίχο εκεί που ήταν η συρταριερα. Γενικά όμως βλέπω αρκετές να πετάνε ακόμα στα δέντρα, στο γκαζόν κτλ. Τι παίζει? Δεν θα γλιτώσω?

...>.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#275195 Ασχετο....
Πριν απο κανα χρονο, εκανα κατι μαστορεματα στο σπιτι και ανακαλυψα οτι το τρυπανι που ειχα στο γκαραζ, εκανε φτερα, μαζι με κατι αλλα εργαλεια.... Αναγκαστικα και πηρα ενα Bosch PSB500RE απο το Praktiker (με 55€).
Φετος ηθελα να κανω κατι μερεμετια και το Bosch, χωρις λογο και χωρις να χει ζοριστει, αρχισε να βγαζει σπιθες, μετα ζεσταθηκε και στη συνεχεια σταματησε να δουλευει!
Πηγα Praktiker, μου ειπαν οτι θα το στειλουν στη Bosch για ελεγχο, οποτε το αφησα και μετα απο δυο με τρεις μηνες με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι ο ασθενης απεβιωσε, να ρθω με το παραστατικο να μου δωσουν πιστωση.
Το θυμηθηκα μετα απο κανα δυο μηνες και με εξυπηρετησαν αμεσα και χωρις δευετρη κουβεντα.

Με το πιστωτικο πηρα ενα Bosch IXO
Ειναι απλα γαμωωωωωωωωω!!!!!!
:yahoo: :yahoo: :inlove:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GTS
Pitt έγραψε:
thednick έγραψε:Η λυση δόθηκε εντελώς τυχαία στην ΔΕΘ, οπου σε ενα περίπτερο είχαν ενα σωληνάριο που ελεγε οτι διώχνει τις κατσαρίδες. Η πωλήτρια μου λέει "Θα λύσετε μόνιμα το πρόβλημα μας, πάρτε μας τηλέφωνο να μας πείτε μετά απο 15 μέρες τι έγινε". Δεν την πίστεψα (ήταν και ακριβούτσικο 15-20Ε), αλλά το αγόρασα. Λοιπόν, εβαλα μερικές σταγόνες από την κρέμα που είχε το σωληνάριο σε καμια 10αρια κρυφά σημεία στην κουζίνα (το 1/10 της ποσότητας του σωληναρίου) και απο τότε, 10 χρονια μετά, ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ. Πραγματικά την ευγνωμονώ.

Αυτά τα gel είναι θαυμάσια, αλλά κάνουν δουλειά όταν ήδη έχουν μπεί οι κατσαρίδες στο σπίτι, κάνουν αποικία και αρχίσουν να σουλατσάρουν στα ντουλάπια.
Έως τώρα αυτό που συζητούσαμε ήταν η εξόντωση όσων έρχονταν από έξω και πρίν αυτές κάνουν αποικία στο σπίτι. Για την περίπτωση που ανέφερες, είχα γράψει τα ίδια πριν λίγες μέρες:

Pitt έγραψε:Αν δεν τις εξοντώσεις τώρα και κάνουν αποικία στο σπίτι, τότε θέλεις άλλο φάρμακο. Προς το παρόν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα.

Pitt έγραψε:Απ΄ότι κατάλαβα ο Δημήτρης δεν έχει μεγάλο πρόβλημα με κατσαρίδες. ΟΚ, μεγάλες κατσαρίδες βρίσκει, αλλά από κάπου μπαίνουν.

Για τις περιπτώσεις αυτές, το καλύτερο φάρμακο είναι το Maxforce Gel της Bayer. Πριν από μερικά χρόνια όταν τελείωσε την πρώτη του σχολή ο μεγάλος μου, φέραμε τα πράγματά του εδώ. Μετά από λίγο καιρό, άρχισα να βλέπω κατσαρίδες στο σπίτι (κάτι μικρές ξανθές με φτερά). Δεν είχα ξαναδεί ποτέ τέτοιες. Εξοντώθηκαν μέχρι τελευταίας με το Maxforce.

Σημειωτέον ότι ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΆΤΑΙ η χρήση οποιουδήποτε εντομοκτόνου κοντά στα μέρη όπου έχει γίνει χρήση του gel. :rtfm:

Μπηκε το βραδυ μια κατσαριδα απο το τζακι (πανω ειναι αλλα διαμερισματα που μοιραζονται την ιδια καμιναδα) και την σκοτωσα το πρωι αφου ειχε βγει απο το τζακι και εκανε βολτα στο δωματιο. Πρεπει να κανω τιποτα αλλο? παιζει να εχουν κανει αποικια στην καμιναδα;
Άβαταρ μέλους
By nEK
GTS έγραψε:
Pitt έγραψε:

Μπηκε το βραδυ μια κατσαριδα απο το τζακι (πανω ειναι αλλα διαμερισματα που μοιραζονται την ιδια καμιναδα) και την σκοτωσα το πρωι αφου ειχε βγει απο το τζακι και εκανε βολτα στο δωματιο. Πρεπει να κανω τιποτα αλλο? παιζει να εχουν κανει αποικια στην καμιναδα;

Αναψε το τζακι... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#275220 Να ξαναδηλώσω γοητευμένος από το kärcher sc3 premium που ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του :inlove:

Όπως και με τον delonghi des14 :inlove: