Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
kovathe έγραψε:Σορρυ αλλά 1.78 και 97 κιλά ναι είσαι χοντρός.
Και όχι δεν άνοιξαν οι πλατες σου. Απλα εχεις περισσοτερο λίπος παντού, πλατη, στήθος, ώμους, παντού.
Όταν είχα φτασει 115 κιλά δε μου έκαναν τα πουκάμισα.
Δεν άνοιξαν οι πλάτες μου. Μόλις πήγα παλι στα 90+ μου έκαναν και τα πουκάμισα αλλά και τα παντελόνια απο τα 25 μου.
Με υψος 1,90+ αυτά.

Γκεο παρών....

δεν είπα ότι είμαι λεπτός, απλά δε βρίσκω το λόγο ακόμα και αν δε σου κλείνει κάτι από το πάχος χαμηλά να μη κλείνει στους ώμους ή τα μανίκια να σηκώνονται υπερβολικά πολύ με τη παραμικρή κίνηση

ποιος άνθρωπος μαζεύει λίπος στους ώμους και τη πλάτη; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#208197 Τι 115 ρε μλκ... :omg: Καλα θα με κανεις να κατεβω Αθηνα να σε ταιζω μπροκολο για 5 μηνες. :rtfm:
ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΝΤΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. :rant:
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#208219 Ρε συ Γκεο δε σε ξερω αλλα ραψτο το ατιμο. Σε βλεπω να τυρρανιεσαι και με ενοχλει γιατι εχω ενα πολυ κοντινο μου ατομο που ειναι στην ιδια φαση. Δηλαδη τι στο διαλο? Δεν εχεις αλλες χαρες στη ζωη(το ξερω οτι εχεις απο τα γραφομενα σου)? Τι του δινεις τοση αξια του γ@μημενου του φαγητου? Βγαλε τα γουστα σου αλλου, δεν αξιζει ρε φιλε. Αρρωστια ειναι, θα παθεις κανα εμφραγμα(γερος να σαι) αυριο μεθαυριο για το τιποτα, πατερας εισαι ρε γαμωτο.

< Smart ultra 6 >
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#208241 Οι σοφοί αμερικανοί λένε "losers diet, winners build habits".
Οσες δίαιτες και να καμεις θα καταλήξεις να τα ξαναπάρεις αν δεν φτιαξεις μόνιμα τις συνήθειες σου.
Επίσης με τις δίαιτες και χωρίς προπόνηση δύναμης χάνεις και μυϊκή μαζα και πεφτεις σε χειρότερη Λούμπα απο πριν.
Τα έχω ξαναγράψει.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#208242 Ξεκίνησα κι εγώ γυμναστήριο τη Δευτέρα, πήγα 5 φορές την πρώτη εβδομάδα και έκανα λίγο
από όλα για να πάρω μπρος. Τις πρώτες μέρες το κλασικό πιάσιμο στους δικέφαλους, να
σηκώνεσαι το πρωί και να μην ανοίγουν τα χέρια σου αλλά πλέον τίποτα. Αύριο θα μιλήσω
με γυμναστή για να μου δώσει πιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τώρα είμαι στα 85 κιλά στεγνός
(1.85), ρώτησα για λιπομέτρηση, 10 ευρώ κοστίζει μαζί με πρόγραμμα διατροφής. Θα κάνω
μια για να μου φύγει η περιέργεια, υπολογίζω να είμαι στο 15-20% :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#208244 Η μπακαλίστικη μέθοδος (Μάζα / Ύψος (σε μ)^2) σε δείχνει 24,8%. Για να φτάσεις με ίδια κιλά σε 15-20% πρέπει να είσαι πολύ γυμνασμένος... τουλάχιστον στη γενική περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#208245 Γκεο άλλαξε διατροφή κ μείωσε ποσότητα στο 2/3.

Κάνε μια γαβάθα καρότο με μπαλσάμικο κ λίγο λάδι. Θα σκάσεις κ είναι νόστιμη... Παλιά βαριόμουν να τρίβω το καρότο, μετά αγόρασα την παρακάτω συσκευή κ είναι παιχνιδάκι...

http://www.amazon.de/Moulinex-Elektrisc ... rkleinerer

Εικόνα

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
Serf έγραψε:Η μπακαλίστικη μέθοδος (Μάζα / Ύψος (σε μ)^2) σε δείχνει 24,8%. Για να φτάσεις με ίδια κιλά σε 15-20% πρέπει να είσαι πολύ γυμνασμένος... τουλάχιστον στη γενική περίπτωση.

Με μπέρδεψες, ο δείκτης σωματικής μάζας και το ποσοστό λίπους πως ακριβώς σχετίζονται?
Ένας γνωστός μου πέρυσι ήταν 100 κιλά με ύψος ~1.74, τελείως ανθυγιεινή ζωή, λιπαρά κρέατα,
πολύ αλκοόλ κλπ. Διαιτολόγος τον μέτρησε και είχε 40% λίπος. Λες εγώ στη φάση που είμαι τώρα
να έχω πάνω από 20%? Στα χέρια και στα πόδια δεν έχω πολύ, μόνο κοιλιά και ''love handles''
Άβαταρ μέλους
By Serf
#208249 Πάντα είχα την εντύπωση ότι το BMI είναι ένας προσεγγιστικός τρόπος υπολογισμού του ποσοστού λίπους ενός ανθρώπου. Ότι δηλαδή BMI 20 υποδεικνύει 20% λίπους. Π.χ.:

Those looking for a clearer picture of what their weight really means in relation to their health may want to take a look at metrics other than weight. One of these metrics is the body mass index, or BMI, an estimation of body fat that can be calculated using a person's height and weight. Health-conscious individuals might also want to know more about their body composition, which refers to the proportion of fat tissue you have, relative to lean tissue (muscles, organs, etc.).

Από http://www.livescience.com/49752-weight-bmi-body-fat.html
Άβαταρ μέλους
By Serf
#208254 Και λίγο motivation για όλους εμάς που δεν παίρνουμε απόφαση να χάσουμε κιλά ενώ το έχουμε στο μυαλό μας (1,95μ - 110κ):

Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Serf έγραψε:Πάντα είχα την εντύπωση ότι το BMI είναι ένας προσεγγιστικός τρόπος υπολογισμού του ποσοστού λίπους ενός ανθρώπου. Ότι δηλαδή BMI 20 υποδεικνύει 20% λίπους. Π.χ.:

Those looking for a clearer picture of what their weight really means in relation to their health may want to take a look at metrics other than weight. One of these metrics is the body mass index, or BMI, an estimation of body fat that can be calculated using a person's height and weight. Health-conscious individuals might also want to know more about their body composition, which refers to the proportion of fat tissue you have, relative to lean tissue (muscles, organs, etc.).

Από http://www.livescience.com/49752-weight-bmi-body-fat.html

δεν είναι έτσι. είναι αδρός τρόπος, είναι μία κλίμακα, αλλά όχι ποσοστό