Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By DAP
Χρήστος Λάππας έγραψε:Τι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ηλιοβασίλεμα που είχαμε σήμερα! :inlove:

Εικόνα
Monastiraki Vistas by chrislappas, on Flickr

:offtopic:
Θα με πειτε γερογκρινιαρη αλλα πως να μην γκρινιαξω οταν βλεπω σε πρωτο πλανο τις αθλιοτητες που εχει κατασκευασει ο Νεοελληνας στις ταρατσες των σπιτιων κανοντας μια απλη συγκριση με τον απεριττο ναο του Ηφαιστου.... :(
:offtopic:
Άβαταρ μέλους
By Cosmic
#61438 Γειά σας! Είμαι νέος στο φόρουμ, έχετε πολύ ωραίες φωτογραφίες, ασχολούμαι λίγο με την φωτογραφία και στέλνω και εγώ μια δική μου...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#61497 Πατριδογνωσία.

Από τις βρυσοπούλες, όπου φάγαμε άκυρο γιατι πηγαμε να παίξουμε με τα χιονια και ήταν εκει κάτι ειδικά χιονοφάνταρα(εομμεχ μονάδα, κάτι τέτοιο έγραφε). Αλλά η θέα ήταν (μέτρια) αλλά έβλεπες όοοοοοολη την Πίνδο, πλην Γράμμου. Έχω κ μια δεύτερη, βλέπει κ πιο αριστερά από Βελούχι, Οιτη Γκιώνα Παρνασσό και Όθρυ

http://www.panoramio.com/photo_explorer ... =date_desc :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#61587 Eos 7d με τον :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: 135μμ f/2l σε κατακόρυφα κάδρα. 22 φωτό photo stitch στο ps cs5.

Έκλεισα το skype για να ελευθερώσω μνήμη. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Cosmic
JimClark έγραψε:Eos 7d με τον :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: 135μμ f/2l σε κατακόρυφα κάδρα. 22 φωτό photo stitch στο ps cs5.

Έκλεισα το skype για να ελευθερώσω μνήμη. :lol:

Πολύ ωραία μηχανή και πολύ καλή δουλειά! Έψαχνα να βρώ τις "ραφές" και δεν φαίνονται καθόλου για αυτό και σε ρώτησα.
Άβαταρ μέλους
By Cosmic
#62051 Πολύ ωραία! Μου αρέσουν πολύ τα χρώματά της...! Με τί μηχανή/φακό φωτογραφίζεις...; και επίσης την έχεις επεξεργαστεί;