Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#123904 Μπορώ να βοηθήσω και εγώ για Γιάννενα

.
Άβαταρ μέλους
By elvet
Dodger έγραψε:έχει πάει κανείς Γαύδο;

Πήγα το 1998 για ελεύθερο κάμπινγκ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει από τότε, πλέον έχει και δωμάτια, αλλά γενικά είναι νησί ειδικών συνθηκών.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#125238 to 1989 με το αντιτορπιλικο για να τους δωσουμε προμηθειες,μιας και λογω κακοκαιριας ειχαν μεινει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#125576 Μάλιστα, το '89 και το '98 :lol: Κανάς πρόσφατος; Δεν θέλωμε δωμάτιο κύριος, αν ήταν θα πήγαινα στη Σαντορίνη :protest:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#125660 Οταν στελνεις γραμμα registered, αυτος που το παραλαμβανει δεν πρεπει να υπογραψει; εστειλα στην Ε ΔΟΥ και εχουνε αρχισει τις τρελλιτσες δεν παραλαβαμε τιποτα και δεν θα βγαλετε ακρη κτλ.
Δεν μπορω να απαιτησω με βαση το tracking number να μαθω τι απεγινε το γραμμα μου;
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#125662 Βάλε το tracking number εδώ: http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%C ... CF%85.aspx

Αντίστοιχη υπηρεσία θα έχει και το ταχυδρομείο της χώρας απο που το έστειλες.
Άβαταρ μέλους
By bill33
KiloMeater έγραψε:Πες ότι λέει delivered , μπορώ να ρωτήσω ποιος παρέλαβε?

Θα επικοινωνήσεις με το ΕΛΤΑ να σου πουν ποιος υπόγραψε.Αν και λογικά το πρωτόκολλο της ΔΟΥ θα τα παραλαμβάνει.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#126613 Καλημέρες :superman:

Υπάρχουν μετασχηματιστές που ουσιαστικά να μιμούνται την πρίζα (αναπτήρα) αυτοκινήτου;

Για το Σπίτι το Θέλω...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#126615 Ναί, υπάρχουν τέτοια τροφοδοτικά, αλλά συνήθως είναι χαμηλής ισχύος.

Να ένα 220V AC to 12V Converter
Τελευταία επεξεργασία από Pitt και 22 Ιουν 2015, 10:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By JBT
#126617 Απλά να μιμείται το αυτοκίνητο Θέλω.

Αγόρασα ένα ψυγείο για το αυτοκίνητο (για το ταξίδι) Και σκεφτόμουν να το κρυωνα και οπουδήποτε έχει πρίζα γενικότερα.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#126621 Κοίτα το ταμπελάκι πίσω από το ψυγείο. Πόσα αμπέρ ή τι ισχύ αναφέρει;
Δεν νομίζω να σου κάνει αυτό που παρέθεσα. Μάλλον θέλεις ένα που να μπορεί να δώσει περισσότερο ρεύμα από το 0,5Α που δίνει αυτό.