- 22 Οκτ 2015, 21:19
Λοιπον τα εχω παρει στο κρανιο ασχημα με τη Samsung...
Εχω την LE55B650, αγορασμενη προ 4ετιας περιπου καπου στα 1800 απ τον Φουρλη.
Η τηλεοραση γαμει γενικως, πολυ καλη εικονα, απειρες ωρες PS3, ταινιες, τα παντα ολα....
Χθες παει η συζυγος να βγαλει απο πανω ενα φλασακι που ειχαμε περασει ταινιες (σβηστη η tv) και κανει κανει ξαφνικα (μιλαμε για ενα απαλο αγγιγμα) κατι κρατς κρουτς περιεργα, "τι κανεις ρε συ" της λεω και ξαφνικα φευγει ολη η οθονη κατω προς τα εμπρος(!!!) και ουτε ξερω πως την κρατησε η χριστινουλα με το ενα χερι (ακομα την ποναει λιγο) και το γονατο, μεχρι να τρεξω να την πιασω!!!!!
Κοπηκε στη βαση της ο λαιμος που εχει απο μεσα (ενα διαφανες πλαστικο) λες και τον περασες με μαχαιρι απο ακρη σ' ακρη!!
Υποπτευομαι χοντρη |λογοκρισία| αυτου που βιδωσε τη βαση γιατι αν θυμαμαι καλα εγω την εβγαλα απ το κουτι με τη βαση ηδη πανω....
Και το καλυτερο?? Ακριβως μπροστα στην τηλεοραση ειναι ο χωρος που εχουμε το πατακι του μικρου για να παιζει (αυτο που ειναι σαν παζλ με αφρωδες υλικο για να μπουσουλαει).... Ουτε θελω να σκεφτω τι θα συνεβαινε αν επεφτε η |λογοκρισία| το αλλο πρωι με τον μικρο απο κατω.....
ΕΙναι η μοναδικη φορα που σκεφτομαι ακομη και μηνυση να τους κανω τους |λογοκρισία|.
Και δεν ξερω τωρα αν θα παρω ενα καινουριο ανταλλακτικο να το αλλαξω ή να τη στηριξω με καποια πιο ασφαλη βαση...
I would never die for my beliefs because I might be wrong.