Ειδικά εσείς....
Για πες μου ποσο είναι το σκορ στα τελευταία 4-5 μεταξύ μας.
15-0, 14-1??
Λολολολολ
Deleted User 1 έγραψε:Στενάχωρο. Απλά. Χωρίς επιχειρήματα, χωρίς τίποτα.
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ να θέλω επιχείρημα? Τι να το κάνω?
Τεσπα, κατσε κλαψε λιγο ακομα για διαιτησιες πριν 23 χρονια και ξεχνα τα δικα σου γτ σε βολευει. Απλα να ξες οτι κι εμενα με βολευει γτ οπου σε βρισκω θα σε πετσωνω οσο εχεις αυτη τη νοοτροπια.
Εις υγειαν κι ενα δωρακι απο μενα για να θυμασαι την καθαρη ιστορια της αεξαρας.

Chris έγραψε:Μπορώ να βάλω κι εγώ φώτο, από μη χρηματοδοτούμενους οργανωμένους που δεν κατεβαίνουν στους δρόμους για να υπερασπιστούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα του αφεντικού, ούτε οπαδούς που παίρνουν γραμμή από τις φυλλάδες του προέδρου, ούτε παπαγαλάκια που λένε ποιηματάκια
Θέλω να δω τι θα περιέχουν τελικά αυτές οι φωτογραφίες.
Οπαδοί που κάθονται στα σπίτια τους αδιαφορώντας για τα συμφέροντα του αφεντικού μη διαβάζοντας τις φυλλάδες του Προέδρου με καναρίνια που απλώς τιτιβίζουν. Βαρετόοοο...
Μην μου πειράξετε τον bayern σας έφαγα, έχω βάλει τον επιδοξο mod geof1 να φυλάει.
Έβαλα φώτο btw, τι να εξηγώ τώρα, το ποστ μου ήταν απάντηση στον juniorgt που απάντησε από κάτω και μέχρι να ξαναμπώ είχαν προστεθεί 2 σελίδες. Τι να πρωτοπείς και που να απαντήσεις.. Ούτε να πλακωθούμε δεν προλαβαίνουμε

εδιτ άντε και για να είμαι και λίγο οντοπικ https://www.facebook.com/basilis.kamateros
pasxos έγραψε:Κλασσικος οπαδος αεξαρας.. ολοι ιδιοι ειναι ..:ysterical:
Σωστός ο
kacey έγραψε:junior gt έγραψε:Και επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις πάρε να έχεις μια εικόνα από τη σύγχρονη ιστορία των ομάδων:
Αυτοί είμαστε και αυτοί είσαστε
ναι αλλα εσεις ειστε νεοναζι, και οι οπαδοι και ολη η ομαδα. Να η αποδειξη:junior gt έγραψε:επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις
junior gt έγραψε:H ευθύνη της ΑΕΚ και των οπαδών της για τον Κατίδη είναι ακριβώς ίδια με αυτήν ενός φόρουμ στο οποίο γράφει ένας ψυχοπαθής ο οποίος εκτός των άλλων καταρριέται μικρά παιδιά.
Η ΑΕΚ και οι οπαδοί της δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα για αυτό πριν συμβεί. Τι να έκανε? Να του ζήταγε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων πριν την υπογραφή του συμβολαίουυ του? Όπως και το φόρουμ δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα στο δεύτερο παράδειγμα. Τι να έκανε? να ζητάει χαρτί από τρελλογιατρό πριν την εγγραφή των μελών?
Βέβαια τόσο η ίδια η ΑΕΚ όσο και η οπαδοί της στην περίπτωση Κατίδη τον επετάξαν έξω με τις κλωτσιές μετά το χαιρετισμό του. Και ας ζήτησε χίλιες φορές συγνώμη.
http://tvxs.gr/news/%CE%B1%CE%B8%CE%BB% ... E%B9%CE%AC
Στο δεύτερο παράδειγμα δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο και ο τρελλός συνεχίζει να προκαλεί και να αλωνίζει...![]()
σσ.: κάθε ομοιότητα με τυχόν πραγματικά περιστατικά είναι τυχαία
τρελος και ψυχοπαθης εισαι και φαινεσαι...

Απο μικρός στα τσιμέντα του Καραισκάκης ο πρόεδρος.
Μπράβο χοντρέ. Είσαι μεγάλος Ολυμπιακός.