Εμιες ξεκινήσαμε στον πρώτο μήνα του πρώτου έτους με πτώματα και στο δεύτερο έτος παθολογία και πλαστική χειρουργική...
Εμιες ξεκινήσαμε στον πρώτο μήνα του πρώτου έτους με πτώματα και στο δεύτερο έτος παθολογία και πλαστική χειρουργική...
kostis20 έγραψε:Δηλαδή ανατομία στο 1ο έτος πως θα κάνουν? Που θα μάθουν κλινική εξέταση ή να κάνουν ράμματα χωρίς μεγάλο νοσοκομείο?
mousatos έγραψε:"Εργασίες, διαβάσματα, ξενύχτια, ομαδικά διαβάσματα που δεν έβγαζαν πουθενά, δίνεις, κόβεσαι, παρακόβεσαι, κατακόβεσαι. "
Μήπως από το ένα άκρο πήγαμε στο άλλο ;
Γιατί να χρειάζονται ξενύχτια και κοψίματα ; Ήταν ηλίθιοι αυτοί που μπήκαν στο δημόσιο ; Πόσα απ'αυτά που διδάχτηκαν θα τους χρειαστούν πραγματικά ;
Isambard έγραψε:Ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί θεωρούν επιτυχία το κόψιμο λόγω δυσκολίας θεμάτων. Είχαμε και εμείς στο πανεπιστήμιο καθηγητές που κόμπαζαν για αυτό. Η δική μου γνώμη είναι πως είναι ξεκάθαρο δείγμα αποτυχίας του διδάσκοντα και πως θα έπρεπε να του έχει γίνει και αξιολόγηση επί αυτού από το πανεπιστήμιο.
Αν οι φοιτητές σου αποτυγχάνουν τόσο μαζικά, κάτι κάνεις λάθος, δεν είναι δυνατόν να φταίνε οι φοιτητές μόνον και όχι και ο καθηγητής.
Μετά το σάλο που προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, που ετοίμασε το σχετικό νομικό πλαίσιο, Οδυσσέας Ζώρας, ανέλαβε Πρύτανης του Μη Κρατικού Πανεπιστημίου «The University of Keele, Greece», τώρα αποκαλύπτεται ότι μέλος της επιτροπής που αξιολόγησε το ACT «Ανατόλια», διατηρεί στενή σχέση με αυτό, καθότι είναι και απόφοιτη, αλλά κυρίως δωρήτρια του ιδρύματος.

otso έγραψε:και αυστηρος να εισαι με τους φοιτητες σου και να απαιτεις καποιες γνωσεις ειναι αλλο απ το να περηφανευεσαι οτι εισαι ο μπαμπουλας του τμηματος .
«Αυτή τη στιγμή έχουμε πάνω από 100 αιτήσεις βιογραφικών για να έρθουν καθηγητές, που είναι la crème de la crème των ακαδημαϊκών βιογραφικών της χώρας.
EDDIE_147 έγραψε:https://www.iefimerida.gr/ellada/odysseas-zoras-se-mia-ebdomada-panepistimio-keele-elabe-100-poly-sobares-akadimaika-aitiseis«Αυτή τη στιγμή έχουμε πάνω από 100 αιτήσεις βιογραφικών για να έρθουν καθηγητές, που είναι la crème de la crème των ακαδημαϊκών βιογραφικών της χώρας.
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]