Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#210572 Δεν μ' άρεσε που σήμερα κατά τις 7 μισυ το απόγευμα χτύπησε το τηλέφωνο για μία δουλειά που έπρεπε να κάνω και την είχα ξεχάσει (κάτι ατελείωτα excelάκια... :omg: :help: )

Δεν μ' άρεσε που δεν απάντησα.... :lipsealed:

Μ' άρεσε που κάθισα να τα κάνω και κάπου ένα 2 ωρο αργότερα είχα προχωρήσει αρκετά και πήρα εγώ τηλέφωνο ("Έλα, δεν άκουσα ότι με πήρες" :innocent: )

Μ΄άρεσε που μου πήρε 4μισυ ώρες, αλλά τελείωσα (δεν το περίμενα... η παραγωγικότητα χτύπησε κόκκινα... :lol: )

Μ΄άρεσε που έβαλα τ' ακουστικά μου, έβγαλα την μπυρίτσα μου και άρχισα τις μουσικάρες (π.χ.) και το ευχαριστήθηκα κιόλας...

Δεν μ' άρεσε που άρχισε να διαμαρτύρεται η πλάτη μετά από τόσες ώρες στον κομπούτορα...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
otso έγραψε:τους μπουληδες τους βγαζεις εξω να χαρουν η greek style γιαννακη οχι στα βαθια παιδι μου;

μπα το εχουμε ξεπεράσει αυτό εδώ και καιρό
με εξαιρεση τη γυναικα μου (και το C5) οι υπολοιποι δεν την παλευουμε μια με τη ζεστη, με το κρυο ειμαστε χαρουμενοι

οταν ημουνα ελλαδα πριν 2-3 χρονια τους χειμωνες με κατι τσιπιες στη θερμανση ,πιο πολυ κρυο τρωγαμε
εδω θες ενα μπουφαν γερο για οταν βγαινεις εξω και μολις μπεις μεσα οπουδηποτε το βγαζεις ,με το φανελακι
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#210674 Το C5 δεν είναι πρόβλημα, αν τα παίξει, το αλλάζεις. Με την γυναίκα πάλι, αυτό είναι πιο δύσκολο... :lol:
Όσο για την ζέστη, εγώ φέτος τις περισσότερες φορές πίνω το ποτάκι μου συνήθως έξω με τις σόμπες υγραερίου και όχι μόνον εγώ, αλλά πολλοί ακόμη.
Το πολύ κρύο μετά από κάποια χρόνια, δεν το παλεύεις. Οι γονείς μου έχουν έρθει από αρχές Δεκέμβρη από Γιάννενα και τους φιλοξενεί ο αδερφός και σχεδόν του δήλωσαν στεγνά πως θα ξεχειμωνιάσουν και μόνον στην ιδέα να επιστρέψουν στο κρύο, τους πιάνει κατάθλιψη!
:s_wacko
Άβαταρ μέλους
By gianik
#210676 Δεν έχω ζήσει στα Γιάννενα αλλά γενικα πρέπει να έχει πολύ σκατοκαιρο εεε;;
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Anonymous Founder έγραψε:Οι γονείς μου έχουν έρθει από αρχές Δεκέμβρη από Γιάννενα και τους φιλοξενεί ο αδερφός και σχεδόν του δήλωσαν στεγνά πως θα ξεχειμωνιάσουν και μόνον στην ιδέα να επιστρέψουν στο κρύο, τους πιάνει κατάθλιψη!
:s_wacko

Καταλαβαίνεις φυσικά ότι το θέμα τους δεν είναι το κρύο, ε;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#210691 Φυσικά είναι το κρύο, η ομίχλη και η αιθαλομίχλη, γι' αυτό και ήρθαν τώρα και όχι νωρίτερα. Και γι' αυτό και όταν καλυτερέψει ο καιρός θα φύγουν.
Ποιο είναι το θέμα τους και μου διαφευγει; Μπας και με... παντρέψουν (ο αδερφός είναι ένα βήμα πριν, οπότε δεν υπάρχει προβλημα από εκεί! :lol: );
:hmmm:
giannik1977 έγραψε:Δεν έχω ζήσει στα Γιάννενα αλλά γενικα πρέπει να έχει πολύ σκατοκαιρο εεε;;

Τρομακτική υγρασία, ομίχλη σχεδόν συνέχεια το χειμώνα, χαμηλές θερμοκρασίες και χάρη στο μνημόνιο και το ακριβό πετρέλαιο του ΓΑΠ, μόνιμο πρόβλημα αιθαλομίχλης λόγω των τζακιών το χειμώνα.
Μια ομορφιά δηλαδή. Σαν πόλη, παραμένει μια από τις ομορφότερες της χώρας και γίνεται όλο και καλύτερη με πεζοδρομήσεις, με καλές παροχές στους δημότες, με πολλούς φοιτητές που δίνουν άλλο αέρα, αλλά το κακό κλίμα είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Εγώ μόνον για διακοπές θα επέστρεφα εκεί και όχι μόνιμα, με αρρώσταινε ο καιρός αυτός.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Anonymous Founder έγραψε:Φυσικά είναι το κρύο, η ομίχλη και η αιθαλομίχλη, γι' αυτό και ήρθαν τώρα και όχι νωρίτερα. Και γι' αυτό και όταν καλυτερέψει ο καιρός θα φύγουν.
Ποιο είναι το θέμα τους και μου διαφευγει; Μπας και με... παντρέψουν (ο αδερφός είναι ένα βήμα πριν, οπότε δεν υπάρχει προβλημα από εκεί! :lol: );

Στο ένα μέρος μοναξιά.
Στο άλλο μένουν με το ένα παιδί τους, και βλέπουν και το άλλο κάθε τρεις και λίγο.

Το κρύο, υγρασία, καιρός (που είναι το ίδιο τόσες δεκαετίες που ζουν αλλά δεν τους έκανε να θέλουν να αλλάξουν πόλη) είναι απλά μια δικαιολογία (πιθανώς και προς τα δύο μέρη έ;).
Που κατά τα φαινόμενα είναι και άκρως επιτυχημένη :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#210699 Το κρύο ( μιλάμε για νορμά πράγματα, όχι τπτ Αλασκες) δεν είναι το βασικό πρόβλημα,η μούχλα και η βροχή είναι για μένα προσωπικά το μεγαλύτερο μείον πχ της Ολλανδίας.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mjacob έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Φυσικά είναι το κρύο, η ομίχλη και η αιθαλομίχλη, γι' αυτό και ήρθαν τώρα και όχι νωρίτερα. Και γι' αυτό και όταν καλυτερέψει ο καιρός θα φύγουν.

Στο ένα μέρος μοναξιά.
Στο άλλο μένουν με το ένα παιδί τους, και βλέπουν και το άλλο κάθε τρεις και λίγο.

Το κρύο, υγρασία, καιρός (που είναι το ίδιο τόσες δεκαετίες που ζουν αλλά δεν τους έκανε να θέλουν να αλλάξουν πόλη) είναι απλά μια δικαιολογία (πιθανώς και προς τα δύο μέρη έ;).

Για ηλικιωμενους ανθρωπους το κρυο και ειδικα η υγρασια δεν ειναι καθολου δικαιολογια.
Οπως και η απειρως ευκολοτερη προσβαση δε γιατρους, φαρμακεια, εξετασεις κτλ
Να εχεις τα παραπανω και να εισαι και κοντα στα παιδια σου.....αξια ανεκτιμητη :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#210708 Δεν μ αρέσουν τα Γιάννενα, πηγαινοερχομουν για αρκετά χρόνια και δεν μου έκατσε ποτέ καλά αυτή η πόλη.

Μ αρέσει που τελείωσε η εξεταστική και ότι πέρασα ένα μάθημα, ελπίζω να μην είναι το μοναδικό.

Δεν μου αρέσει που μια εβδομάδα τώρα έχω λιώσει στον καναπέ τα απογεύματα και έχω παρατήσει κάθε δραστηριότητα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
mjacob έγραψε:

Στο ένα μέρος μοναξιά.

Από την μία έχεις ένα δίκιο σ' αυτό που λες. Από την άλλη, αν γνώριζες καλύτερα τον πατέρα μου, θα καταλάβαινες πως δεν είναι η μοναξιά το πρόβλημά του! :lol:
Όσο για παροχές υγείας, είναι σαφώς καλύτερες στα Γιάννενα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#210856 Για πειτε οι βοριοι και γνωστες του χιονιου
το πρωι ηταν καθαρα, δεν ειχε ριξει λιγες μερες , αλλα θερμοκρασιες χαμηλες, ~-7
πριν κανα διωρο κανει ενα ξαφνικο χιονι απο το πουθενα. εστρωσε καμια 10αρια ποντους σε ελαχιστο χρονο , καθομουνα και χαζευα απο το παραθυρο γιατι κατι δουλευα πως ασπρισε αμεσως, υποθετω λογω του οτι ολα ειναι τοσο παγωμενα

λοιπον εκεινη την ωρα λεει η γυναικα παμε στο hornbach να παρουμε κατι bulk, με το αμαξι .
μου μπαινουν ιδεες, λεω παμε....
ε... τετοια γλυστρα κοντα δυο χρονια που ειμαι εδω δεν εχω ξαναδει...
γιατι γινεται αυτο ρε παιδια; ποιες συνθηκες κανουν το χιονι τοσο γλυστερο; να ειναι πολυ φρεσκο; οι χαμηλες θερμοκρασιες;
λεμε να πηγαινεις ευθεια να πατας γκαζι με 2ρα και να ψαρευει το αμαξι οπου ναναναι
εκκινηση με πρωτη, λιγο στριψιμο... με το πλαι
κατεβηκα στο παρκινγκ του καταστηματος και γλυστραγα με τα παπουτσια!
το esp πηρε φωτια, σχεδον μονιμα αναμενο ηταν στις φασεις επιταχυνσης οπου ειχε καποια γωνια
σταματημα , ABS κραου κραου συνεχεια
εντωμεταξυ να πηγαινουν ολοι ανετα, δεν ειδα κανεναν κομπλαρισμενο στο δρομο
ισα ισα ειδα κατι BMWακηδες , και κατι αλλα οπου ειχε στροφη ανοιχτη χωρις κινηση να χορευουν
μπηκα μια και στο παρκινγ του Hofer ... σσσσαααου..... θελω κιαααααλο! :metalo:
εφερα γυρω ολα τα στενα εδω που δεν περναει αλατιερα εκτος απο τον κεντρικο δρομο, ηταν παρθενα
ειχα και τη γυναικα μου να λεει ποτε θα μπω σε καμια αυλη μεσα , αλλα οκ, της αρεσε μαλλον :-)

αν μ'αρεσε;;;;;; τωρα που τα γραφω θελω να ξαναβγω...αλλα νυχτωσε

btw
αυτο το πραγμα που μαζευεται στους θολους και βρισκει και το λαστιχο μετα, πως το βγαζεις;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GTS
#210860 Βγηκες πριν προλαβουν να ριξουν αλατι. Φανταζομαι το χιονι θα καθησε πανω σε παγωμενο και αλατισμενο χιονι από την προηγουμενη χιονοπτωση.

Στους θολους των τροχων όταν επιτρεπουν οι συνθηκες (>0 Κελσιου)του ριχνεις λιγο νερο και φευγει. Αλλα γενικα σπρωξτο με μια βουρτσα πριν παγωσει για τα καλα ώστε να μην μεταφερεις πολύ παγο πανω στο αμαξι.