Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
drdino έγραψε:
Nosferatu έγραψε:Θα διαφωνισω, δουλευω πανω στο αντικειμενο, στο telematic της jlr και πριν ειμουν στην bmw. Το remote engine start/climate control ειναι απο τις αγαπημενες λειτουργιες ειδικα στη Αγγλια. Μολις ανοιξα τα κοιταπια μου, στην jlr δε δινουμε remote engine start σε Γερμανια, Αυστρια, Γαλλια,Σουηδια, Αυστραλια,Βελγιο και Τσεχια. Σε ολο τον υπολοιπο κοσμο επιτρεπεται.

< Smart ultra 6 >

Ενδιαφέρον αυτό, ειδικά για την Αγγλία που απαγορεύεται το idling χωρίς οδηγό μέσα. Στο μοντέλο που δουλεύω εγώ (άμεσος ανταγωνιστής :shifty: ) δεν το προσφέρουμε στην Ευρώπη, έχουμε όμως fuel fired heater. Κι η merc US που έχει αντίστοιχο με το incontrol premium για remote engine start, στην Ευρώπη δεν το προσφέρει από ότι βλέπω.

Αμεσος ανταγωνιστης στο uk, χμμ χλωμο ακουγετε, ειμαστε εκτος συναγωνισμου . Ουτε κανα προμηθευτη στο νησι θυμαμαι. Anyway επειδη στο κ@λοξενοδοχειο που ειμαι τωρα το ιντερνετ δεν την παλευει, δε μπορω να βαλω λινκ απο τον ανταγωνισμο. Και jlr δινει ffh αλλα σε ποιο κρυα κλιματα.
Το νομικο πλαισιο δεν το εχω ψαξει καθολου, αν εχεις τιποτα προχειρο κανε ενα κοπο να το ανεβασεις.

< Smart ultra 6 >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#209888 Μου αρεσει που ο Γιωργος βρηκε personal trainer στην Γλυφαδα!!
Μου αρεσει που μετα τις προπονησεις του , θα πηγαινουμε Amigos!!!!!! :superman:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#209893 μου αρέσει που σχεδόν τελείωσα τις χοντρές δουλειές του μήνα και την άλλη βδομάδα θα λιώνω στο ιντερνετ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
BEAMS έγραψε:
g8777 έγραψε:Μια χαρά Γκεακο δλδ :s_thumbsup

Έπρεπε να τον αναλάβεις εσύ. :shifty:
What's your prediction for Geako's training?

:lol: :lol:

BEAMS τι μας απερασες εμας; Τιτικες ; Γυναικωτες; Ας ξανακανει λακαμια ο κουτσουνατος, ο Σπαικοδουλος να φερει εστω και ppb γλυκοζης στο σπιτι:

Θα σου βαλω εγω ολα τα Γαλατσοπατησια να κανουν πους απς στη Βεϊκου. :s_yes
Μη σου πω και τους Γαμβετταιους.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#209964 Επεσε ακυρο απο την κουτσουνα..Ειχα αφησει το pc επιτηδες ανοιχτο στην σελιδα του μπουφαν..
Και καναμε κατι δουλειες στο δωματιο μου.
..
..
-188 € για αυτην την <ζακετα>??? Μου λεει... :rant:
-Ε οχι και ζακετα..
-Δειξε μου να την φοραει αυτος...συνεχιζει...
-ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ αναφωνω! Αλονσο!!!-

Μη τα πολυλογω ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#209974 Δε ξέρω τι από τα δύο είναι πιο τρομακτικό: Το ότι ο Γκεάκος είναι για το Δαφνί ή ότι η φωνή της λογικής μέσα στο σπίτι είναι γυναικεία... :help:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#210007 Σε ψυχολόγο θα τη στείλει τη γυναίκα...
Γκέο είσαι πολύ μπροστά. Άσε τους άλλους να κοροϊδεύουν. Κατάφερες, να λέει γυναίκα "όχι" σε ψώνια. :metalo:

Θα χτυπήσω tattoo με το όνομά σου πάνω μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#210010 Γαμβέτα, για πιο undercover :iconcool:

Εντωμεταξύ με τα έργα για το Μετρό της Θεσσαλονίκης στη Μαρτίου, περνάω σχεδόν καθημερινά από εκεί. Κάθε φορά χαμογελάω. Χθες το πρωί με ρωτάει η γυναίκα μου, γιατί γελάω. Τι να σου λέω τώρα.... Γυναίκα είσαι, δε θα καταλάβεις.... Το έβγαλα και φωτογραφία :lol: