Εγώ λοιπόν λέω απλά, όποιος θέλει να υιοθετήσει, να έχει το δικαίωμα να το κάνει.
Εσύ είσαι αυτός που ισχυρίζεται ότι αν τα παιδιά υιοθετηθούν από ομοφυλόφιλους θα έχουν προβλήματα, άρα εσύ είσαι αυτός που θα πρέπει να αποδείξει ότι αυτό ισχύει.
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εγώ λοιπόν λέω απλά, όποιος θέλει να υιοθετήσει, να έχει το δικαίωμα να το κάνει.
trident1971 έγραψε:Εγω θα το ονοματιζα θράσος και πεισμα για να "δειξουν" οτι στο τελος "τα καταφεραν" παρ' ολες τις αντιξοοτητες. Το παιδακι ειναι το βραβείο.
trident1971 έγραψε:Γιατι? Αφου θα μπορει ΝΟΜΙΜΑ να "κανει" παιδι... το θεμα ειναι να αποδεχτουμε με το ζορι οτι θα ειναι και ηθικα σωστο.
Y.V έγραψε:To παιδί χρειάζεται για την ψυχική του υγεία και μητρική αγάπη και πατρική αγάπη, όπως και μητρικό πρότυπο αλλα και πατρικό πρότυπο.
kyr80 έγραψε:Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η επίθεση που δέχονται οι ομοφοβικοί, εδώ και λίγες σελίδες. Είναι κακό να μη γουστάρεις να βλέπεις gay;
Προσωπικά και χοντρούς στην παραλία δε γουστάρω να βλέπω.
Και μην αρχίσουν οι μπούρδες περί "φυσιολογικής" οικογένειας. Φυσιολογική είναι αυτή που γ@μιέται το ζευγάρι και μπορεί να βγεί κανένα παιδί.
(...)
"Άλλο η δυσλειτουργία ενός από τους δύο ετερόφυλους γονείς, και άλλο φυσιολογική λειτουργία 2 ομόφυλων να μην μπορούν να τεκνοποιήσουν. Δηλαδή εν έτη 2014, δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτήν τη διαφορά;"
Στο φινάλε άμα γεμίσουμε μόνο ομόφυλους, το ανθρώπινο είδος θα διαιωνίζεται πως; Με τη βοήθεια της επιστήμης μόνο;
kyr80 έγραψε:Η δεύτερη περίπτωση είναι παρά φύση
trident1971 έγραψε:Λαππας, παιζει και αναποδα ο δισκος, απο που εξαγεις οι τα ομοφυλα ζευγαρια θα ειναι και ισορροπημενα και ετοιμα να δωσουν αγαπη?
Ακομα περισσοτερο επειδη εχουν φαει και πολυ σφαλιαρα στα μικρατα τους, (δικαιως ή αδικως, πριν 20 χρονια οπως ξερεις τα πραγματα ηταν χειροτερα) σιγουρα κουβαλανε και τραυματα. Ποιος εγγυαται οτι ειναι ολα ενταξει?
Μήπως έχετε φάει πολύ σφαλιάρα στα μικράτα σας, δεν εξηγείται αλλιώς...
Όπως έγραψε ο ΙΚΕ, να πάει στο διάολο το κάθε στενόμυαλο τσόκαρο που για να μην προκληθεί/αντιμετωπιστεί η σκατοψυχία του, θα πρέπει να απαγορεύσουμε στους άλλους να κάνουν οικογένεια. Για όνομα, δηλαδή....
panos2171 έγραψε:Nikos! έγραψε:
Και στη μια περίπτωση και στην άλλη, με ομοφυλόφιλους γονείς θα μεγαλώσει. Άρα ουσιαστικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα να μεγαλώνουν παιδιά ομοφυλόφιλοι γονείς.
Ο τρόπος σύλληψης λοιπόν σε ενοχλεί.
Αναγνωρίζεις την επιλογή των ομοφυλόφιλων ανθρώπων?
ΓΙατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε αυτό που λέει ο Κυριάκος; Για πείτε μου όμως, ένα ζευγάρι για ποιο λόγο ακριβώς θέλει ένα παιδί; Για να έχει κάτι να ασχολείται;
kyr80 έγραψε:red_monster έγραψε:σε ενοχλεί το δικαίωμα ή η αισθητική του θέματος?<br abp="966"><br abp="967">κατά τα άλλα, τοποθέτησες μια αλγεβρική ανίσωση και στην ανέτρεψα ... τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο... <br abp="968"><br abp="969">αναλογίσου μόνο πόσο ψυχικό σθένος και πόση θέληση έχει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων για να υιοθετήσει ένα παιδί κόντρα σε όλο το επιθετικό και προσβλητικό κλίμαΔεν ανέτρεψες τίποτα...
Γιατί θεωρείς ότι όλα τα ζευγάρια ετερόφυλων ως τέρατα. Για μένα είναι προφανώς ανάξια για γονείς, και χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας.
Πως εξασφαλίζεις ότι ένα ομόφυλο ζευγάρι δε θα κάνει τα ίδια;

DAP έγραψε:Δηλαδη Ηλια προτεινεις κατι σαν αναδοχος γονεας οπως ειχαμε παλια με τα παιδια απο τη Σερβια;
Που και χωρισμος να ελθει στο ζευγαρι η σχεση και των δυο με το παιδι να μην θιγει....
rx8_drifter έγραψε:Φαντάσου λέει το παιδι του τσίχλα και του εκδικητή να παντρευτούν μαύρο/η![]()
Και πάει καλά, παντρεύτηκαν, θα τους αφήσουν να κάνουν παιδιά? Φαντάζεστε τί θα τραβήξει το παιδί στο σχολείο με τέτοιο χρώμα
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]