Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#95970 Τα χουμε πει χίλιες φορές. Εκεί δεν πινεις καπουτσινο αλλά ενα λασπώδες γλυκισμα.
Λοιπον μιας και είμαι στο παραεα για αγορά μηχανής καφέ+μύλου θέλω βοήθεια απο τους έμπειρους.
Μιας και ηGaggia Classic κινεζοποιηθηκε εντελως προσανατολιζομαι στην αγορά baby twin μαζί με τον Ascaso i-2 mini.
Αγορά μέσω πιστωτικής (αναγκαστικά) οποτε παμε σε μαγαζί τύπου you.gr . Στην συσκευασία της baby twin περιλαμβάνεταιnon pressurised portafilter , διπλό καλαθάκι;
Κάποια αλλη πρόταση σε αυτό το μπάτζετ;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#95993 Βάζω μηχανή φέρνεις καφέ ..Απο τον καλό .. :shifty: Θα χω και Καθημερινή για την χώνεψη. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#96000 Για το σκουπισμα εννοεις :rtfm:

Ανακαλυψα τον παρακατω καφε εσχατως (arabica) απτην Βολιβια, στο βιολογικο ουμπερ εχει 4,5€ τα 250gr και ειναι πολυ τιμιος, απ τους πιο γευστικους που εχω πιει.

http://www.coffeeshrub.com/shrub/coffee ... i-microlot
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#96004 Μικέλ από τους χειρότερους καφέδες. Coffee island πολύ καλύτερος, τουλάχιστον για καπουτσίνο και freddo espresso που έχω πιει αρκετές φορές.

g μεγειές
Άβαταρ μέλους
By gianik
g8777 έγραψε:Βάζω μηχανή φέρνεις καφέ ..Απο τον καλό .. :shifty: Θα χω και Καθημερινή για την χώνεψη. :inlove:

Φέρνω ντονατς (όχι τα φτηνιαρικα ναννου), μπαίνω ;;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#96023 Έναν καφέ είπαμε να πιούμε, οχι ν αναβουμε κανα φως για να οργανωθουμε :shifty:
Dmitspan ευχαριστώ αν και δεν αγόρασα τπτ ακόμα :oops:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#96028 Εσείς θα χασετε...ντονατς με γέμιση καστανο, κρέμα Βαυαρίας, λεμόνι...θα τα στείλω με ΕΛΤΑ κούριερ στον geako..

G8777 όταν καταλήξεις ανέβασε πληροφορίες. Θέλω να κάνω δώρο μια τέτοια μηχανή.
Άβαταρ μέλους
By glf
#96133 και γω με τη γυναίκα, μια φορά πήγαμε Mikel τον πρώτο καιρό που ανοίξανε στην Κοζάνη και δοκιμάσαμε και μια ακόμα τώρα το χειμώνα στο 2ο κατάστημα που άνοιξε στην πόλη (self service). Ε δε πρόκειται να ξαναδοκιμάσουμε...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#96144 Εμενα παντως ο γλυκος freddo capuccino του Mikel μ αρέσει παρα πολύ! Τα μαγαζια στην Κοραη και στη Σολωνος με χουν κάνει επιτιμο μέλος!

.