να χτυπαω την σπατουλα με ενα σφυρακι για να βγουν;
swiftakias έγραψε:ναι με σπατουλα εχω καταληξει να τα βγαλω και ειναι και μπολικα ενας ολοκληρος τοιχοςνα χτυπαω την σπατουλα με ενα σφυρακι για να βγουν;

The Ace έγραψε:O πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βγάλω αυτοκόλλητα από τζάμι αυτοκινήτου (το γνωστό με τις αντιπροσωπείες που κολλάνε την ονομασία ή το site τους) ? Είναι από αυτά με διπλό αυτοκόλλητο, που ξεκολλάς το backing, τα γράμματα μένουν στο διάφανο μπροστινό μέρος, το εφαρμόζεις και μετά αφαιρείς σιγά-σιγά το διάφανο για να μείνουν τα γράμματα πάνω στο τζάμι....
Με χέρι/νύχι, με πλαστική σπάτουλα, σεσουάρ, κάποιο υγρό ?
The Ace έγραψε:O πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βγάλω αυτοκόλλητα από τζάμι αυτοκινήτου (το γνωστό με τις αντιπροσωπείες που κολλάνε την ονομασία ή το site τους) ? Είναι από αυτά με διπλό αυτοκόλλητο, που ξεκολλάς το backing, τα γράμματα μένουν στο διάφανο μπροστινό μέρος, το εφαρμόζεις και μετά αφαιρείς σιγά-σιγά το διάφανο για να μείνουν τα γράμματα πάνω στο τζάμι....

IOANNIS έγραψε:The Ace έγραψε:O πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βγάλω αυτοκόλλητα από τζάμι αυτοκινήτου (το γνωστό με τις αντιπροσωπείες που κολλάνε την ονομασία ή το site τους) ? Είναι από αυτά με διπλό αυτοκόλλητο, που ξεκολλάς το backing, τα γράμματα μένουν στο διάφανο μπροστινό μέρος, το εφαρμόζεις και μετά αφαιρείς σιγά-σιγά το διάφανο για να μείνουν τα γράμματα πάνω στο τζάμι....
Εγώ σε επίπεδα και κυρτά τζάμια (στην κυρτή πλευρά) τα αφαιρώ με μια ξύστρα με μεταλλική λεπίδα ή/και με κοπίδι με λάμα ίσια.
Pitt έγραψε: (Αυτοί οι κλειδαράδες με τα διαφημιστικά τους δεν σέβονται τίποτε, ούτε γραμματοκιβώτια, ούτε τζάμια, ούτε θυροτηλεοράσεις...)
Morx έγραψε:Pitt έγραψε: (Αυτοί οι κλειδαράδες με τα διαφημιστικά τους δεν σέβονται τίποτε, ούτε γραμματοκιβώτια, ούτε τζάμια, ούτε θυροτηλεοράσεις...)
Σε εκεινους που βαζουν αυτοκολλητα λοιπον σε σημεια ενοχλητικα και μη πρακτικα, κανεις ενα τηλεφωνηματακι στις 11 το βραδυ οτι ταχα και καλα κλειδωθηκες εξω... αλλου ομως. Οταν σε παρει τηλεφωνο, πες του οτι τα καταφερες και μπηκες, ομως να βαλει ενα αυτοκολλητο καπου που να μην ενοχλει και να φυγει να παει στο διαολο.
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]