επισης ελευθερια κινησεων εχουμε ο καθενας μπορει να παει οπου θελει χωρις να πρεπει να εξηγει στον καθενα για ποιο λογο ο εκανε αυτο.
χειμερινα λαστιχα ειναι υποχρεωτικα στο Παρισι/βορεια Γαλλια;
GTS έγραψε:Ρε συ Μπιλ παλι τα ιδια, αφου σου λεω πηγαμε ηδη και τωρα θελουμε βοηθεια απο καποιον που εχει εμπηρεια απο Γαλλια, πχ Μιραζ. Αλλες συζητησεις ειναι ασχετες με αυτο που ρωταω.

bill33 έγραψε:Ξεκινήσατε να πάτε σε άλλο κράτος για εργασία χωρίς να την έχετε βρει πρώτα;Χωρίς καμία προετοιμασία;
Dimitris_P έγραψε:bill33 έγραψε:Ξεκινήσατε να πάτε σε άλλο κράτος για εργασία χωρίς να την έχετε βρει πρώτα;Χωρίς καμία προετοιμασία;
Πολλοί το έχουν κάνει αυτό, ιδιαίτερα η προηγούμενη γενιά μας, αλλά ακόμα και τώρα. Το λέει και το άσμα
Πάμε να φύγουμε αγάπη μου
Έχει στεγνώσει το δάκρυ μου
Πάμε να φύγουμε αγάπη μου
Πάμε να φύγουμε σήμερα
GTS έγραψε:Πηγαμε Παρισι και θελουμε να μεινουμε για δουλεια. Πως γραφομαστε στο ταμειο ανεργειας? Πως περνουμε ασφαλιση στο συστημα υγειας μεχρι να βρεθει κανονικη δουλεια; Υπαρχει βοηθημα ευρεσεως εργασιας;
Σπιτι ισως να βρουμε σε φιλους για αρχη φιλοξενια αλλοιως θα μπορεσουμε να νοικιασουμε;
ΥΓ μιλαμε καλα Γαλλικα. ξερω οτι ειναι η χειροτερη εποχη να πας να βρεις δουλεια καθως οι φιλοι φευγουν απο παρισι και αλλοι πανε στα χωρια τους αλλοι πανε σε αλλες πολεις για τις γιορτες.
KiloMeater έγραψε:@GTS
Καλή αρχή και καλή τύχη.
Όλα γίνονται απλά είναι λίγο πιο δύσκολο έτσι
Το σημαντικό είναι ότι το τόλμησες και είσαι εκεί ήδη
GTS έγραψε:Πηγαμε Παρισι και θελουμε να μεινουμε για δουλεια. Πως γραφομαστε στο ταμειο ανεργειας? Πως περνουμε ασφαλιση στο συστημα υγειας μεχρι να βρεθει κανονικη δουλεια; Υπαρχει βοηθημα ευρεσεως εργασιας;....Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάποια παρανόηση. Γιατί το να θέλεις να μπεις στο ταμείο ανεργίας χωρίς να έχεις καν δουλέψει για μένα είναι προσπάθεια εξαπάτησης και εκμετάλλευσης του συστήματος. Και αυτό είναι κάτι που το καταδικάζω. Θέλω να ελπίζω ότι εννοείς κάτι άλλο, πχ γραφείο εύρεσης εργασίας. Εκτός αν υπάρχει συνεργασία ταμείου ανεργίας Ελλάδας και Γαλλίας οπότε πάσο και συγνώμη.
sknipper έγραψε:GTS έγραψε:Πηγαμε Παρισι και θελουμε να μεινουμε για δουλεια. Πως γραφομαστε στο ταμειο ανεργειας? Πως περνουμε ασφαλιση στο συστημα υγειας μεχρι να βρεθει κανονικη δουλεια; Υπαρχει βοηθημα ευρεσεως εργασιας;....Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάποια παρανόηση. Γιατί το να θέλεις να μπεις στο ταμείο ανεργίας χωρίς να έχεις καν δουλέψει για μένα είναι προσπάθεια εξαπάτησης και εκμετάλλευσης του συστήματος. Και αυτό είναι κάτι που το καταδικάζω. Θέλω να ελπίζω ότι εννοείς κάτι άλλο, πχ γραφείο εύρεσης εργασίας. Εκτός αν υπάρχει συνεργασία ταμείου ανεργίας Ελλάδας και Γαλλίας οπότε πάσο και συγνώμη.

Σεμιναριακη κίνηση Μαξ. Επωφελήθηκε και ο Ράσελ
Όλα τα κινέζικα ηλεκτρικά είναι εύκολα, μαλακά, άν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]