Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#796621 Προχωρησα σε 100/10 Nova (wind λιαν συντομως :x )

Εικόνα

Βλεπουμε καποιο προβλημα με τη γραμμη απο εδω για να συγχρονιζω αρκετα χαμηλοτερα;
Με restart-reset κτλ, δεν φανηκε να αλλαζει κατι.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#796623 Αρχικά δοκίμασε να βγάλεις από τις τηλεφωνικές πρίζες ό,τι έχεις και να πηγαίνει μόνο προς το router (και κάνε του restart ή βγάλε και ξαναβάλε το τηλ. καλώδιο)

Αν δεν αλλάξει κάτι το αναφέρεις ως βλάβη και τεχνικός θα μετρήσει στην είσοδο της οικοδομής. Αν εκεί είναι αποδεκτό, μέχρι τα 80 νομίζω, σου λέει ότι φταίει η εσωτερική εγκατάσταση, αλλιώς το δίνει βλάβη ΟΤΕ

Επίσης δεν βλέπω τον λόγο που σε έχουν βάλει προφίλ 35b. Παραείναι ευαίσθητο και είναι περιττό για 100ρα, με 17a γίνεται δουλειά. Δες αν μπορείς να το απενεργοποιήσεις από το router, ίσως ανέβει κάπως.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#796642 Χθες εφαγα 2 καλουτσικα lag spikes σε online game και δεν ειχα σταθερη ταχυτητα στο κατεβασμα, δεν ασχοληθηκα πολυ γιατι ηταν torrent.
Σημερα μπηκα με remote desktop απο τη δουλεια να τσεκαρω κατι και σερνοταν.
Μπαινω στο ρουτερ να κανω restart και βλεπω αυτα τα σκατα.

Η :inlove: που ηταν σπιτι μου ειπε πως αντιμετωπισε και αυτη θεματακια, αλλα εκανε γενικη καθαριοτητα το Σαββατο που μας περασε οποτε δεν μπορουσα να της κρατησω κακια που με την παπουτσοθηκη, ζουπηξε το τηλεφωνικο καλωδιο στην μπριζα και εσπασε το φισακι! :s_whiteflag

Γυρισα σπιτι και το εφτιαξα... ηρεμια και παλι!! :lol:
Τερματισμενος στα D100/U10 μια αγκαλια με το καφαο εδω στη βροχερη Σαλονικα!

Εικόνα

Καθε φορα που τυγχανει να δω τα stats, αυτο το upload ποοοοοοοοοσο το λιγουρευομαι γαμωτο!!!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Morx έγραψε:...αυτο το upload ποοοοοοοοοσο το λιγουρευομαι γαμωτο!!!

Χαλαρωσε λιγο ωρε συ. Σε λιγο θα μας πεις οτι σου αρεσει να τρεχεις και με πανω απο 200 (ολογραφως: διακοσα) στην Εθνικη Οδο. Υπερβολικη κι αχρειαστη ταχυτητα :x

Κατα τα αλλα μπηκα απο περιεργεια να δω τα δικα μου, γιατι επισης ειμαι διπλα απο το καφαο. Βλεπω οτι συγχρονιζουμε και οι δυο στο ταβανι του πακετου που πληρωνουμε. Βλεπω ομως οτι εμενα μου δινει:
Attainable Rate(Up/Down) 45437/232087 kbps
κι εσενα:
Attainable Rate(Up/Down) 51261/151767 kbps

Εικόνα

Ξερει κανενας ποια στοιχεια της γραμμης σου δινουν λιγο περισσοτερο upload και ποια της γραμμης μου δινουν πολυ ( :s_tongue ) περισσοτερο download? :hmmm:

Με λιγα λογια και τελικιασμενος να πηγαινεις, ΠΑΝΕ ( πως μου ξεφυγε αυτο :lipsealed: ) στη δεξια λωριδα γιατι σου ερχομαι απο πισω με πολλα στο κοντερ :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Scotch έγραψε:
Scotch έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:
Scotch έγραψε:Ένα κουπόνι Superfast Broadband που έχω από πέρυσι τον Μάρτη από εδώ, πάει περίπατο;

Όχι βέβαια, πες τους το όταν πάρεις τηλέφωνο για αίτηση!

Έκανα την παραγγελία online και σ' ένα σημείο που συμπληρώνεις "κουπόνι" έβγαζε μήνυμα σφάλματος (προφανώς αφορά άλλο κουπόνι). Θεωρώ πως θα επικοινωνήσουν μαζί μου πριν το προχωρήσουν μιας και έχω και cosmote tv πακέτο, οπότε ίσως είναι πιο "περίπλοκο".

Με κάλεσαν σήμερα (1,5 μήνα μετά). 31,50 € η 300άρα, με απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά εντός Ελλάδος. Καλά νομίζω.

@ Dimitris_P: Αμ δε... Με κάλεσαν ξανά σήμερα και μου είπαν ότι το κουπόνι δεν περνάει πια. Οπότε 44,90 η 300άρα :vava:
Εσύ πότε ενεργοποίησες;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#797047 Λίγο μετά τις 18 Νοεμβρίου έγινε η τελική ενεργοποίηση. Νομίζω έχει να κάνει με το πότε έγινε η αίτηση
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#797270 Μετα απο 7 χρονια στην κοσμοτε με τραγικες ταχυτητες της ταξεως των 6mb (δεν φταιει η κοσμοτε ,ειμαι 4 χλμ απο το αστικο κεντρο και 1 χλμ απο το καφαο) σημερα εκανα αιτηση σε fiber wind. Στο λουτρακι το εργο το εχει η αναλαβει η wind και πλεον εχει τελειωσει το εργο. Τωρα τουλαχιστον εως το καφαο ειναι fiber. Η κοσμοτε ηθελε 36 ευρω για συμβολαιο fiber me απειοριστα σταθερα και κινητα και για το ιδιο συμβολαιο ο wind θελει 26 ευρω. Οποτε σημερα προχωρησα σε αιτηση φορητοτητας στο καταστημα wind και μου δωσανε ηδη και το μοντεμ. Η κοσμοτε δεν μου εδινε ελαχιστη εγγυημενη ταχυτητα και η wind μου εδωσε ελαχιστη εγγυημενη τα 38mb
Εν αναμονη λοιπον για τη νεα συνδεση
Ηθελα να βαλω και το Eon tv+ αλλα ψαχτηκα λιγο και με χαλασε οτι εν ετος 2022 ο ηχος που δινει στα καναλια της ειναι στερεο και οχι dd (Μιλαμε μεσω ιντερνετ με το μποξακι που σου δινουν και οχι μεσω δορυφορου που εκει υποστηριζεται κανονικα dd. Ημαρτον δλδ θα μεινω με τα κλεμενα που ειναι μια χαρα απροβληματιστα
Άβαταρ μέλους
By skous
#797428 Αν πιάνεις 5g ίσως θα άξιζε να δεις κάποιο πακέτο κινητής με extra sim

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
#797434 +1 για LTE router

skous έγραψε:Αν πιάνεις 5g ίσως θα άξιζε να δεις κάποιο πακέτο κινητής με extra sim
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
glf έγραψε:+1 για LTE router

skous έγραψε:Αν πιάνεις 5g ίσως θα άξιζε να δεις κάποιο πακέτο κινητής με extra sim

με αυτο ημουν 5 χρονια...το λεγομενο booster . Επιανα κοντα στα 20gb αλλα το μπουστερ ειναι με οριο 100gb τα οποια δεν ειναι τιποτα τη σημερον εποχη ....Μεσα σε 12 μερες τα ετρωγα και επεφτε η ταχυτητα στα 10 mb
26 η σταθερη και 7 η σιμ πληρωνα 32 ευρω το μηνα
Επισης το μπουστερ δεν νομιζω να ειναι 5g ,ειναι 4
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#797615 Τα 2 Speedtest ...το πρώτο είναι του σταθερού μου (συν το booster ) και η δεύτερη του κινητού με data

Εικόνα
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
bujinkan έγραψε:

με αυτο ημουν 5 χρονια...το λεγομενο booster . Επιανα κοντα στα 20gb αλλα το μπουστερ ειναι με οριο 100gb τα οποια δεν ειναι τιποτα τη σημερον εποχη ....Μεσα σε 12 μερες τα ετρωγα και επεφτε η ταχυτητα στα 10 mb

Το LTE είναι 4G και όχι 5G (άρα καμία σχέση).

Σήμερα υπάρχουν προγράμματα που σου δίνουν απεριόριστα data*και εάν πιάνεις καλό 5G πιθανώς και να αξίζουν.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι έτρεχε τον Απρίλιο? προσφορά Cote Gigamax Unlimited στα 34 ευρώ περίπου, τα πάντα απεριόριστα (ok 100TB data (Terrabyte)), και με +3 ευρώ τον μήνα είχες και μια έξτρα σιμ μόνο με δεδομένα.  Για οικιακή χρήση είναι υπερ-αποδεκτό.

Οπότε με 40 ευρώ καθάριζες κινητό + "ιντερνετ" αντί για σταθερό, με ταχύτητες εξωπραγματικές σε σχέση με ADSL. To έχω βάλει στο εξοχικό, σταθερά πιάνω 180Gbps, εκτός απο κάτι μέρες με καταιγίδες που έπεφτε στα 60.
Τώρα βλέπω το έχει στα 48,50ευρώ, άρα πές 51-52 συνολικά για κινητό + extrasim. Επιπρόσθετα βέβαια θέλεις και ένα 5G modemάκι (200-300 ευρώ), ή ένα κινητό 5G pου θα το συνδέσεις κάπως σε ένα rooter (ή θα κάνεις tethering)

Βέβαια αν έχουν πέσει πολλοί πάνω στην κεραία θα υπάρχει θέμα.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
skous έγραψε:
bujinkan έγραψε:

Το LTE είναι 4G και όχι 5G (άρα καμία σχέση).

Σήμερα υπάρχουν προγράμματα που σου δίνουν απεριόριστα data*και εάν πιάνεις καλό 5G πιθανώς και να αξίζουν.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι έτρεχε τον Απρίλιο? προσφορά Cote Gigamax Unlimited στα 34 ευρώ περίπου, τα πάντα απεριόριστα (ok 100TB data (Terrabyte)), και με +3 ευρώ τον μήνα είχες και μια έξτρα σιμ μόνο με δεδομένα.  Για οικιακή χρήση είναι υπερ-αποδεκτό.

Οπότε με 40 ευρώ καθάριζες κινητό + "ιντερνετ" αντί για σταθερό, με ταχύτητες εξωπραγματικές σε σχέση με ADSL. To έχω βάλει στο εξοχικό, σταθερά πιάνω 180Gbps, εκτός απο κάτι μέρες με καταιγίδες που έπεφτε στα 60.
Τώρα βλέπω το έχει στα 48,50ευρώ, άρα πές 51-52 συνολικά για κινητό + extrasim. Επιπρόσθετα βέβαια θέλεις και ένα 5G modemάκι (200-300 ευρώ), ή ένα κινητό 5G pου θα το συνδέσεις κάπως σε ένα rooter (ή θα κάνεις tethering)

Βέβαια αν έχουν πέσει πολλοί πάνω στην κεραία θα υπάρχει θέμα.
Πολλά τα χρήματα ...κοίτα να δεις αν όντως πιάνω 38 που είναι εγγυημένα και πάνω θα είμαι υπερευχαριστηνενος για τα 26 ευρώ που θα δίνω

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
#797637 Και γω ξέρω για unlimited πακέτα, θυμάμαι της Cosmote χαρακτηριστικά ότι το είχα κοιτάξει. Όπως τα λέει ο skous.

Εμένα μου ξύνεται να δω πως μπορώ να πάρω έξτρα καρτούλα μόνο δεδομένα (δηλαδή στον ίδιο λογαριασμό του κινητού μου) και να βάλω ένα.. travel router στο αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By skous
glf έγραψε:Και γω ξέρω για unlimited πακέτα, θυμάμαι της Cosmote χαρακτηριστικά ότι το είχα κοιτάξει. Όπως τα λέει ο skous.

Εμένα μου ξύνεται να δω πως μπορώ να πάρω έξτρα καρτούλα μόνο δεδομένα (δηλαδή στον ίδιο λογαριασμό του κινητού μου) και να βάλω ένα.. travel router στο αυτοκίνητο.

Εγω εχω βαλει μια στο ipad, μια στο εξοχικό και μια στο αυτοκίνητο (διοτι δεν παιζει το aftermarket carplay :( )

< >