- 03 Ιουν 2022, 14:53
red_monster έγραψε:Εσυ έχεις δει σε κανένα πανεπιστήμιο της Ευρώπης αφίσες, τραπεζάκια δαπιτοπαπαρων και αυτοδιαχειριζόμενα στέκια ;
Θα σου απαντήσω μόλις μου δείξεις σε πιο πανεπιστήμιο έχει αστυνομία.
axel12p έγραψε:
Δείξε μου εσύ σε ποια χώρα του κόσμου οι "φοιτητές" πάνε έτσι στην σχολή τους και εγώ θα σου βρω μετά και την φωτογραφία που θέλεις ;-)

Αυτή η φωτογραφία δεν είναι από φοιτητές που πάνε στο μάθημα, αλλά από πολιτική διαμαρτυρία και αν ψάξεις, υπάρχουν αντίστοιχες από πολλά άλλα πανεπιστήμια στο εξωτερικό.
axel12p έγραψε:Εσύ αλήθεια πέρασες από Πανεπιστήμιο; Είδες τους τοίχους γεμάτους με αφίσες και συνθήματα των κομμάτων, τους "φοιτητές" που χτίζουν τις πόρτες στα γραφεία των καθηγητών, που σπάνε την Πρυτανεία, που καταλαμβάνουν χώρους του Πανεπιστημίου με το έτσι θέλω, που βρίζουν και διακόπτουν το μάθημα των καθηγητών που δεν γουστάρουν ιδεολογικά, τους ναρκέμπορους που κυκλοφορούν ελεύθεροι στους χώρους του Πανεπιστημίου λόγω "ασύλου";
6 χρόνια στο Πα.Μακ. μετράνε ή όχι;

Η αλήθεια είναι πως οι αφίσες με τα πάρτυ της ΔΑΠ ήταν ενοχλητικές, γιατί γέμιζαν το φουαγιέ, αλλά όχι και να φέρουμε τα ΜΑΤ...
Αλήθεια, αυτά τα περιστατικά που αναφέρεις είναι ο κανόνας ή μήπως κάποια εξαίρεση; Γιατί αν είναι κανόνας, εγώ είμαι πολύ τυχερός που δεν είδα ποτέ ούτε ένα τέτοιο περιστατικό (μόνο στην τηλεόραση 1-2 φορές), το ίδιο και ο πρώτος μου ξάδερφος που είναι καθηγητής με δημοσιεύσεις στο top 1% παγκοσμίως στον κλάδο του (σε Ελληνικό πανεπιστήμιο)
red_monster έγραψε:Να θέλει ο νοσταλγός των καθεστώτων να κρυφτεί και η χαρά να μην τον αφήνει 
Η αλήθεια είναι πως μία φορά είχε μπει αστυνομία (και στρατός) σε πανεπιστήμιο πριν την ΝΔ (τι καθεστώς είχαμε άραγε τότε;;). Και βλέπω πολύ χαρά που τους ξανάβαλε η ΝΔ
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>