Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
The Ace έγραψε:Θα ήταν για γέλια, αν δεν είναι τόσο μεγάλο και επικίνδυνο καραγκιοζιλίκι

Η κυβέρνηση προστατεύει τον Λάμπρου και μηνύει τον Πανούση!

Αυτό το γ@#$#@νο 35% που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ 3 συνεχόμενες φορές, που είναι να βγει να πανηγυρίσει ? :shifty:

ένα λεπτό...

όταν λέμε 35% δεν εννοούμε το 35% του εκλογικού σώματος

εννοούμε το 35% του 56% που καταδέχτηκε να συμμετέχει στο καραγκιοζηλίκι δηλαδή το (0.35*0.56) 19.6%

1 στους 5 έλληνες με δικαίωμα ψήφου σηκώθηκε και πήγε να ψηφίσει σύριζα και με αυτή τη τεράστια πλειοψηφία κυβερνάει
οπότε μη φαντάζεσαι και τοοοοοσους πολλούς συριζαίους γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν :rtfm:

κατά τα άλλα δημοκρατία ftw δικέ μου :metalo:
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
an. έγραψε:ε εντάξει, να ξεκουνάγανε και οι υπόλοιποι να πάνε να ψηφήσουν, τι να κάνουμε τώρα.

+1

Άμα δεν σηκώνεις την κωλάρα σου από τον καναπέ να πας να ψηφίσεις, δεν σου αξίζει ούτε το οξυγόνο που καταναλώνεις για να κρίνεις τον οποιοδήποτε πολιτικό.-
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#184546 καλύτερα όχι, εγώ θέλω να παραπονιέμαι για το μνημόνιο και αυτό δε γίνεται αν το επιβραβεύω

(θυμίζω ότι τα μόνα αντιμνημονιακά κόμματα είναι το κκε και η χα με ο,τι και αν σημαίνει αυτό.. )
Άβαταρ μέλους
By The Ace
QsisVTS έγραψε:1 στους 5 έλληνες με δικαίωμα ψήφου σηκώθηκε και πήγε να ψηφίσει σύριζα και με αυτή τη τεράστια πλειοψηφία κυβερνάει
οπότε μη φαντάζεσαι και τοοοοοσους πολλούς συριζαίους γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν :rtfm:

κατά τα άλλα δημοκρατία ftw δικέ μου :metalo:

Προφανώς, αλλά ισχύει αυτό:

an. έγραψε:ε εντάξει, να ξεκουνάγανε και οι υπόλοιποι να πάνε να ψηφήσουν, τι να κάνουμε τώρα.

Αυτή τη δημοκρατία έχουμε, αυτό το πολιτικό σύστημα έχουμε επιλέξει (μην ξεχνάμε την ενισχυμένη, έτσι σύντροφοι ? :shifty: ) μέσα από αυτό ο καθένας μας εκφράζει την άποψή του.

Ρε γαμώτο, θέλω να κάνω μια σύνοψη αυτού του 10μηνου για να μαζέψω όλα τα καραγκιοζιλίκια τους, και είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω καν από που να αρχίσω....
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
A-Viper7 έγραψε:

+1

Άμα δεν σηκώνεις την κωλάρα σου από τον καναπέ να πας να ψηφίσεις, δεν σου αξίζει ούτε το οξυγόνο που καταναλώνεις για να κρίνεις τον οποιοδήποτε πολιτικό.-

τότε μην ακούω παράπονα που ο σύριζα στον φοράει, και η νδ αν έβγαινε ακριβώς το ίδιο θα σου έκανε

άντε ίσως είχαμε cc κάποιο καιρό αργότερα
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
QsisVTS έγραψε:
A-Viper7 έγραψε:

+1

τότε μην ακούω παράπονα που ο σύριζα στον φοράει, και η νδ αν έβγαινε ακριβώς το ίδιο θα σου έκανε

άντε ίσως είχαμε cc κάποιο καιρό αργότερα

Εσένα στον φοράει, όχι εμένα. :)
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#184554 πολύ σωστά, αν και δε θα μπω στο τριπάκι να επικαλεστώ το επιχείρημα υπερατού ότι όσοι δεν τρώνε εδώ τη πούτσα καλύτερα να σκάσουν, γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος

θέλω να ακούγονται όλες οι απόψεις :)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
A-Viper7 έγραψε:

+1

+οο

Το ανεκδοτάκι "αποχή --> αποδοκιμασία" πρέπει κάποια στιγμή να πάψει.
Κόμματα δόξα το Γιαραμπή υπάρχουν άπειρα πλέον, οπότε η αποχή (με εξαίρεση όσους δεν ψήφισαν για τεχνικούς/οικονομικούς λόγους) είναι μια παπαριά και μισή.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
QsisVTS έγραψε:πολύ σωστά, αν και δε θα μπω στο τριπάκι να επικαλεστώ το επιχείρημα υπερατού ότι όσοι δεν τρώνε εδώ τη πούτσα καλύτερα να σκάσουν, γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος

θέλω να ακούγονται όλες οι απόψεις :)

Άρα άλλο ένα άχρηστο ποστ... :)

Πάντως το να τρως πούτσα, να μην ψηφίζεις και μετά τις εκλογές να κλαψομουνιάζεις, το λες και λίγο σχιζοφρενικό... :)

Καλό είναι να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις λέξεις που χρησιμοποιούμε. Τόσες υπάρχουν στην ελληνική γλώσσα. Δεν κάνω edit γιατί δεν προσβάλλουν κάποιον συγκεκριμένα ούτε θέλω να αποστειρώσουμε το φόρουμ εντελώς, κάποιοι πιο ευαίσθητοι χρήστες έχουν κάνει αναφορά όμως. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#184558 Ειδικά σ' αυτές τις εκλογές και η αποχή ήταν δικαιολογημένη.
Γιατί οι εναλλακτικές ήταν ανύπαρκτες, κι εγώ με το ζόρι βρήκα κάτι να ψηφίσω, ήμουν στο τσακ να ρίξω λευκό.
Και αυτό που ψήφισα, ήταν τεράστιος συμβιβασμός επίσης.
Άβαταρ μέλους
By an.
#184561 Κοίταξε, και οι οικονομικοί λόγοι στην ουσία δεν υπάρχουν γιατί πολύ άνετα μπορείς να πας να κάνεις μεταδημότευση σε ένα ΚΕΠ και να ψηφίζεις στο τόπο που μένεις
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
an. έγραψε:Κοίταξε, και οι οικονομικοί λόγοι στην ουσία δεν υπάρχουν γιατί πολύ άνετα μπορείς να πας να κάνεις μεταδημότευση σε ένα ΚΕΠ και να ψηφίζεις στο τόπο που μένεις

Όχι αν αυτός ο τόπος είναι εκτός ελληνικών συνόρων (αλλά εντός ΕΕ)... :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
A-Viper7 έγραψε:

Πάντως το να τρως πούτσα, να μην ψηφίζεις και μετά τις εκλογές να κλαψομουνιάζεις, το λες και λίγο σχιζοφρενικό... :)

έχω ξαναπεί ότι προτιμώ να το βλέπω ως επιβεβαίωση του ότι δε μου αρέσει να κοροϊδεύω τον εαυτό μου και να ζω με ψευδαισθήσεις

απλά προσπαθώ για το καλύτερο μες στη σκατίλα όσο μπορώ με πράξεις και όχι αναλύοντας ανούσιες θεωρίες, τις θεωρίες τις έχει επεξεργαστεί ο εγκέφαλός μου καιρό τώρα και τις έχω αφήσει πίσω

τελοσπάντων, ο καθένας κάνει τις επιλογές του στη ζωή του
αν νιώθει καλά δεν υπάρχει πρόβλημα
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 11 Νοέμ 2015, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά