- 18 Φεβ 2016, 13:33
Το in.gr γράφει ότι το ατύχημα έγινε 8:20 το πρωί στο ύψος του Ελληνικού στο ρεύμα προς Αθήνα. Θεωρώ (μιας και έχω περάσει χιλιάδες φορές τέτοια ώρα από εκεί) ότι είχε αρκετή κίνηση για να μην τρέχει εκτός λογικής (όριο 70 και άντε να έπιασε τα 100 στιγμιαία). Η δική μου θεωρία με βάση την εμπειρία που έχω από την νύχτα (και είναι αρκετή) λέει ότι πήρε τις δύο τύπισσες για διασκέδαση (πάρτι με ούζα), χτύπησαν τα ποτάκια τους, τις κόκες τους (πώς να τα βγάλεις πέρα με 2 γυναίκες;) και το πρωί, καθώς τις πήγαινε σπίτι, ή έπαιζαν μέσα στο αμάξι (καταλαβαίνουμε όλοι πώς) ή κοιμήθηκε. Ζώνες ασφαλείας κτλ δεν φορούσαν, αλλά δεν νομίζω να το έκαναν από μαγκιά κτλ. Όταν είσαι στα "πάνω" σου δεν κοιτάς ζώνες, αλλά το μωρό δίπλα σου.
Και για να μην παρεξηγηθώ είμαι εναντίον τέτοιων καταστάσεων και ο χαρακτήρας μου με έχει σώσει από τέτοιες κακοτοπιές όταν εμφανίζονταν. Βέβαια, θα με είχαν σε περιοδικά παρέα με την Χ διάσημη, αλλά προτιμώ τον μικρό μου γιο από ένα μήνα με βίζιτες και μετά να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα.
Ευχαριστώ.