italakias έγραψε:Και καλα χομπιστες ατμισματος.
Ρε αντε αναφτε κανα τσιγαριλικι.
Εσύ κάνεις τσιγαριλίκια;
italakias έγραψε:Και καλα χομπιστες ατμισματος.
Ρε αντε αναφτε κανα τσιγαριλικι.
Giuseppe Busso έγραψε:Θεωρώ ότι αν μελλοντικά ασχοληθώ με DIY υγρά ή επισκευάσιμες αντιστάσεις, το ημερήσιο κόστος θα πέσει κι άλλο.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.

Pitt έγραψε:Όταν βρώ χρόνο θα γράψω για DIY υγρά και για επισκευάσιμους.
Όσον αφορά το υγρό (Scarlett), είσαι βέβαιος ότι δεν περιέχει diacetyl?
Δεν το ξέρω το υγρό, αλλά αυτά με άρωμα βουτύρου γενικώς να τα αποφεύγεις. Συνήθως είναι τα πρώτα σε περιεκτικότητα diacetyl.
)
Giuseppe Busso έγραψε:Pitt έγραψε:Όταν βρώ χρόνο θα γράψω για DIY υγρά και για επισκευάσιμους.
Όσον αφορά το υγρό (Scarlett), είσαι βέβαιος ότι δεν περιέχει diacetyl?
Δεν το ξέρω το υγρό, αλλά αυτά με άρωμα βουτύρου γενικώς να τα αποφεύγεις. Συνήθως είναι τα πρώτα σε περιεκτικότητα diacetyl.
Σου αναφέρω τι γράφει στο μπουκαλάκι
Ingredients: USP VEGETABLE GLYCERIN, NATURAL & ARTIFICIAL FLAVORS, DISTILLED WATER, USP PROPYLENE GLYCOL, FLAVOR ADDITIVES, NICOTINE USE AT YOUR OWN RISK
Τι είναι το diacetyl;
Τα εν λόγω είναι καναδέζικα και τα είχε η ecig και μιας και πήγα να προμηθευτώ ξανά το Black Duval τους, έκανα κάποιες δοκιμές στα αρώματα τους και έπειτα δοκίμασα αυτό και μου άρεσε αρκετά.
Είναι 80/20 VG/PG.
"3. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε αρώματα. Ξέρω ότι στην αρχή είναι δύσκολο, ξέρω ότι όταν πάει κάποιος στο μαγαζί λέει "θέλω ένα υγρό ίδιο με το Camel" κλπ, αλλά τουλάχιστον βάλτε σαν στόχο να μειώσετε το άρωμα που χρησιμοποιείτε. Αυτό μπορεί να γίνει με αραίωση του υγρού σας με νικοτινούχα βάση ίδιας συγκέντρωσης με το αρωματικό υγρό σας. Στο τέλος προσπαθήστε να ατμίσετε μόνο βάση (γλυκερίνη με/ή προπυλενογλυκόλη)"
και τη γενικότερη ταλαιπωρία που έφαγαν, νομίζω τα έβγαλαν τα λεφτά τους. Πλέον, ο παλιός bellus με το παλιό μοντάκι θα είναι για τη δουλειά, και το καινούριο σετάκι θα είναι εξόδου
) 2 ατμοποιητές bdc, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας τότε, κάτι ανταλλακτικά και κανά δυό υγρά, αρκετά πάνω από ένα κατοστάρικο. Απόδοση με τα σημερινά δεδομένα, αστεία. Συγκρίνετε τι παίρνετε με ένα κατοστάρικο τώρα, απορώ γιατί δεν ατμίζει περισσότερος κόσμος... τέσπα.
lemon3 έγραψε:Και μία ερώτηση: Για τα υγρά μηδενικής περιεκτικότητας έχουμε κάποια πληροφόρηση σχετικά με τη φορολογία; Από νικοτίνες δεν έχω πρόβλημα, έχω στοκάρει 3 λίτρα 100αρα για μέχρι να βρω άκρη για duty free

Pitt έγραψε:lemon3 έγραψε:Και μία ερώτηση: Για τα υγρά μηδενικής περιεκτικότητας έχουμε κάποια πληροφόρηση σχετικά με τη φορολογία; Από νικοτίνες δεν έχω πρόβλημα, έχω στοκάρει 3 λίτρα 100αρα για μέχρι να βρω άκρη για duty free
ΤΡΙΑ ΛΙΤΡΑ 100ΑΡΑ??? Μ' αυτήν φτιάχνεις περίπου 30 λίτρα υγρό!![]()
![]()
Σε σφηνάκια την βάζεις;![]()
Αφού κάνεις μόνο βάση, μη σκάς για τα υγρά μηδενικής.
Αγοράζεις βρώσιμη φυτική γλυκερίνη και προπυλενογλυκόλη από φαρμακείο (~4€/L) και την βγάζεις ώς τα βαθιά σου γεράματα...
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]