bibendum έγραψε:Τι ώρα μπήκες;
Γύρω στις 2 το μεσημέρι.
Fiat Panda 7,6l/100km
bibendum έγραψε:Τι ώρα μπήκες;
bill33 έγραψε:bill33 έγραψε:bill33 έγραψε:
...........κοίταγα μπας και αλλάξω και ταυτότητα τώρα που είμαι Ελλάδα αλλά Τρίπολη δεν υπάρχει ραντεβού ούτε για δείγμα,Μεγαλόπολη που κοίταζα σαν εναλλακτική δεν έχει ραντεβού πριν τον Δεκέμβρη και Τρόπαια είναι 1ωρα και ο δρόμος.Βαριέμαι να οδηγάω μέχρι εκεί.
Και τελικά κατάφερα να βρω ραντεβού Μεγαλόπολη τον Ιούλη .Τρίπολη συνεχίζει να μην υπάρχει τιποτα για τις επόμενες 90 μέρες.Ελπίζω να την παραλάβω πριν φύγω ,10 μέρες πιστευω ειναι αρκετές .
Update την Παρασκευή 10-07 πήγα Μεγαλόπολη ,ευκολη διαδικασία,ούτε 10 λεπτά με τις φωτό που μου έβγαλαν.Είπαν ότι σε 10 μέρες θα είναι έτοιμη δηλαδή 20-07 και την επόμενη φευγω .Λέω αυριο να πάρω τηλεφωνο μπας και την έχουν λάβει ήδη.Μου είπαν ότι την κρατάνε 8 μήνες αν δεν προλάβω να την παραλάβω.

bill33 έγραψε:bill33 έγραψε:bill33 έγραψε:bill33 έγραψε:
...........κοίταγα μπας και αλλάξω και ταυτότητα τώρα που είμαι Ελλάδα αλλά Τρίπολη δεν υπάρχει ραντεβού ούτε για δείγμα,Μεγαλόπολη που κοίταζα σαν εναλλακτική δεν έχει ραντεβού πριν τον Δεκέμβρη και Τρόπαια είναι 1ωρα και ο δρόμος.Βαριέμαι να οδηγάω μέχρι εκεί.
Και τελικά κατάφερα να βρω ραντεβού Μεγαλόπολη τον Ιούλη .Τρίπολη συνεχίζει να μην υπάρχει τιποτα για τις επόμενες 90 μέρες.Ελπίζω να την παραλάβω πριν φύγω ,10 μέρες πιστευω ειναι αρκετές .
Update την Παρασκευή 10-07 πήγα Μεγαλόπολη ,ευκολη διαδικασία,ούτε 10 λεπτά με τις φωτό που μου έβγαλαν.Είπαν ότι σε 10 μέρες θα είναι έτοιμη δηλαδή 20-07 και την επόμενη φευγω .Λέω αυριο να πάρω τηλεφωνο μπας και την έχουν λάβει ήδη.Μου είπαν ότι την κρατάνε 8 μήνες αν δεν προλάβω να την παραλάβω.
Πήγα σήμερα αλλά δεν είχε έρθει.Οπότε τον Νοέμβρη που θα ξανακατέβω.
bill33 έγραψε:bill33 έγραψε:bill33 έγραψε:bill33 έγραψε:bill33 έγραψε:
Πήγα σήμερα αλλά δεν είχε έρθει.Οπότε τον Νοέμβρη που θα ξανακατέβω.
Ελληνική Αστυνομία
Παραλαβή Δελτίου Ταυτότητας
Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε
χχχχχχχχχχχχχχχχχ
Σε συνέχεια της αίτησης σας για την έκδοση νέου δελτιου ταυτότητας, σας γνωρίζουμε ότι το νέο σας δελτίο είναι διαθέσιμο για να το παραλάβετε.
H Υπηρεσία Έκδοσης είναι: Α.Τ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
15 μέρες μετά την αίτηση.
Dimitris_P έγραψε:Δεν την πρόλαβες όμως απ'ότι κατάλαβα

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]