Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
otso έγραψε:ξεχασα νομιζω και ο G
:inlove:

Οτσε τώρα που είναι στα high του ο κασσελακισμος.

Αναρωτιέμαι σε ποιον φόρουμιτη θα πόνταρες ότι θα εργαλειοποιουσε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις για να κάνει καριέρα ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#837174 Σωστός ο Οτσο. :s_howdy

Και από τους ξενιτεμένους;

Ψηφίζω Σκνιπερ.
Άβαταρ μέλους
By otso
#837181 ΝΑΙ ο σκνιπερ που εχει και λαμε κολαν στα χρωματα του ουρανιου τοξου τους φανταζομαι με τον κασελακη (με φουξια κολαν) να κανουν ποδηλατο πιασμενοι χερι χερι και να κανουν πιρουετες με πνιχτα γελακια . Ο κιλο αν και εχει και αυτος στην γκαρνταρομπα του περιεργα ενδυματα ασε που τις παρασκευες πηγαινε στη δουλεια ντυμενος με φουστανελλα χωρις να φοραει τιποτα απο κατω τον θεωρω πολυ κρυφογκομενακια σιγανοπαπαδια για κατι τετοιο , ο δε Θωμας αν και το προσπαθει για ατριχος ,δοξαζει την ελλαδα στις ανατολικες χωρες .
Άβαταρ μέλους
By elvet
otso έγραψε:ΝΑΙ ο σκνιπερ που εχει και λαμε κολαν στα χρωματα του ουρανιου τοξου τους φανταζομαι με τον κασελακη (με φουξια κολαν) να κανουν ποδηλατο πιασμενοι χερι χερι και να κανουν πιρουετες με πνιχτα γελακια . Ο κιλο αν και εχει και αυτος στην γκαρνταρομπα του περιεργα ενδυματα ασε που τις παρασκευες πηγαινε στη δουλεια ντυμενος με φουστανελλα χωρις να φοραει τιποτα απο κατω τον θεωρω πολυ κρυφογκομενακια σιγανοπαπαδια για κατι τετοιο , ο δε Θωμας αν και το προσπαθει για ατριχος ,δοξαζει την ελλαδα στις ανατολικες χωρες .

:metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
otso έγραψε:ΝΑΙ ο σκνιπερ που εχει και λαμε κολαν στα χρωματα του ουρανιου τοξου τους φανταζομαι με τον κασελακη (με φουξια κολαν) να κανουν ποδηλατο πιασμενοι χερι χερι και να κανουν πιρουετες με πνιχτα γελακια . Ο κιλο αν και εχει και αυτος στην γκαρνταρομπα του περιεργα ενδυματα ασε που τις παρασκευες πηγαινε στη δουλεια ντυμενος με φουστανελλα χωρις να φοραει τιποτα απο κατω τον θεωρω πολυ κρυφογκομενακια σιγανοπαπαδια για κατι τετοιο , ο δε Θωμας αν και το προσπαθει για ατριχος ,δοξαζει την ελλαδα στις ανατολικες χωρες .
Με πέθανες! :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Asimov
otso έγραψε:Ο asimof και o hf αν δεν ηταν παντρεμενοι

Με ποιον τρόπο όμως; θα πρέπει να το εξηγήσεις αυτό
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:
Στην Ελλάδα έχουμε ακόμη δρόμο, μόλις ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Αδώνιδος, ο οποίος θεωρεί (και νομίζω σωστά, δεν είναι τυχαίο το 41%) πως τα κορόιδα υπάρχουν ακόμη και θα βρεθούν μπόλικοι διαθέσιμοι.

Εντωμεταξύ ο πολιτισμένος κόσμος προχωράει σε ΜΕΙΩΣΗ των ωρών εργασίας, οι μπανανίες σε αύξηση. Επίσης, ο μ@λακοπίτουρας μπουμπούκος αντί να εξασφαλίσει αξιοπρεπείς μισθούς στους εργαζόμενους (όπως θεωρητικά είναι η δουλειά του στο υπουργείο εργασίας) απλά νομιμοποίησε το να δουλεύεις χωρίς αύριο (μαζί με μία σειρά άλλων μεσαιωνικών μέτρων, που πρέπει να είσαι διανοητικά καθυστερημένος ή τελείως εκτός πραγματικότητας για να νομίζεις ότι θα αποδώσουν)...

Α, επίσης, από τα άρθρα που έβαλες, βλέπω πως υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί που πιστεύουν ότι με σκληρή δουλειά θα πας μπροστά... :lol: :lol: Όποιος το νομίζει αυτό, υπάρχουν άφθονες θέσεις εδώ πάνω στα λατομεία και στα εργοστάσια ή φυσικά και στα χωράφια, πιο σκληρές δουλειές δύσκολα. Και είναι ευπρόσδεκτοι να δουλεύουν για όλη τη μέρα, εξάλλου ο μπουμπούκος το έκανε και νόμιμο. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By otso
Asimov έγραψε:
otso έγραψε:Ο asimof και o hf αν δεν ηταν παντρεμενοι

Με ποιον τρόπο όμως; θα πρέπει να το εξηγήσεις αυτό

Τα χει γραψει ο Truman Capote στα βιβλια του .
Παντως εγω σας φανταστηκα σαν alpha male . Mεγαλος σε ηλικια γερικα μυαλα τι περιμενεις απο δω και περα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#837319 Εγώ πάλι, νομίζω πως και ο Asimov είναι σαν κι εμένα: τυχερός γιατί βρήκε όμορφη και καλή γυναίκα. Πολύ μακριά από alpha male δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
By otso
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι, νομίζω πως και ο Asimov είναι σαν κι εμένα: τυχερός γιατί βρήκε όμορφη και καλή γυναίκα. Πολύ μακριά από alpha male δηλαδή.

Δηλαδη εχεις γνωρισει και αξιολογησει την συζυγο του ασιμοφ ; ΑΝ ημασταν φιλοι θα προσεχα διπλα .

Μεταξυ μας του g τι λεει;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι, νομίζω πως και ο Asimov είναι σαν κι εμένα: τυχερός γιατί βρήκε όμορφη και καλή γυναίκα. Πολύ μακριά από alpha male δηλαδή.

Δηλαδη εχεις γνωρισει και αξιολογησει την συζυγο του ασιμοφ ; ΑΝ ημασταν φιλοι θα προσεχα διπλα .

Μις Ήπειρος 2010 :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:
otso έγραψε:

Μις Ήπειρος 2010 :iconcool:

Επισης ισχυουν οσα εχεις πει στο παρελθον για την προικα ωρε Ντιμη? :omg: