g8777 έγραψε:advertorial by Giannik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O Διονυσιος Μυλωνας μας εφταιξε κατα τα αλλα
Έλα κ εσύ, θα σε φτιάξω, gay bar στο Κουκάκι... Θα έχεις κ εσύ vip περιποίηση...
g8777 έγραψε:advertorial by Giannik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

gianik έγραψε:+1g8777 έγραψε:advertorial by Giannik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα κ εσύ, θα σε φτιάξω, gay bar στο Κουκάκι... Θα έχεις κ εσύ vip περιποίηση...
gianik έγραψε:g8777 έγραψε:advertorial by Giannik
![]()

224v έγραψε:ξερει κανεις φουρνο που φτιαχνει αζυμη λαγανα??? γιατι πλεον ολοι φτιαχνουν πλακε ψωμι......Αυτό το ψάχνω και εγώ
Ξερω εναν στην Ηλιουπολη αλλα ειναι μακρυα για μενα.... απο Ψυχικο μεχρι Μαρουσι??? Κηφησια??? ΑΓ. Παρασκευη??
Νίκος Παππάς έγραψε:224v έγραψε:ξερει κανεις φουρνο που φτιαχνει αζυμη λαγανα??? γιατι πλεον ολοι φτιαχνουν πλακε ψωμι......Αυτό το ψάχνω και εγώ
Ξερω εναν στην Ηλιουπολη αλλα ειναι μακρυα για μενα.... απο Ψυχικο μεχρι Μαρουσι??? Κηφησια??? ΑΓ. Παρασκευη??
Από το Redmi Note 4
gianik έγραψε:Μην φας, έχουμε γλαρο.Νίκος Παππάς έγραψε:224v έγραψε:ξερει κανεις φουρνο που φτιαχνει αζυμη λαγανα??? γιατι πλεον ολοι φτιαχνουν πλακε ψωμι......Αυτό το ψάχνω και εγώ
Από το Redmi Note 4
Σοβολος...

Dimitris_P έγραψε:Ωραία, κι εγώ θα πάω για κοψιδια σ ένα που δεν έχω ξαναπάει. Λένε ότι είναι καλό. Τα λέμε λοιπόν στην πρωινή αναφοράΧασαποταβερνα στη Β Εύβοια, στα Γιάλτρα. Κόντρα χοιρινή ΑΨΟΓΗ. Οι άλλοι έπαιξαν με σπληναντερα και τέτοια, εγώ δεν τα τρώω. Ωραία είπαν ότι είναι
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]