Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
PeterPan έγραψε:Μου αρέσει που φέτος πήρα το ωραιότερο δώρο!!! Έχω ένα χαμόγελο έως τα αυτιά!

Κ ας πήγα σήμερα να δουλέψω εφημερία...

Sent from space >

Ώρα για 5gt;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
drdino έγραψε:
PeterPan έγραψε:Μου αρέσει που φέτος πήρα το ωραιότερο δώρο!!! Έχω ένα χαμόγελο έως τα αυτιά!

Κ ας πήγα σήμερα να δουλέψω εφημερία...

Sent from space >

Ώρα για 5gt;

:-)
Δεν έχω τόσα λεφτά!

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Anonymous Founder έγραψε:Καλά στα Γιάννενα πραγματικά αξίζει αυτές τις μέρες, ακόμη κι εγώ που δεν είμαι πολύ του κλαρίνου, έχω περάσει τέλεια!

Και επειδή είμαστε γνωστοί αναποδοι σήμερα έχει καλύτερο καιρό από ότι είχε τις προηγούμενες μέρες, χωρίς ομίχλη και με άνοδο θερμοκρασίας, όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο αφού χάλασε ο καιρός σε όλη την χωρα

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Geo f1 έγραψε:
Εκανα file, ανοιξα νεα κλασερ για το νεο ετος, χαιρετησα συναδελφους ε μετα...καθησα και γω να ξαποστασω!!

Μετα eshop. Δωρο στον μπαμπα,στην κουτσουνα και στον geof1!!

Και του χρονου!

Άνα μπράβο... Σκέψου ότι πληρώθηκες κιόλας... :lol: :lol: :lol:

REALZEUS έγραψε:
markvag έγραψε:Παλιότερα κάτι τέτοιες μέρες μ΄ενοχλούσαν κι εμένα

Ναρκωτικά παίρνεις παιδί μου; Σε πληρώνουν για να κάθεσαι και το παίζεις και ζόρικο αντράκι; :dizzy: :lol: Εγώ σήμερα πήγα στο γραφείο απλά για να πω ότι πήγα... :innocent:

Έβαλα μυαλό μετά... :lol:

Εσένα όμως σε ζόρισε το αφεντικό;;; :lol: :lol: :lol: :lol:

elteo έγραψε:Μα και όταν είσαι σε άδεια πάλι σε πληρώνουν και δεν κάνεις τίποτα ρε Μάρκο.... :lol:

Ναι, αλλά τρως την άδειά σου... :rtfm:

Καλύτερο δεν είναι να ξύνεσαι με εντολή αφεντικού, χωρίς να τρως την άδειά σου;;;; :lol: :metalo:

on topic:

Μ' άρεσε το σημερινό ρεβεγιόν, που από το τίποτα περάσαμε πολύ καλά!

Δεν μ' άρεσε που τα μικρά σήμερα βάλθηκαν να με τρελάνουν... :rant: Δεν πειράζει όμως, είναι αγαπούλες :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#201908 Δεν μου αρεσει που 11μιση χθες με πηρε ο υπνος. Και ξυπνησαμε στις 10. Δεν καταλαβα την αλλαγή. :(

< 3
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#201917 Μ αρεσε που μετα την αλλαγη του χρονου πηγα σε σπίτι φίλων και πέρασα πολυ ωραια!
Μ αρεσει που μεχρι στιγμης εχω κερδισει τα φλουρια όπου εχω παει! 3 στα 3!
Δεν μ αρεσει τοση πολλη καλοτυχια! Δεν μπορει! Κατι θα παει στραβα!!
Καλη Χρονιά να χουμε!! [PARTY POPPER][CONFETTI BALL][PARTY POPPER][PARTY POPPER]

.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Chris έγραψε:Μ´αρέσει η φιλαρμονική της Βιέννης :lol: :inlove:

< using some app

+1 !

Έχω έναν γείτονα απέναντι που πήγε σήμερα, θα τον ρωτήσω πως κ που τα βρήκε τα βρήκε τα εισιτήρια. πόσταρε με χαρά στο fb :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
PeterPan έγραψε:

< using some app

+1 !

Έχω έναν γείτονα απέναντι που πήγε σήμερα, θα τον ρωτήσω πως κ που τα βρήκε τα βρήκε τα εισιτήρια. πόσταρε με χαρά στο fb :lol:

Κάνεις αίτηση και περιμένεις την κλήρωση, μαζί με μερικά ακόμα εκατομμύρια κόσμο :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Chris έγραψε:
PeterPan έγραψε:

< using some app

+1 !

Κάνεις αίτηση και περιμένεις την κλήρωση, μαζί με μερικά ακόμα εκατομμύρια κόσμο :lipsealed:

Ναι το ξέρω αυτό. Αλλά τα περισσότερα πάνε σε σπόνσορες κ μουσικούς κ φίλους τους. Αυτός πήρε 2 εισιτήρια μέσω φίλου του μουσικού μάλλον. Πόσταρε κ κάτι τέτοιο στο fb.

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#201994 Και εμένα μ'αρέσει η φιλαρμονική και παραδοσιακά την παρακολουθούμε την πρωτοχρονιά. Θα ήθελα να παραβρεθω μια φορά live.

Σήμερα ένιωσα περίεργα, από τη μια μου φάνηκαν πολύ οικεία πχ τα σκηνικά που έδειχνε από τη πόλη και και τα έθιμα κτλ, από την άλλη ένιωσα λίγο περιορισμένος από το κόμπλεξ μερικών ανθρώπων και δεν σχολίασα τίποτα, στη μούγκα.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#202327 Μου άρεσε που σήμερα πήγα Βουλιαγμένη Σούνιο με το ποδήλατο, τρεις μήνες μετά την τελευταία φορά που έγινε αυτό. Μετά, βλέπετε, γεννήθηκε η μπέμπα και κόπηκαν όλα αυτά.
Δε μου άρεσε που οι δρόμοι ήταν φουλ βρεγμένοι και στο Σούνιο με έπιασε και καταιγίδα. Μιλάμε να τρέμει το σαγόνι μου και να βλέπω το σώμα μου να αχνίζει. Ευτυχώς δεν κρύωσα, οπότε μένει θετικό πρόσημο ως κατακάθι μνήμης στον εγκέφαλο.