PeterPan έγραψε:Μου αρέσει που φέτος πήρα το ωραιότερο δώρο!!! Έχω ένα χαμόγελο έως τα αυτιά!
Κ ας πήγα σήμερα να δουλέψω εφημερία...
Sent from space >
Ώρα για 5gt;
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
PeterPan έγραψε:Μου αρέσει που φέτος πήρα το ωραιότερο δώρο!!! Έχω ένα χαμόγελο έως τα αυτιά!
Sent from space >
drdino έγραψε:PeterPan έγραψε:Μου αρέσει που φέτος πήρα το ωραιότερο δώρο!!! Έχω ένα χαμόγελο έως τα αυτιά!
Sent from space >
Ώρα για 5gt;
Anonymous Founder έγραψε:Καλά στα Γιάννενα πραγματικά αξίζει αυτές τις μέρες, ακόμη κι εγώ που δεν είμαι πολύ του κλαρίνου, έχω περάσει τέλεια!
Geo f1 έγραψε:
Εκανα file, ανοιξα νεα κλασερ για το νεο ετος, χαιρετησα συναδελφους ε μετα...καθησα και γω να ξαποστασω!!
Μετα eshop. Δωρο στον μπαμπα,στην κουτσουνα και στον geof1!!
Και του χρονου!
REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:Παλιότερα κάτι τέτοιες μέρες μ΄ενοχλούσαν κι εμένα
Ναρκωτικά παίρνεις παιδί μου; Σε πληρώνουν για να κάθεσαι και το παίζεις και ζόρικο αντράκι;![]()
Εγώ σήμερα πήγα στο γραφείο απλά για να πω ότι πήγα...
elteo έγραψε:Μα και όταν είσαι σε άδεια πάλι σε πληρώνουν και δεν κάνεις τίποτα ρε Μάρκο....

Δεν πειράζει όμως, είναι αγαπούλες

Chris έγραψε:Μ´αρέσει η φιλαρμονική της Βιέννης![]()
< using some app
PeterPan έγραψε:Chris έγραψε:Μ´αρέσει η φιλαρμονική της Βιέννης![]()
< using some app
+1 !
Έχω έναν γείτονα απέναντι που πήγε σήμερα, θα τον ρωτήσω πως κ που τα βρήκε τα βρήκε τα εισιτήρια. πόσταρε με χαρά στο fb
Chris έγραψε:PeterPan έγραψε:Chris έγραψε:Μ´αρέσει η φιλαρμονική της Βιέννης![]()
< using some app
+1 !
Έχω έναν γείτονα απέναντι που πήγε σήμερα, θα τον ρωτήσω πως κ που τα βρήκε τα βρήκε τα εισιτήρια. πόσταρε με χαρά στο fb
Κάνεις αίτηση και περιμένεις την κλήρωση, μαζί με μερικά ακόμα εκατομμύρια κόσμο
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]