kyr80 έγραψε:Γιατί δεν το προέβλεψε η φύση.
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
kyr80 έγραψε:Γιατί δεν το προέβλεψε η φύση.
kyr80 έγραψε:Nikos! έγραψε:kyr80 έγραψε:Το είπες και μόνος σου, άσχετο παράδειγμα.Nikos! έγραψε:Πέρα από τη γενική απορία του ΙΚΕ παραπάνω, δε καταλαβαίνω γιατί στη μια περίπτωση είναι ΟΚ να μεγαλώσει με ομοφυλόφιλους και στην άλλη όχι:<br abp="853"><br abp="854"><br abp="857">Γιατί το έγραψα και πριν<br abp="858">"Άλλο η δυσλειτουργία ενός από τους δύο ετερόφυλους γονείς, και άλλο φυσιολογική λειτουργία 2 ομόφυλων να μην μπορούν να τεκνοποιήσουν. Δηλαδή εν έτη 2014, δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτήν τη διαφορά;" <br abp="859">Και με αναγκάζει να δώσω άσχετο παράδειγμα(από πριν ξέρω ότι θα φαγωθούμε με αυτό).... Είναι διαφορετικό μια προσθετική άκρου σε έναν που από λάθος γεννήθηκε με ένα πόδι-δάχτυλο-χέρι, παρά να φυτέψεις ένα τρίτο πόδι σε κάποιον που έχει 2.kyr80 έγραψε:Και πάμε πάλι στο θέμα παιδί. Ένα παιδί που γεννήθηκε ορφανό, μάλλον θα έχει μια καλύτερη τύχη με ένα ζευγάρι ομόφυλων. Εκεί που διαφωνώ οριζόντια, κάθετα, και διαγώνια είναι η γέννηση με χρήση σπέρματος ή μήτρας από άλλον άνθρωπο, με σκοπό να γεννηθεί ένα παιδί που θα μεγαλώσει με ομόφυλους.<br abp="855"><br abp="856">Ο τρόπος σύλληψης που αναφέρεις χρησιμοποιείται σε ζευγάρια που έχουν πρόβλημα γονιμοποίησης. Γιατί στη μια περίπτωση (ετεροφυλόφιλων) είναι ΟΚ και στην άλλη όχι?
Άρα δεν έχεις πρόβλημα να μεγαλώνουν παιδιά ομοφυλόφιλοι γονείς?
Ο τρόπος σύλληψης σε ενοχλεί.
Λάθος....
Το να μεγαλώσει ένα παιδί που έχει ΗΔΗ γεννηθεί και αλλιώς θα μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, ΔΕΝ είναι το ίδιο με το παιδί που θα συλληφθεί με σκοπό να μεγαλώσει από ένα ζευγάρι ομόφυλων.
Η πρώτη περίπτωση είναι μη χείρον βέλτιστο. Διότι λόγο ενασχόλησης με ομάδα ΑΜΕΑ, και πολλά παρατημένα παιδιά στο ίδρυμα, οπουδήποτε αλλού είναι καλύτερα.
Η δεύτερη περίπτωση είναι παρά φύση

kyr80 έγραψε:Άλλο λέω....
Ορφανοτροφείο<ομόφυλο ζευγάρι<ετερόφυλο ζευγάρι
kyr80 έγραψε:Άλλο λέω....

red_monster έγραψε:kyr80 έγραψε:Άλλο λέω....
http://www.paraskhnio.gr/ipa-mitera-via ... ri-tis-ka/
ετερόφυλοι γονείς πρότυπο
Nikos! έγραψε:
Και στη μια περίπτωση και στην άλλη, με ομοφυλόφιλους γονείς θα μεγαλώσει. Άρα ουσιαστικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα να μεγαλώνουν παιδιά ομοφυλόφιλοι γονείς.
Ο τρόπος σύλληψης λοιπόν σε ενοχλεί.
Αναγνωρίζεις την επιλογή των ομοφυλόφιλων ανθρώπων?
panos2171 έγραψε:
ΓΙατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε αυτό που λέει ο Κυριάκος; Για πείτε μου όμως, ένα ζευγάρι για ποιο λόγο ακριβώς θέλει ένα παιδί; Για να έχει κάτι να ασχολείται;
panos2171 έγραψε:Nikos! έγραψε:
Και στη μια περίπτωση και στην άλλη, με ομοφυλόφιλους γονείς θα μεγαλώσει. Άρα ουσιαστικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα να μεγαλώνουν παιδιά ομοφυλόφιλοι γονείς.
Ο τρόπος σύλληψης λοιπόν σε ενοχλεί.
Αναγνωρίζεις την επιλογή των ομοφυλόφιλων ανθρώπων?
ΓΙατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε αυτό που λέει ο Κυριάκος; Για πείτε μου όμως, ένα ζευγάρι για ποιο λόγο ακριβώς θέλει ένα παιδί; Για να έχει κάτι να ασχολείται;
A-Viper7 έγραψε:panos2171 έγραψε:<br abp="772"><br abp="773">Άσε μας κουκλίτσα μου...Nikos! έγραψε:<br abp="764"><br abp="765">Και στη μια περίπτωση και στην άλλη, με ομοφυλόφιλους γονείς θα μεγαλώσει. Άρα ουσιαστικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα να μεγαλώνουν παιδιά ομοφυλόφιλοι γονείς. <br abp="766"><br abp="767">Ο τρόπος σύλληψης λοιπόν σε ενοχλεί. <br abp="768"><br abp="769">Αναγνωρίζεις την επιλογή των ομοφυλόφιλων ανθρώπων?<br abp="770"><br abp="771">ΓΙατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε αυτό που λέει ο Κυριάκος; Για πείτε μου όμως, ένα ζευγάρι για ποιο λόγο ακριβώς θέλει ένα παιδί; Για να έχει κάτι να ασχολείται;

red_monster έγραψε:σε ενοχλεί το δικαίωμα ή η αισθητική του θέματος?
κατά τα άλλα, τοποθέτησες μια αλγεβρική ανίσωση και στην ανέτρεψα ... τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...
αναλογίσου μόνο πόσο ψυχικό σθένος και πόση θέληση έχει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων για να υιοθετήσει ένα παιδί κόντρα σε όλο το επιθετικό και προσβλητικό κλίμα
kyr80 έγραψε:Βάζοντας ειδήσεις από ετερόφυλα τέρατα-γονείς, υπερασπίζεστε το δικαίωμα στο να γίνουν γονείς οι ομόφυλοι;;A-Viper7 έγραψε:panos2171 έγραψε:<br abp="772"><br abp="773">Άσε μας κουκλίτσα μου...Nikos! έγραψε:<br abp="764"><br abp="765">Και στη μια περίπτωση και στην άλλη, με ομοφυλόφιλους γονείς θα μεγαλώσει. Άρα ουσιαστικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα να μεγαλώνουν παιδιά ομοφυλόφιλοι γονείς. <br abp="766"><br abp="767">Ο τρόπος σύλληψης λοιπόν σε ενοχλεί. <br abp="768"><br abp="769">Αναγνωρίζεις την επιλογή των ομοφυλόφιλων ανθρώπων?<br abp="770"><br abp="771">ΓΙατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε αυτό που λέει ο Κυριάκος; Για πείτε μου όμως, ένα ζευγάρι για ποιο λόγο ακριβώς θέλει ένα παιδί; Για να έχει κάτι να ασχολείται;
Και γ@μώ τα βάθη η απάντηση....

Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]