Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

manosky έγραψε:Μια πολύ σύντομη παρατήρηση στο παραπάνω του 106s16, περί "στοχοποίησης":
πριν 30, ας πούμε, χρόνια, ο δάσκαλος ήταν σημαίνον πρόσωπο στις κοινωνίες. Μάθαινε το παιδί γράμματα, με όρεξη και αίσθηση καθήκοντος.
Σήμερα, η αίσθησή μου είναι ότι οι μισοί και αν εκπαιδευτικοί κάνουν το ΧΡΕΟΣ τους. Οι υπόλοιποι συμπληρώνουν ωράριο και κοιτάζουν το ρολόι.
Αυτό το καταλαβαίνουν τα παιδιά και αναλόγως δίνουν το αντίστοιχο feedback. Η κοινωνία, επίσης.
Απλό είναι.
kyr80 έγραψε:Δηλαδή ότι κάθονται και πληρώνονται για 3 μήνες + είναι ψέμα;; Η καταγραφή της πραγματικότητας, είναι στοχοποίηση;

106s16 έγραψε:Θέλω να ρωτήσω γιατί βγάζετε τόσο χολή για τους μάχιμους εκπαιδευτικούς της ΠΕ-ΔΕ, ο Dimsabas τα έγραψε πολύ καλά, επιπλέον το επάγγελμα είναι ανοικτό και όποιος ήθελε ή θέλει να γίνει εκπαιδευτικός ο δρόμος ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα.
106s16 έγραψε: pipinos1976 τσάμπα γράφεις τα κατεβατά η συστηματική στοχοποίηση των εκπαιδευτικών από τους πολιτικούς τα τελευταία 5-6 χρόνια έχει δυστηχώς αποδώσει και μας έχει απομειώσει και με ευθύνη της ΔΟΕ ΟΛΜΕ στα μάτια του κόσμου.
manosky έγραψε:Ε, ναι, εμείς κάναμε ιδιωτικό μάθημα στο σπίτι και μας τα διηγούνται φίλοι μας από τα δημόσια σχολεία. ΟΚ, ΟΚ....
. Απόδειξη; Απολύθηκε το 90% των εκπαιδευτικώνενε...
kyr80 έγραψε:Δεν απαντάς σε αυτό που ρώτησα. Είναι ψέμα ότι κάθονται 3 μήνες +;;;
Ο λόγος που δεν θέλησα να γίνω δάσκαλος, είναι γιατί ήθελα ζω με περισσότερα χρήματα. Απλά και ειλικρινά.
leonp έγραψε:Το καλοκαίρι δάσκαλος και τον χειμώνα ναυαγοσώστης.
106s16 έγραψε:leonp έγραψε:Το καλοκαίρι δάσκαλος και τον χειμώνα ναυαγοσώστης.
Το καλοκαίρι δάσκαλος και τον χειμώνα πυροσβέστης
Black-eyed έγραψε:Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι θα μπορούσαν τους μήνες του καλοκαιριού οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί να κάνουν κάποια άλλη δουλειά στον εκάστοτε δήμο ή περιφέρεια.
Γνωρίζει πάντως κανείς τι κάνουν οι εκπαιδευτικοί στις άλλες χώρες όταν κάθονται;
Panosss έγραψε:Έτσι...έτσι...τους στοχοποίησαν κι οι πολιτικοί. Απόδειξη; Απολύθηκε το 90% των εκπαιδευτικώνενε...
Κενωνία άδικια...
Zorz έγραψε:Black-eyed έγραψε:Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι θα μπορούσαν τους μήνες του καλοκαιριού οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί να κάνουν κάποια άλλη δουλειά στον εκάστοτε δήμο ή περιφέρεια.
Γνωρίζει πάντως κανείς τι κάνουν οι εκπαιδευτικοί στις άλλες χώρες όταν κάθονται;
https://www.atl.org.uk/help-and-advice/ ... ngland.asp
Teachers must be available for work for 195 days (of which 190 of these are teaching days and up to 5 days are in-service or INSET training days), and for 1265 hours in any school year. This is known as 'directed time'. In addition, you can be required to work "such reasonable additional hours as may be needed to discharge effectively your professional duties".
Holiday
You cannot be required to undertake duties on any of the 170 calendar days that are not specified as working days by the school.Panosss έγραψε:Έτσι...έτσι...τους στοχοποίησαν κι οι πολιτικοί. Απόδειξη; Απολύθηκε το 90% των εκπαιδευτικώνενε...
Κενωνία άδικια...
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά πάλι έχεις καταλήξει ο βαρετά γραφικός του thread...
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]