μου αρεσει που θα ξαναπαω για δουλεια την Δευτερα
μου αρεσει που σημερα το βραδυ θα συναντηθουμε καμια 20-30? εβο στον Αλίμο για την καθιερωμενη μας Χριστουγεννιατικη συναντηση.
δεν μου αρεσει που μετα τα Χριστουγεννα θα πρεπει να παω στην απογραφη
GeorgT έγραψε:Μ αρεσει που ηταν απίστευτο το χαλάρωμα 2 μερες στο χωριό με απιστευτη ησυχία (απόλαυση να μη ακούς τη βαβούρα τις πόλης), βόλτες με Έκτωρ, τζακι και καλό φαΐ!
Καιρό ειχα να περάσω τοσο καλά κ χωρίς Ιντερνετ (τα κλεισαμε σχεδον ολα) στο χωριο! Τελικα περνάς ωραια κ με τα πιο απλα πράγματα καμια φορά!
dimviii έγραψε:.............
μου αρεσει που σημερα το βραδυ θα συναντηθουμε καμια 20-30? εβο στον Αλίμο για την καθιερωμενη μας Χριστουγεννιατικη συναντηση.
giannik1977 έγραψε:dimviii έγραψε:.............
Λυσσαξτε κουφαλες , δεν δουλευω σημερα..![]()
.Ειχαν ερθει και καμια 20αρια σουμπαρου + ενα gt-r. Καιρο ειχαμε να αλητεψουμε βραδυ.
elteo έγραψε:GeorgT έγραψε:Μ αρεσει που ηταν απίστευτο το χαλάρωμα 2 μερες στο χωριό με απιστευτη ησυχία (απόλαυση να μη ακούς τη βαβούρα τις πόλης), βόλτες με Έκτωρ, τζακι και καλό φαΐ!
Καιρό ειχα να περάσω τοσο καλά κ χωρίς Ιντερνετ (τα κλεισαμε σχεδον ολα) στο χωριο! Τελικα περνάς ωραια κ με τα πιο απλα πράγματα καμια φορά!
Μου αρέσει που έκλεισες το ίντερνετ γράφοντας το εδώ μέσα.

Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]