- 04 Αύγ 2023, 17:23
Εντάξει λοιπόν, αν το πρόβλημα είμαι εγώ, δεν υπάρχει πρόβλημα, είμαι ασήμαντος.
Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν τα είπα ποτέ, αν και πολύ θα το ήθελα να τα είχα καταφέρει, σε μια άλλη ζωή πιθανόν, τώρα είναι πολύ αργά και ξεκινούσα και με handicap και έφαγα την μισή ζωή να φτάσω τους υπόλοιπους.
ΥΓ: Πρώτος μου μισθός στην Αθήνα το 2005 ήταν 900€. Δύσκολα ζεις, πόσο μάλλον να αγοράσεις και σπίτι. Έζησα για περίπου 1 χρόνο με 1050x14 πάντως, το μακρινό 2007 (το νοίκι μου τότε ήταν 430€). Άρα, δεν χρειάζομαι μαθήματα, γνωρίζω πολύ καλά τι σου αγοράζουν <1000 €.
Έχω κάνει μπόλικα λάθη στην ζωή μου μεν, αλλά η επιλογή της Αθήνας, ήταν από τις σωστότερες επιλογές. Και μου το έχει ανταποδώσει κι αυτή. Όταν γράφω αυτά που γράφω λοιπόν, δεν το κάνω από κάποια μανία, απλώς θέλω να καταγραφεί και η άλλη πλευρά. Η άλλη πλευρά (και κάθε πλευρά) δεν είναι για όλους, ο καθένας έχει άλλες επιθυμίες και άλλες προτεραιότητες.

ΥΓ2: Δεν πληρώνω ποτέ ξαπλώστρα και μπιτσόμπαρο όπως έχω πει πολλάκις, απολαμβάνω την θάλασσα σε παραλίες της Αττικής χωρίς ξαπλώστρες, είσοδο, και πολυκοσμία.