Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#91370 Μπορείς να κάνεις αγορές μικροποσά μέχρι να γίνει η επιβεβαίωση της κάρτας. Δεν ξέρω μέχρι τι ποσό, αλλά μπορείς.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
gakost έγραψε:Ότι και να λέτε είναι ευκολία το Paywave. Εμένα με βολεύει πάρα πολύ.

Που την χρησιμοποιείς και σε βολεύει τόσο πολύ;
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#91397 Επίσης αν κανείς καίγεται για άμεση επιβεβαίωση της κάρτας στο Paypal, κάποιες τράπεζες (η Πειραιώς σίγουρα) μπορούν μέσω phone-banking να σου δώσουν τα στοιχεία συναλλαγών που έχουν γίνει αλλά δεν εμφανίζονται ακόμη στο web banking...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#91401 Όσο παράλογο κι’ αν ακούγεται, πρίν ένα χρόνο η ALPHA δεν μπορούσε να το κάνει, ούτε όταν πήγα ο ίδιος αρκετές φορές στο υποκατάστημα.
Περίμενα να εκτυπωθούν οι κινήσεις και να μου έρθουν σπίτι ταχυδρομικώς για να δω τον κωδικό. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#91406 Στο web banking φαινόταν η κίνηση, αλλά δεν φαινόταν ο κωδικός του PP!
Φάνηκε στην εκτύπωση που ήρθε μετά από καιρό... :-(

Πιθανόν να άλλαξαν τα πράγματα από πέρσι. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#91423 Χμμ, μάλιστα. Προσοχή στο web banking της Αλφα, όταν απλά βλέπεις 'κινήσεις' δεν φαίνονται πληροφορίες. Πρέπει από το μενού πάνω αριστερά να πας "πληροφορίες κινήσεων λογαριασμών" για να δεις λεπτομέρειες.
Αν ούτε εκεί δε φαινόταν πάω πάσο, πρόκειται απλά για κακοσχεδιασμένο e-banking...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#91428 Έτσι ακριβώς όπως το λές είναι. Εκεί φαίνονται αναλυτικά όλες οι πληροφορίες και σου δίνει την δυνατότητα να το κάνεις και εξαγωγή σε .xls αλλά για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, ο κωδικός δεν φαινόταν πουθενά!

Αν τελικά μπώ στην διαδικασία να ενεργοποιήσω την νέα κάρτα, θα ενημερώσω με λεπτομέρειες.

Καλό απόγευμα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#97220 http://www.tsig.gr/lang-el/forum/13-%CE ... t=63#51299

Αυτός ( ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ) είναι μέσα στην τραπεζική πιάτσα της Βουλγαρίας. Δε λέει αρλούμπες.
Άβαταρ μέλους
By InFiNiTy
Scotch έγραψε:Υπό προϋποθέσεις (κάποιο επενδυτικό πρόγραμμα, καταθέσεις > χ ποσό, καλό εκκαθαριστικό, κλπ), ξέρω για τη χρεωστική (κι αν δεν κάνω λάθος και για την πιστωτική) της HSBC.

Tapatalk & XT1068

Επανέρχομαι στο θέμα.

https://www.hsbc.gr/1/2/gr/el/personal/ ... es/banking

Σημειώστε ότι όλες οι χρεώσεις συναλλάγματος ξένων νομισμάτων που αναγράφονται στα αντίγραφα κίνησης των λογαριασμών σας περιλαμβάνουν και χρέωση για τη συναλλαγματική ισοτιμία , η οποία ανέρχεται σε 3.00%.

Άλλαξε κάτι;
Άβαταρ μέλους
By nEK
#106996 Εχω ως δικαιουχος/συνδικαιουχος στα χερια μου βιβλιαριο/ καταθεσεις τραπεζικου λογαριασμου.
Μπορει ο δικαιουχος/συνδικαιουχος απλα και μονο με τη ταυτοτητα του, μη εχοντας το βιβλιαριο/ εντυπο καταθεςης να παει στο καταστημα και να κανει αναληψη, μεταφορα ή οποιαδηποτε αλλη κινηση εις βαρος του τραπεζικου λογαριασμου? πχ μπορει να δηλωσει κλοπη ή απωλεια και γινει οποιαδηποτε χρηση του λογαριασμου χωρις να ενημερωθει ο συνδικαιουχος?