Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#122569 Geo αντί να παίρνεις γυαλιά,φτιάξε το μηχάνημα και σιγά σιγά κάνε δουλίτσα. Παίζε ταυτόχρονα στο κινητό και ούτε που θα το καταλάβεις. :rtfm:

Ιούνιο μπήκαμε και μόνο ο Geo φτιάχνει ( :shifty: ) κορμί. Όλοι οι υπόλοιποι φέτες δηλαδή. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#122682 Επειδή λίγο tough love παντα χρειαζεται θα τα πω ωμά (ειλικρινά κ καλοπροαίρετα):
Αν είσαι Χοντρος κ θες να (ξανά)γίνεις άνθρωπος ΠΑΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Τόσο απλα. Και κοψε τις δικαιολογίες (σαν γκομενιτσα που δε θέλει να κανει τη πίπα της)..
Δεν είναι κουλ να είσαι λαπας και Χοντρος δεν είναι οκ να "τα εχεις καλά με το σωμα σου" και ΠΡΕΠΕΙ να ντρεπεσαι όταν κοιτιεσαι στον καθρέφτη. Παρε μια γαμημενη απόφαση και φτιαξε τη ζωή σου. Γιατί αν είσαι Χοντρος και δε μπορείς να ανεβεις μια σκάλα αργοπεθαινεις και φυτοζωεις.
Αν δε εχεις και παιδιά Σκέψου καλά τι παράδειγμα δίνεις. Γιατί τα παιδιά σου θα γίνουν σαν κι εσένα....

Επίσης αν θες να λέγεσαι άντρας δε νοείται να μην μπορείς να κανεις 8-10 έλξεις και 15-20 πουσαπς σερι.
Αλλιως είσαι λαπας και άχρηστος.-

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία. ούτε δεν έχω χρονο ενω είσαι ώρες στα φόρα ουτε είμαι αγυμναστος ουτε.τπτ.
10-20 λεπτα την ημερα θέλει και όλοι μπορούν να αποκτήσουν μια αξιοπρεπή φόρμα.

Τρόποι άπειροι:
Κομμένη η σαβουρα, κομμένα τα ψωμιά τυρια και τα μακαρόνια. Μονο κρέας αυγά ψαρια σαλάτες φρουτα λάδια ξηρούς καρπους. Ολα τα επεξεργασμενα κομμένα. Από τις φυσικές τροφές φάε όσο θες.

Γυμναστικη κάθε μερα, ξεκινας διαλλειματικη με 15sec on/60+ off (όσο αντέχεις ακόμη και 5 λεπτά είναι καλυτερα απ το τίποτα) και ανεβαζεις σταδιακά όσο βελτιώνεται η αντοχή σου.
Για δύναμη ξεκινας απο πουσαπς σε τοίχο και έλξεις όρθιος απο την κάσα της πόρτας ανάλογα ποσο λαπας είσαι. Θα σου πάρει μηνες αλλά θα φτάσεις να κανεις απο μονόζυγο..

Οποιος θέλει βοήθεια κ λεπτομέρειες ας μου στείλει ΡΜ και θα του δώσω αναλυτικές οδηγίες. Μιλάμε και στο τηλ αν θέλει.

Θα ανεβασω κάποια στιγμη και φωτο πως ήμουν πριν απο 2-3 χρόνια (115 κιλά είχα ξεφυγει τελείως, σταμάτησα γυμναστική κ απογοητευμένος απο παλιά τραύματα γονατο που πονουσε κ ώμους βγαλμενους κ οι 2 απο 2-3 φορες ο καθένας).
Τώρα είμαι 93-94 κιλά και πετάω. Σε καλύτερη φόρμα απ τα 25 μου, με περισσότερους μυς κ λιγότερο λίπος.
Πόνο μηδενικό στους ώμους και ελάχιστο πια στο γονατο (που δυναμώνει μονο αν το παρακανω για να μου το θυμίζει.)...

Μια απόφαση είναι. Πάρτε την και μην κάνετε σα γκομενιτσες 13 χρόνω που τους ήρθε περίοδος.-
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#122686 Α ξέχασα να συμπληρωσω οτι ο λογος που κανεις σα γκομενιτσα είναι ακριβως επειδή είσαι χοντρός....
Οπως το λέω. Οι χοντροί έχουν λιγότερη τεστοστερόνη και περισσοτερα οιστρογόνα.....
Οποτε ο μόνος τρόπος να παψεις να είσαι γκομενιτσα είναι να παψεις να είσαι Χοντρος... Φαύλος κύκλος.
Άβαταρ μέλους
By IKE
kovathe έγραψε:Επειδή λίγο tough love παντα χρειαζεται θα τα πω ωμά (ειλικρινά κ καλοπροαίρετα):
Αν είσαι Χοντρος κ θες να (ξανά)γίνεις άνθρωπος ΠΑΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Τόσο απλα. Και κοψε τις δικαιολογίες (σαν γκομενιτσα που δε θέλει να κανει τη πίπα της)..
Δεν είναι κουλ να είσαι λαπας και Χοντρος δεν είναι οκ να "τα εχεις καλά με το σωμα σου" και ΠΡΕΠΕΙ να ντρεπεσαι όταν κοιτιεσαι στον καθρέφτη. Παρε μια γαμημενη απόφαση και φτιαξε τη ζωή σου. Γιατί αν είσαι Χοντρος και δε μπορείς να ανεβεις μια σκάλα αργοπεθαινεις και φυτοζωεις.
Αν δε εχεις και παιδιά Σκέψου καλά τι παράδειγμα δίνεις. Γιατί τα παιδιά σου θα γίνουν σαν κι εσένα....

Επίσης αν θες να λέγεσαι άντρας δε νοείται να μην μπορείς να κανεις 8-10 έλξεις και 15-20 πουσαπς σερι.
Αλλιως είσαι λαπας και άχρηστος.-

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία. ούτε δεν έχω χρονο ενω είσαι ώρες στα φόρα ουτε είμαι αγυμναστος ουτε.τπτ.
10-20 λεπτα την ημερα θέλει και όλοι μπορούν να αποκτήσουν μια αξιοπρεπή φόρμα.

Τρόποι άπειροι:
Κομμένη η σαβουρα, κομμένα τα ψωμιά τυρια και τα μακαρόνια. Μονο κρέας αυγά ψαρια σαλάτες φρουτα λάδια ξηρούς καρπους. Ολα τα επεξεργασμενα κομμένα. Από τις φυσικές τροφές φάε όσο θες.

Γυμναστικη κάθε μερα, ξεκινας διαλλειματικη με 15sec on/60+ off (όσο αντέχεις ακόμη και 5 λεπτά είναι καλυτερα απ το τίποτα) και ανεβαζεις σταδιακά όσο βελτιώνεται η αντοχή σου.
Για δύναμη ξεκινας απο πουσαπς σε τοίχο και έλξεις όρθιος απο την κάσα της πόρτας ανάλογα ποσο λαπας είσαι. Θα σου πάρει μηνες αλλά θα φτάσεις να κανεις απο μονόζυγο..

Οποιος θέλει βοήθεια κ λεπτομέρειες ας μου στείλει ΡΜ και θα του δώσω αναλυτικές οδηγίες. Μιλάμε και στο τηλ αν θέλει.

Θα ανεβασω κάποια στιγμη και φωτο πως ήμουν πριν απο 2-3 χρόνια (115 κιλά είχα ξεφυγει τελείως, σταμάτησα γυμναστική κ απογοητευμένος απο παλιά τραύματα γονατο που πονουσε κ ώμους βγαλμενους κ οι 2 απο 2-3 φορες ο καθένας).
Τώρα είμαι 93-94 κιλά και πετάω. Σε καλύτερη φόρμα απ τα 25 μου, με περισσότερους μυς κ λιγότερο λίπος.
Πόνο μηδενικό στους ώμους και ελάχιστο πια στο γονατο (που δυναμώνει μονο αν το παρακανω για να μου το θυμίζει.)...

Μια απόφαση είναι. Πάρτε την και μην κάνετε σα γκομενιτσες 13 χρόνω που τους ήρθε περίοδος.-

Άβαταρ μέλους
By trident1971
kovathe έγραψε:tough love και λοιπες πιπες διαστημικες.

:slap:
Επειδη λιγο tough love παντα χρειαζεται, και επειδη ειμαστε σε ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ φορουμ,
αμα βγουν τιποτα εμπειροι και πουν "οποιος δεν μπορει να αλλαξει ιμαντα εκκεντροφορου σε 8κυλινδρο 32βαλβιδο ειναι πουστρακι και μπαλαρινα", εγω και πολλοι αλλοι θα παμε κατευθειαν για χορό.
Επειδη λοιπον στα τεχνικα δε σε εχω πολυδει να γραφεις (συγχωρα με αν κανω λαθος) μαλλον μαζι θα κανουμε πλιέ.
Με πιανεις?

Λιγη εγκρατεια δεν βλαπτει.
Εντελως ευγενικα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By IKE
kovathe έγραψε:Είσαι μπουλης αγαπουλα μου?
Ξυδακι... Είναι και καλό λιποδιαλυτικο λένε...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By IKE
#122699 ΣΚΑΣΕ
Άβαταρ μέλους
By kovathe
trident1971 έγραψε:αμα βγουν τιποτα εμπειροι και πουν και λοιπές παπαριες καμαρωτες

Ας πουν οτι θέλουν ποιος τους κραταει??

Κατα τα αλλά επειδή σε καποιους φαίνεται πατήθηκε ο κάλλος, είπαμε ξυδακι.
Αν κάποιος θέλει να μάθει ή κάποιος κινητοποιηθεί καλώς...
Αν παλι κάποιος θέλει να παραμείνει χοντρός κ ροδαλος κανένα πρόβλημα, μπορεί να αυξήσει κι άλλο τις χοληστερινες του, τα οιστρογόνα του (που τον κανουν κ ευερέθιστο), να παει αργότερα για τα bypass του κλπ κλπ.
Εμένα το ίδιο μου κανει.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#122719 Επειδή τελικά το να είσαι γαύρος είναι ιδιότητα :metalo: καλό είναι να καταλάβεις ότι η παθογένεια του καθενός είναι διαφορετική . Γνωρίζω άτομο με πολλά κιλά που αν πέσεις κάτω σε τρώει και έχει χοληστερίνη 160 . Αλλον που τρώει και εσένα και τον προηγούμενο και είναι αδύνατος . Αλλον που είναι αδύνατος και παίρνει χάπια γιά χοληστερίνη .

Γενικά τα κιλά δεν είναι ίδια γιά όλους , όπως και όλοι οι σωματότυποι δεν είναι ίδιοι .
Κάποιοι βολεύονται με τα κιλά τους , κάποιοι δεν τρώνε και νομίζουν ότι είναι παχείς ή ότι επειδή είναι αδύνατοι δεν γερνάνε .
Πλάνες όλα .

Καλό είναι να διατηρείται ο καθένας κοντά στα κανονικά κιλά που πρέπει να είναι , αλλά δεν μπορεί αυτό να γίνει εμμονή .
Ακόμα καλή η γυμναστική , αλλά χρειάζεται να κάνεις πάντα , οπότε καλύτερα το περπάτημα που πράγματι μπορείς να κάνεις πάντα .
Άβαταρ μέλους
By IKE
#122727 Θα συμφωνήσω με τον kovathe εν μέρη, το να χάσεις τα περιττά κιλά είναι σχετικά απλό, απλά το παίρνεις απόφαση. Αν όμως είσαι κομπλεξικός βλάκας μπορεί αν πιστέψεις ότι έκανες κάποιο ιδιαίτερης σημασίας κατόρθωμα.