)DAP έγραψε:..Το ξυλο δειχνει αδυναμια διαπαιδαγωγησης....
DAP έγραψε:OXI,OXI,OXI,OXI ξυλο......
Καλυτερα μια καποια ολιγοχρονη(1-2-5 ωρες) στερηση απο κατι που του αρεσει παρα κατακεφαλιες και οπου τον/την παρει η σφαλιαρα.....Το πρωτο θα πονεσει πιο πολυ απο το ξυλο....Θυμηθητε τη δικη σας συμπεριφορα οταν εισασταν στην ηλικια του παιδιου σας και μαζεψτε τα χερια σας και ας σας φερνει στο αμην.......... Το ξυλο δειχνει αδυναμια διαπαιδαγωγησης....
Παω να δω τη πιεση μου![]()
Geo f1 έγραψε:Εγω εχω δωσει 5-6 φορες στον ποπο!!! Εκει που παει να φαει κατι απο κατω!!!! Μηηηηηη και ποπια!!!!!![]()
Μη Σπαικ!!!
Για το μωρακι ελεγα
), ούτε ψυχολογικά απέκτησα ούτε βγήκα δολοφόνος ή παιδεραστής, ούτε τίποτα άλλο κακό και διαβολικό....και θα έλεγα ότι τελικά καταλαβαίνω γιατί, πότε και πως έφερνα τον πατέρα μου στα όριά του...
)
markvag έγραψε:2014 έγραψε:Κ να είναι 13 χρονών, να αθλείται κανονικά (ενόργανη, πολύ καλός στο τραμπολίνο), να είναι "χτιστός" αλλά να πετάει κοιλίτσα κ να θέλει, μετά το κανονικό φαγητό, να βουτήξει στο λάδι από τη σαλάτα την τέταρτη φέτα ψωμιού, δυο δάχτυλα πάχος...
ΥΓ. Το συγκεκριμένο παιδί μου, μέχρι τα 7 ήταν σαν τσίχλα κ ήμασταν στο "φάε λίγο ακόμα, παιδί μου". Μετά, αλλάξαμε τροπάρι.
Έχω ελπίδες δηλαδή...

saxon_747 έγραψε:Πρώτο βράδυ χθές. Πρώτο ξενύχτι.![]()
Στην "τσίτα" και οι δύο μη τυχόν ακούσουμε "κάτι", είναι το πρώτο μας και είμαστε άπειροι αλλά τουλάχιστον δε φοβόμαστε.
2 φορές άλλαγμα, 4 φορές θυλασμός, κλαμματάκια κτλ...
saxon_747 έγραψε:Περίεργο μου φαίνεται οτι έχει αρχίσει να σηκώνει κεφάλι.Και σε κοιτάει με αυτά τα ματάκια...
Ε το θέλεις και εσύ μετά το πάμπερς σου!
(μαμά δεν λέει ακόμα, έχει σκάσει η μαμά!
)
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]