- 24 Μαρ 2025, 20:15
kostis20 έγραψε:Ναι τελικά τον εχει και το Samsung store..
Ειδα και αυτο τώρα...
https://www.samsung.com/gr/mobile-acces ... 300tbegeu/
Ασύρματος φορτιστής επειδή είναι αργός καλό είναι να τον έχεις κυρίως για το βράδυ όταν πας για ύπνο
Εγώ επειδή μένω σπάνια μέσα στη μέρα παίζω με ασύρματο ακουστικά και κινητό και μέχρι το πρωί όλα είναι καλά
Βολεύει στο αντί να ψάχνω καλώδια απλά τα ακουμπάω κάπου, επίσης βάζω δύο συσκευές ταυτόχρονα
Εγώ έχω Samsung που έχει δύο επιφάνειες (μια για κινητό και μια για wearables)
Στο κινητό (Sony) δεν απενεργοποιείται ουσιαστικά ποτέ (το φως του φορτιστή είναι πάντα κόκκινο) απλά σταματάει το κινητό να φορτίζει, εγώ το έχω ρυθμίσει να στοχεύει να πάει στο 100% στις 7:30 οπότε αν πιο πριν έχει φτάσει στο 90% μένει εκεί και πάει στο 100% λίγο πριν ξυπνήσω, αλλά και στις 10 να ξυπνήσω παρόλο που το κινητό είναι στο 100% ο φορτιστής συνεχίζει να λειτουργεί, δυστυχώς δεν επικοινωνούν..
Στα παλιά μου ακουστικά (Samsung ακουστικά με Samsung φορτιστή) έβγαινε η ένδειξη του πράσινου φωτός ότι και καλά φορτισαν και στο φόρτιση και στη θήκη, αλλά ο φορτιστής συνέχιζε να δουλεύει και υπήρχε μια σχετική ζεστή όταν τα έβγαζα, ακόμα και αν είχαν φορτίσει τελείως αρκετή ώρα πριν.. συνήθως αυτά επειδή έκαναν λίγη σχετικά ώρα να φορτίσουν είχα το νου μου να τα βγάλω πριν πάω για ύπνο
Τέσπα, στα 3 χρόνια που άρχιζαν να τα παίζουν τα buds (μετά από μπόλικη χρήση, δεν έχω παράπονο με τη χρήση που έφαγαν) πήγα σε Sony xm5 , τα οποία με τον ίδιο πάντα φορτιστή μόλις φορτίσουν σβήνουν όλα τα φωτάκια (και του φορτιστή) και σταματάει να κάνει ο,τι κάνει κλείνει και ο ανεμιστήρας (βασική ένδειξη ότι ο φορτιστής δουλεύει άσχετα από τα μπλιμπλικια)
Θα έλεγα ότι έχουν τη καλύτερη "επικοινωνία" αυτές οι δύο συσκευές μεταξύ τους
Αλλά με έχει βολεύει αρκετά αυτή η τεχνολογία, πλέον δεν παίζει να αγοράσω κάτι χωρίς ασύρματη φόρτιση, αλλά δεν είναι κάτι στο οποίο θα βασιστώ όταν βιάζομαι να φύγω
Ίσως στο μέλλον με καμία 50alαρια watt κάτι γίνει αλλά στα 10-15 είναι μόνο για την ώρα που κοιμάσαι
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς